Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

UUTISET

Kuva: Arkisto
Paina PSUV -. Alkaen oman tilin Twitter @ dcabellor, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Yhdistyneiden sosialistipuolue Venezuela (PSUV), Diosdado Cabello, muistetaan El Nacional meikkiä kaikki joukkomurhat ja sorron bolivariaanisen National Armed Force (FANB ) johdolla istuva presidentti Carlos Andres Perez ja USA: n imperialismia, mikä heidän sivuillaan vain aallot ryöstelyä ja mellakointia.
"Se on ollut päivä, koska olet heitti kukkia Nazional rakkaan fanikunta, hyökkäys tänään kuten aina, ei löysivät Pinochet," Hair kirjoitti.
Joissakin hänen tweets sanoi, että hänen sana "Nazional" Kirjoitin sen oikein, tämä on päivittäin "Nazional, Old National ei ole enää pitkään kiertämään, se oli sen perustaja ja palangrismo saapumista."
Hän käytti tilaisuutta muistoksi ja osoittaa solidaarisuutta Venezuelan, kunniakas ja voittoisa ihmiset heräsivät yksi 27 helmikuu 1989, ja meni elää täysin vapaasti demokratian absoluuttisia osallistuvaa ja päähenkilö.
Hän sanoi kansallinen johtaja, tänään: "25 vuotta puhtain suosittu kapinan, solidaarisuutta rohkea ja ylhäissyntyinen joka asettaa kurssin bolivariaanisen vallankumouksen."
 

TEE KOMMENTTI.

Ei kommentteja: