Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

24 helmikuu 2014, 00:05

Ex-Neuvostoliiton, Venäjän liittolaisia: tavoitteet Yhdysvaltain, Naton väri vallankumous - Rick Rozoff

Ex-Neuvostoliiton, Venäjän liittolaisia: tavoitteet Yhdysvaltain, Naton väri vallankumous - Rick Rozoff
Play
Nykyinen aika00:00
/
Kesto Aika00:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mykkä
Lataa äänitiedosto

Se on ennenkuulumatonta, että samanaikaisesti kolme maata, jotka ovat liittolaisia ​​Venäjän uhkaa väri kierrosta: Venezuela, Bosnian ja Serbian tasavallan (Republika Srpska) ja Ukraina. 

Nämä synteettiset kansannousut johtamasta USA / Nato / EU olisi todettu kansannousut sekä fasistisia guttersnipes 100 vuotta sitten, mutta vuonna 2014 niitä kuvata demokratian tai vapauden liikkeitä, samat ihmiset, jotka järjestävät heitä tuhoamaan maan jälkeen maassa. Venäjän Ääni säännöllinen avustaja Rick Rozoff sanoo, että jos jotain tällaista tapahtuisi Washington, Lontoossa, Pariisissa, Berliinissä tai Rooma, tämä ei olisi siedetty tunteja, paljon vähemmän päiviä, viikkoja ja kuukausia.
Mr. Rozoff totesi myös, että koska pirstoutuminen Neuvostoliiton Yhdysvaltain ja muiden länsimaiden ovat vihjaillaan itsensä kovin syvälle poliittiseen entisten Neuvostoliiton valtioiden, erityisesti Ukrainassa ja osaksi sen sisäisen turvallisuuden koneisto ja armeijan kautta Naton yhdentymisen ja kumppanuuden rauhansopimus ja Nato-Ukraina-komission. On tiedossa, sanoo Rozoff että Naton assosiaatiosopimus Ukrainan kanssa on tarkoitus: "... tuo maa, jossa 1400 km raja Venäjän kanssa tiukasti sotilaallinen kynä Yhdysvallat ja Nato."
Tämä on John Robles, kuuntelet haastattelussa Rick Rozoff - omistaja ja johtaja pysäkki Naton verkkosivuilla ja kansainvälisten listaa. Tämä on osa 2 pidempi haastattelu. Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com
Robles: ajoitus Rick - protesteja Venezuelassa, Bosnia samaan aikaan. Se on kuin he työskentelevät joitakin aikataulussa tai jotain. Olympialaiset ovat meneillään juuri nyt ja tämä kaikki tapahtuu taustalla. Mitään ajoitus että voisit kommentoida?
Rozoff: Se on innokas kohta olet tekemässä. Ei ole kysymys siitä, että - joku on päättänyt sytyttää useita tulipaloja samanaikaisesti, jotta voidaan estää reagoida nopeasti, erityisesti Väitän, Venäjä, jonka on tiiviit poliittiset ja jopa lopulta sotilaallinen liittolainen Venezuela, sekä Bosnian ja Serbian tasavallan (Republika Srpska) ja Ukraina. Niin, että mitä näet on kolme valtiota, joista yksi lähes kansan tai, sanokaamme, itsenäinen Bosnian serbien tasavalta, jolla on läheiset poliittiset kuuluminen Venäjään uhkaa samanaikaisesti läpi näitä karmeita väri vallankumous skenaarioita.
Se taas, jos ne tapahtuvat sata vuotta sitten, vaikkapa 1920: n tai 1930: n Euroopassa, olisi tunnistettava, mitä ne olivat - joka on kansannousun fasistisia guttersnipes. Ja se, että tämä on kuvattu millään tavalla tai muodossa demokratian tai vapauden liike on törkeää. Ja se vain osoittaa, kuinka pitkälle Yhdysvaltain ylivaltaa, jos ei lähes monopoli, kontrolloi kansainvälisiä uutisia levittäminen on johtanut musta on kuvata valkoista ja päinvastoin.
Robles: Se oli kahdeksantoista Moskovan aikaa, kun Ukrainan turvallisuuspalvelu ilmoitti, että he olisivat tyhjentämistä Maidan Square. He antoivat heille varoituksen ja Venäjän ulkoministeriö on kehottanut näitä oppositionists olemaan käyttämättä väkivaltaa jne. Heillä oli mahdollisuus rauhassa vain rikkoa leirin ja lopettaa tältä päivältä, vain tyhjentää neliö.
Jälleen olet kommentoinut väkivaltainen taktiikka jo, mutta halusin vain saada, että siellä, että he olivat varoiteta etukäteen. Tämä ei ollut joitakin äkillinen syöksy tai jotain turvallisuusjoukkojen. Se ei ollut yllätys asia, he tiesivät sen ja mielestäni se on pitkään olleet tulossa. Miksi luulet heidän kesti niin kauan? Mielestäni he ottivat aivan liian kauan reagoida.
Rozoff: Jälleen syy analogisesti - olivat jotain tällaista tapahtua Washington, tai Lontoossa tai Pariisissa tai Berliinissä tai Rooma, tämä ei olisi siedetty tunteja, paljon vähemmän päiviä, viikkoja ja kuukausia. Jos ei muuta, perustettu viranomaiset olisivat kuvata olemassaolon ns teltta kaupungeissa olevan uhka kansanterveydelle, haittaavat liikenteen sujuvuutta, tiedät turvallisuus tietenkin ongelma tai uhka, ja se olisi selvitetty oikealle ylös nopeasti. Että voisit olla varma, että.
Mutta jos olet hallitusta, joka on piiritetty Yhdysvaltain ja sen liittolaisten, niin ei väliä mitä teet se on väärin. Jos osoittaa minkäänlaista määrätietoisuuden puutteesta, olet nähnyt heikko ja valmiina tappamaan. Jos yrität miten tahansa arasti valvoa perustoiminnot hallituksen varmistamalla yleisen turvallisuuden, niin olet nähdään raskaasta ja määräilevä, ja väkivaltainen, ja niin edelleen.
Ja minun olisi sanoa, jos olisin Viktor Janukovitsh (ja tämä koskee, muuten on paljon valtionpäämiehiä. Tiedäthän, Maduro Venezuelassa, ehkä Lukashenko Valko-Venäjällä. En tiedä kuinka monta ympäri maailma), täytyy olla ajattelematta, että mitä olemme nähneet viimeisten 15 vuoden aikana on, että aina valtionpäämies yrittää puolustaa kansaansa vastaan ​​Länsi hyökkäystä, hän päätyy vankilan sellissä ja hän päätyy kuolleena.
Ja tämä on tapahtunut useita valtionpäämiehiä, Norsunluurannikon Jugoslaviaan, Libyasta Irakiin. Ja viesti on: se on ratsastus tiikeri, se on kirjaimellisesti että. Jos jatkat prosessia, aiot olla raateli ja tappoi. Ja jos yrität saada pois, olet menossa on pahoinpidelty.
Robles: Olen pahoillani, mielestäni olet oikeassa, olet aivan oikeassa. Ja mielestäni laskemisesta, että siellä sellaista, mielestäni presidentit kaikki maailman maat, etenkin maat, jotka voidaan kohdistaa, en usko, että ne pitäisi pelätä tehdä liikkua.
Mielestäni päinvastainen. Mielestäni ne pitäisi saada yhteen - kaikki itsenäiseen ajatteluun ja kaikki presidentit maat, jotka pyrkivät säilyttämään itsenäisen tai valtion ulkopolitiikkaa, viritys tai päätöstä tai politiikkaa, mielestäni ne pitäisi kaikki tulevat yhteen ja muodostavat jonkinlainen liitto joten tämä ei toistu. Ja mielestäni tätä kamaa on vain leikata pois ennen kuin edes sen annetaan kasvaa.
Tiedämme jo, ja mielestäni se on selvää maailmaa, jotka toimijat ovat, jotka nukketeatterin ovat, kuka vetää naruja, joiden rahoitus on peräisin. En vain ymmärrä, miksi esimerkiksi presidentit eivät saa yhdessä ja vain tehdä tätä ei enää ole mahdollista.
Rozoff: Olet aivan oikeassa siitä, että John! Ja jos voisin, on Aesopian taru monet kuuntelijat voivat tietää Kissat ja hiiri, jossa sen päätti kissa on piristymisen hiiri, eri hiirtä päivittäin syövät sen. Hiiret pitää neuvoston, ja ne määrittävät ne täytyy laittaa kellon ympäri kissa, jotta tietää, kun hän on tulossa. Ja maailma on soittokello tämä kissa juuri nyt, se olisi pitänyt tehdä se jo kauan sitten.
Mutta ylösalaisin, yhteisön Latinalaisen Amerikan ja Karibian valtioiden (CELAC koska sen lyhenne on tiedossa) piti kokouksen pari viikkoa sitten Havannassa, Kuubassa, jossa he ilmoittivat läntisellä pallonpuoliskolla olla ydinaseetonta ja alueen rauhaa. Ja se on sellainen aloite, joka on otettava paitsi koko Latinalaisessa Amerikassa, vaan koko maailmassa.
Meillä on julistaa maailman olevan alueen rauhan, vapaa ydin ja kaikki muut aseet, ja varmasti ole häiritsevää sisäisiin asioihin itsenäisten valtioiden ja syöksyä pääkaupungeissa maiden väkivaltaan, kuten näemme Kiovassa oikeassa nyt.
Robles: For yksi tavoite, ja se korvaa presidentti, sikäli kuin näen sen.
Rozoff: istuttaa nukkehallitus, joka tuodaan sotilaallinen kiertoradalle Yhdysvaltojen ja Naton, se on tavoite.
Robles: En ymmärrä sitä itse. Nämä ihmiset he järjestävät vallankaappauksen йtat ... Tarkoitan, minuutti he alkoivat myrskyävä hallituksen rakennukset, mielestäni ne menetetään kaikki mahdolliset kohtuullisen oikeassa, että jopa kohtuutonta oikeus heillä oli, kutsua oppositiota tai suhtauduttava rauhanomaisesti. En ymmärrä, miksi hän on jopa neuvottelee heidän kanssaan. Niiden kaikkien pitäisi olla, mielestäni pidätettiin heti paikan päällä.
Rozoff: Meidän on pidettävä mielessä, että koska pirstoutuminen Neuvostoliiton vuonna 1991, että Yhdysvallat ja muut länsimaat ovat vihjaillaan itsensä kovin syvälle poliittiseen entisten Neuvostoliiton valtioihin, Ukraina mielestäni yhtä paljon kuin kaikki muut. Ja se tarkoittaa osaksi turvallisuuselimiä sisäministeriön kautta sotilaallisen, Naton kautta integraation ja rauhankumppanuuden puitteissa, ja Nato-Ukraina-komission ja samanlaisia ​​toimenpiteitä silloin se on kysymys siitä, kuinka paljon voit jopa riippuvat ihmisiä sisällä sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden laite, koska 23 vuoden tunkeutumista länteen.
Muuten, ennen kuin allekirjoitan pois, haluan vain lukea pari lyhyitä lainauksia otsikko 2 assosiaatiosopimuksen Ukrainan ja Euroopan unionin. Sopimus, joka ei solmimisesta marraskuun 21., oli väitetty syy tähän väkivaltainen kansannousu Ukrainassa. Se sisälsi kommentteja kuten seuraavat:
"Assosiaatiosopimus edistää asteittaista lähentymistä ulko-ja turvallisuuspolitiikan asioihin, joilla Ukrainan yhä syvemmälle osallistumista Euroopan turvallisuus-alueella."
Se kehottaa vahvistamaan yhteistyötä ja dialogi kansainväliseen turvallisuuteen ja kriisinhallintaan, ja niin edelleen. Se puhuu erittäin täsmällisesti sotilaallinen Ukrainan integroitumista, että Länsi-Euroopan Euroopan unioniin ensimmäinen paikka, joka itsessään on lähes ...
Robles: NATO.
Rozoff: Kyllä, se on Nato. Se menee läpi Berliini Plus-ja muut sopimukset. Se kehottaa myös: "täysimääräinen ja oikea-aikaisesti hyväksi diplomaattisia ja sotilaallisia kanavia osapuolten välillä" ja niin edelleen.
Ja tämä jatkuu. Ihmisten tulisi tietää, mitä tämä assosiaatiosopimus on. Se ei ole tarkoitus olla työpajoja ja monikulttuurisuutta tai humanitaarista festivaaleilla tai jotain sellaista. Tämä on turvallisuus-sotilaallisen sopimuksen, joka on tarkoitus tuoda maahan, jossa 1400 km raja Venäjän kanssa tiukasti sotilaallinen kynä Yhdysvallat ja Nato.
Robles: Ja viimeinen kommentti, jos voisitte Rick. Olet yhdysvaltalaisen, asut Chicagossa. Monet täällä vielä viihdyttää ajatus, ja jotkut niistä saattavat olla kuuntelemassa juuri nyt, ihmiset Ukrainassa, ihmiset Bosniassa, ihmiset Serbiassa, että jotenkin vastaus kaikkiin heidän ongelmiinsa piilee West. Että jotenkin, jos he tyytyväisiä Yhdysvalloista niiden maiden, jotka he aikovat pidettävä huolta ja he ovat menossa parempaa elämää ja kaikkea muuta. Voitteko kommentoida tätä?
Rozoff: Kyllä, kaksi tulokset. Kaikki ne tarvitsee vain kysyä kansan Espanja, Portugali, Kreikka ja Italia - Etelä kylkeen Euroopan unionin - mitä integroituminen Länsi valtarakenteiden enteitä heille.
Se enteitä kurjuutta, turvattomuutta, työttömyyttä, velkaantumista, konkurssi, vanhat eläkeläiset hyppää ulos ikkunoista, koska elämä ei merkitse heille mitään enää. Tämä on mitä alistamista West välineet ihmisiä Etelä-ja Itä-Euroopassa, ja viime kädessä maailman ihmiset. Tämä on numero yksi.
Numero kaksi, meidän on muistettava, että Arseni Yatsenyuk oli ulkoministeri aikana hallituksen Viktor Jushtshenko - Yhdysvaltain nukke, joka istutettiin ns oranssi vallankumous - ja kun hän oli ulkoministeri, 2000 Ukrainan joukot olivat dragooned tarkoitus sijoittaa nautittu Irakissa.
Tämä on mitä integrointi West tarkoittaa. Se tarkoittaa toimittaa tykinruokaa - työttömiä Ukrainan miehiä ja naisia, jotka lähetetään Warzones ympäri maailmaa tappamaan ja kuolemaan. Tämä on mitä uusi maailmanjärjestys on. Jos tämä on mitä West tarjoaa maailman ihmisiä, maailma olisi viisasta hylätä se.
Robles : Oletko tosissasi Rick? Tulkaa! Kaikki on suurta Amerikassa! Eikö olekin?
Rozoff: Kyllä, hyvin he voivat olla Lady Gaga, mutta ne ovat menossa on heidän poikansa kotiin arkussa.
Robles : Hei Rick, kiitos paljon. Tulemme puhuu taas ensi viikolla. Arvostan sitä todella.
Rozoff: Kiitos tilaisuuden John.
Tämä on John Robles, olit kuuntelemassa haastattelussa Mr. Rick Rozoff - omistaja ja johtaja pysäkki Naton verkkosivuilla ja kansainvälisten listaa. Tämä on viikoittain piirre Venäjän Ääni. Voit löytää muuta työtä minun ja Mr. Rick Rozoff sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com. Paljon kiitoksia kuunteluun ja toivotamme teille parhaiten missä päin maailmaa saatat olla.

Ei kommentteja: