Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

26 helmikuu 2014, 05:45

Venäjä asetettu päivittämään drone laivaston osana lentoliikenteen kehittämishankkeen

Venäjä asetettu päivittämään drone laivaston osana lentoliikenteen kehittämishankkeen

Venäjä suunnittelee menojen 9000000000 dollari on drone ohjelman 2020. Komissio on ilmoittanut puolustusministeri Sergei Shoigu kerrotaan, että uudet ohjukset lisäisi viestinnän kyvyt Venäjän armeijan.

Siitä huolimatta, Sergei Shoigu ei sanonut, kuinka monta drones tarkalleen maa ostaa.
Tällä hetkellä Venäjällä toimii 43 eri Droonien kun koko laivasto on noin 500, jota pidetään yhtenä suurimmista sotilaallisen laivastot maailmassa. Kuitenkin, kun presidentti Vladimir Putin ilmoitus siitä, miten tärkeää UAV Venäjän kehitys nykyaikaisen ilmailun, drone laivasto taipumus kasvaa.
Nyt Venäjän odotetaan testata Yabhon United 40 keskipitkän korkeudessa pitkän kestävyyttä UAV rakennettu UAE.
Sen lisäksi, että Venäjä on myös järjestetty toimituksen Israelin Aerospace 12. UAV, sopimus, johon päästiin vuonna 2009.
Jokainen Venäjän alueella on oltava oma Droonien osasto, hätätilanteita ministeri Vladimir Puchkov on sanonut. Erityistä oksat varustetaan miehittämättömien ilma-ja muut tarvittavat robottijärjestelmän.
"Special oksat, jotka on varustettu miehittämättömien ilma-ja muut tarvittavat robottijärjestelmissä luodaan kaikilla alueilla. Aiomme tehdä hyvin aktiiviseen käyttöön kaikki robotti teknologiaa, kuten ohjukset," Vladimir Puchkov kertoi toimittajille aikana työmatkaansa Uralin kaupunki Jekaterinburgissa.
Puchkov sanoi Droonien voitaisiin käyttää etsintä-ja pelastustoimia.
Venäjän Ääni, www.ibtimes.com

Ei kommentteja: