Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

23 helmikuu 2014, 16:50

Sotshin olympialaisten todistaa menestys ansiosta ponnistelujen presidentti Putin, gov't - KOK head

Sotshin olympialaisten todistaa menestys ansiosta ponnistelujen presidentti Putin, gov't - KOK head

Venäjän Presidentti ja hallituksen on ollut tärkeä rooli valmisteluissa ja myös onnistunut isännöintiin Sotšin vuoden 2014 talviolympialaisten, KOK puheenjohtaja Thomas Bach sanoi.

Venäjän Presidentti ja hallituksen on ollut tärkeä rooli valmisteluissa ja myös onnistunut isännöintiin Sotšin vuoden 2014 talviolympialaisten, KOK puheenjohtaja Thomas Bach sanoi.
"Putin on ollut hyvin tärkeä rooli valmisteluissa Sotshin olympialaisten - eikä vain presidentti Putinin lisäksi myös Venäjän hallitus. Eikö olisi ollut näin, olisimme ei istunut täällä nyt. Putin on aina oli suurta kunnioitusta olympialaisten peruskirjan, enkä voi sanoa, että hän on koskaan ylittänyt rajoja olympialaisten aikana määräajassa tai tehnyt mitään avioton vaiheet ", Bach kertoi lehdistötilaisuudessa.
KOK puheenjohtaja Thomas Bach sanoi, että on tarpeen kysyä kaikille niille, jotka arvostelivat olympialaiset Sotshissa ovatko ne valmiita muuttamaan kantansa, että pisteet.
"Muistan ensimmäisen konferenssin, ja sanoin sitten:" Katsotaanpa odottaa ja katsoa. ​​"
"Nyt voimme nähdä, että kaikki oli hyvin ja että kaikki ovat tyytyväisiä tuloksiin ja Venäjän hosting Sotshin olympialaisissa, ja olen varma, että kun osanottajat ja vieraat palaavat kotiin, he levittää sanomaa, jonka nämä olivat erinomaisia ​​pelejä ja tuovat kritiikkiä pysähtymään "Bach kertoi lehtimiehiä.
"Sotšin vuoden 2014 talviolympialaisten on esimerkki tulevaisuutta. Sinun täytyy aina mennä uusille alueille maasi uusiin kaupunkeihin, ja siten vauhdittaa urheilu - muun muassa talviurheilun. Salaisuus menestys ei ole investointien määrä eikä rakentaa uusia liikuntapaikkoja. Ottelua on näyttää ja maasi, ja jos tämä yritys todistaa menestys, olympialaiset on menestynyt hyvin ", Bach lisäsi.
Olympialaiset Sotshissa on pidetty korkeimmalla tasolla, päällikkö Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) Thomas Bach sanoi lisäten, että urheilijat olivat jätetty mitään valittamista ollenkaan. Sotshin 2014 talviolympialaisten valmistuu 23. helmikuuta.
"Urheilijat ovat jätetty mitään valittamista. He pitivät urheiluareenoita ja oli vaikuttunut siitä, että Olympic kylät sijaitsevat läheisyydessä liikuntapaikkoja olivat kilpailut pidettiin," Thomas Bach kertoi lehtimiehiä. "Ja mitä tulee logistiikka tekijä, nämä kisat olivat erinomaiset ja jossain määrin ainutlaatuinen, koska urheilijat voisivat kävellä kahviloiden, jossa heillä oli aamiainen ja tarvitaan vain muutaman minuutin päästä paikkaan, jossa niille koulutustilaisuuksia," Bach lisäsi.
KOK puheenjohtaja Thomas Bach sanoi myös, että hän oli vaikuttunut Venäjän onnistumisia ja edistystä Venäjän urheilija oli tehnyt viimeisten neljän vuoden kuluttua Vancouverin olympialaisissa. "Se ei ole yllätys. Olemme nähneet sellaista aiemmin - kaksi vuotta sitten Lontoossa. Mutta se, mitä on todella vaikuttunut minua ei ole se, että Venäjä on voittanut niin monta mitalia, mutta se, että se antaa tehdä jotain liian "Thomas Bach vitsaili.
R-Sport

Ei kommentteja: