Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

UUTISET

Kuva: Arkisto
Ministeri kansanvallan ulkoasioiden, Elias Jaua jatkaa hänen kiertueella Etelä-Amerikassa, jonka tarkoituksena on tiedottaa kansojen eteläisten yhteismarkkinoiden (Mercosur), on väkivaltaisista tapahtumista, jotka ovat kertyneet kotimaa Bolivar .
Sen kulkua Argentiinan toteutunut tämän vuoden helmikuussa 27 maassa, jossa hän tapasi presidentti Cristina Fernandez ja ulkoministeri Timerman.
Ulkoministeri Elias Jaua sanoi hän löysi Etelä-Amerikan kansa päätetään selkeästi oikeus elää rauhassa, joten hän kiitti solidaarisuuden hallituksen Cristina Fernandez ja hänen kiinnostuksensa Venezuelan demokraattisia toimielimiä noudatetaan.
Hän korosti, että bolivarilaista hallitus kutsuu koolle kokouksen Etelä-Amerikan unionin Kansakuntien (UNASURin), joiden tarkoituksena on keskustella piilevä Venezuelan demokratian uhka ja sanoi: "Olemme luottavaisia, että saavutamme makasi taulukon kaikista aloilla, jotka haluavat rauhaa. "
Samoin Venezuelan diplomaatti sanoi johtaja kansan tahdon Leopoldo Lopez, kehotti 23. tammikuuta ryhtyä kaduilla lähtöön saakka presidentti Nicolas Maduro, päivää myöhemmin, he yrittivät hyökätä pelaajat Kuuban baseball että osallistuvat Caribbean-sarjan Margarita, sitten asuinpaikka kuvernööri Tachira piiritettiin, tuottamalla erilaisia ​​pidätyksiä.
12. helmikuuta, edellä mainittu poliittinen johtaja tuli päämaja syyttäjänvirasto Caracas yli kolmesataa opiskelijaa "aiemmin valmisteltu siirrettyä väkivallan ja kun hän (Lopez) on poistettu, hyökkäys alkoi syytteeseen, meillä syntyy kaksi kuollutta ja lukemattomia vahinkoa. "
Jaua liittokansleri korosti, että tähän mennessä ei neljätoista kuolemat liittyvät suoraan tosiseikat, joista kolmessa tapauksessa oletetaan liittyvän poliisille ilman lupaa olla kyseisissä protesteja.
Muistutti myös muistoksi 25 vuotta "El Caracazo", jossa Venezuelan ihmiset kapinoivat uusliberalistisen sortoa ja oli teurastusta, joka jätti yli 600: lla. Että sanoi, se oli alku bolivariaanisen vallankumouksen, joka tuli valtaan vuonna 1998 kautta komentaja Hugo Chávez demokraattisin keinoin.
"Näin nykyinen demokraattinen kansantasavalta syntynyt keskellä kipua teurastuksen, ja toistaiseksi on voittanut 18 19 vaaleissa. Kun puhutaan oikeutusta hallituksen voimme nimi, että oli yritys muistaa kansanäänestyksen, joka tehdään vain demokraattiset hallitukset ", hän sanoi.
Virallinen korosti, että tapa muuttaa hallitus on vaalit. Samoin Jaua kertoi, että kaikki presidentit Mercosur-maiden on annettu kertomus, jossa syitä ja kehitystä Venezuelan tilanteesta.
Hän muistutti, että yhdeksänkymmentäkahdeksan prosenttia kunnista on rauha ja nyt viisi 335 lainkäyttöalueilla, jotka vielä tukkia joitakin tapoja, että on hylännyt 86% väestöstä.
Argentiina ei tue vallankaappaus Venezuelassa
Ulkoministeri Timerman sanoi hallituksen ja Venezuelan väestön tukenut argentiinalaiset.
Argentiinan ulkoministeri Timerman nimeltään torstai Venezuelan äärioikeiston syrjäyttää niiden väkivaltaisuuksia ja sanoi, että Argentiinan tukee oikeutta venezuelalaisten säädeltävä Nicolás Maduro, tulla valituksi laillisesti ja demokraattisesti.
Argentiinan ulkoministeri Timerman sanoi torstaina puolesta kansakunnan se edustaa, ne eivät tue muistaa muulla tavoin kuin äänestäminen.
Yhteisessä lehdistötilaisuudessa tapaamisen jälkeen hänen Venezuelan virkaveljensä Timermanin sanoi, että "Argentiinan tukee oikeutta venezuelalaisten säädeltävä Nicolás Maduro", on laillista ja demokraattisesti valitsema venezuelalaisten tavalla.
"Aiomme kysyä niiltä, ​​jotka haluavat tahrata Venezuelan viranomaisten tehtävänä on määrätä teoistaan", hän sanoi lisäten, että hallituksen ja kansan Venezuela "on täysi tuki hallituksen ja Argentiinan kansan."
MPPRE

Ei kommentteja: