Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

UUTISET

Kuva: Miranda PSUV
Paina / PSUV Miranda -. Plaza Sucre Catia on täynnä ihmisiä, jotka muistivat 25 vuotta kansan kapina, kulttuuritoimintaa ja marssi, joka huipentui Ezequiel Zamora Park Caracas (Golgatalla), jossa komission puheenjohtaja Tasavallan Nicolas Maduro.
Jäsen Yhdistyneiden sosialistipuolue Venezuela (PSUV), Mari Pili Hernandez, vahvistanut, että tämä historiallinen päivämäärä oli keihäänkärkenä venezuelalaisten, "herätä välillä kurjuutta ja puolustaa elämäänsä ihmisarvoa tasavalta, joka pelästyi Yhdysvaltain valtakunnan monta vuotta. "
Josefina Gallardo, joka osallistui ralli, sanoi, että yksi syy ihmisten räjähtää, oli köyhyyden lisääntyminen aiheuttama uusliberalismi käyttöön silloinen presidentti Carlos Andres Perez.
Koskien väkivalta fasistisen ryhmät ovat tuottaneet Venezuelassa, Fernando Lisandro, toinen osallistuja, sanoi vallankumouksellisten "Olemme miehiä ja naisia ​​rauhaa ja toimet presidentti Maduro, ratifioimaan mitä on tehnyt Commander Chavez saada mahdollisimman paljon onnea. "
Merkillistä, 27 helmikuu 1989, Venezuelan ihmiset kyllästyi talouspolitiikan toteuttamisesta, johon vähentämiseen sosiaalisten investointien, julkisten yritysten yksityistämisestä, kalleus ja pula elintarvikkeiden muiden toimenpiteiden asettamat Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF).
Kuva: Miranda PSUV
Kuva: Miranda PSUV
Kuva: Miranda PSUV
Kuva: Miranda PSUV

Ei kommentteja: