Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Rolls-Roycen drone shipbots horjuttaa maailmanlaajuinen rahti teollisuus

Rolls-Roycen drone shipbots horjuttaa maailmanlaajuinen rahti teollisuus

Drones on hyökätä paitsi taivaalla, myös World Adventure.Rolls-Royce on suunnitella miehittämättömiä rahtilaivat jotka jotkut ajattelevat voisi olla turvallisempaa, halvempaa ja puhtaampaa kuin tavallinen rahtialuksen. Toiset sanovat, että kehitysmaat kuten drone alukset voivat jonain päivänä radikaalisti häiritä massiivinen maailmanlaajuisen merenkulun.

Bloombergin mukaan Rolls-Roycen Blue Ocean kehitystiimi on parantamassa suunnittelee massiivista drone alusten pystyy shuttle lastin valtameren yli ilman yhden ihmisen aluksella. Sen sijaan, että silta, nämä alukset on varustettu kameroilla, jotka palkki 360 asteen näkymät aluksen takaisin kuivalle maalle jossa joukkueet toimijoiden ohjata heidät määränpäähänsä.
Bloomberg kertoi, että aluksia voidaan ottaa käyttöön alueilla, kuten Itämeren vuosikymmenen kuluessa, vaikka sääntely ja työ kysymyksiin voitaisiin viivyttää muualla. Bloomberg sanoi miehistön kustannuksia rahtilaivat kulkevat noin 3300 dollaria päivässä, mikä vastaa 44 prosenttia koko liiketoiminnan kuluihin.
Poistaminen miehistöjen rahtilaivoja todellisuudessa ei ole helppo myydä. Kuten Bloomberg huomauttaa, on olemassa joitakin lainsäädännöllisiä ja taloudellisia esteitä tapa miehittämätön alus, mukaan lukien kansainväliset vähimmäismiehistölle vaatimukset ja tukikelvottomuus on vakuutettuna suuret palveluntarjoajat.
Derek Hodgson, sihteeri International Association of Classification Societies, sanoi, että vaikka jokainen yritys voi kehittää omia standardeja, ryhmä ei ollut kehittynyt yhtenäinen suuntaviivoja miehittämättömiä aluksia.
"Voitko kuvitella, mitä se olisi sama kuin kanssa miehittämätön alus, rahti kaupankäynnin avomerellä? Saat tarpeeksi ongelmia miehistön", Hodgson sanoi viime kuussa. "On valtava määrä vanteet sen mennä läpi ennen kuin se edes sai kiinni ääreen."
Ja kuten kun se tulee itse ajaa autoa haltuunottoa tiet, on jo paljon huolta mikä voisi mennä pieleen, kun ihmiset poistetaan kuvasta.
"Se ei voi eikä tule koskaan korvaa silmät, korvat ja ajattelun prosesseja ammatillisen merenkulkijoiden," Dave Heindel puheenjohtaja International Transport Workers 'Federation osassa Lontoossa, sanoi sähköpostitse ilmoitus. "Inhimillinen tekijä on yksi ensimmäisistä muodoista, jos koneen vika ja eräänlainen odottamaton ja äkkinäisiä olosuhteet, joissa maailman merillä erikoistua. Vaaroista ympäristölle miehittämättömien alusten liian helposti kuvitellaan."
Vaikka Rolls-Royce katsoo, että miehittämättömät alukset tulevat olemaan enemmän vastustuskykyisiä merirosvojen hyökkäyksiä, koska siellä on "ei miehistö ottaa panttivangiksi", toiset uskovat drone alukset näkevät piratismia kukoistaa, koska kaikki kauko-ohjattu mekanismi myttyyn tai manipuloida , aivan kuten American vakooja drone RQ-170 Sentinel turvallisesti maadoitettu Iranin armeijalle vuonna 2011.
"On miljardeja dollareita kyytiin lähes kaikki näistä aluksista. Vartioimaton aluksen, muutaman turvatoimia, miljardeja dollareita kuin istuu ankka .... vain hölmö ei tullut merirosvo, jos ei kirjaimellisesti kukaan pysäyttää sinut tai edes tunnusta ", kirjoitti käyttäjän rubadubdoobie kommenteissa Bloomberg verkkosivuilla.
Tällä välin Bloomberg kertoi, että Euroopan unioni on 4.800.000 dollaria osaksi hanketta kutsutaan Maritime Miehittämättömät läpi liikkuminen älykkyydestä verkossa.Että toiminta ei tähtää kehittämisessä ja "käsite itsenäinen alus, joka määritellään aluksen ohjaavat pääasiassa automatisoitu junassa päätös järjestelmiä, vaan ohjataan kauko toimija maan puolella olevaa valvonta-asemalle."
Venäjän Ääni, Bloomberg, cnet.com

Ei kommentteja: