Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

26 helmikuu 2014, 20:11

Venäjän Peskov: "Olen tietämätön Janukovitsh olinpaikasta"

Venäjän Peskov: "Olen tietämätön Janukovitsh olinpaikasta"

Ukrainan syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitsh on saatettu kansainvälinen halusi luettelo, valtakunnansyyttäjä Oleh Makhnytsky sanoi keskiviikkona. Samaan aikaan Venäjän presidentin lehdistösihteeri Dmitri Peskov sanoi hän ei tiedä mitään Janukovitsh olinpaikasta.

Vastaaminen kysymykseen Interfax eräistä tiedotusvälineiden että Janukovitsh on tällä hetkellä Moskovan alueella Peskov sanoi: "Minulla ei ole tällaisia ​​tietoja."
Ukrainan uudet viranomaiset sanovat, että Janukovitshin, joka syrjäytettiin eduskunta lauantaina kolmen kuukauden kuluttua katu levottomuuksia ja on mennyt piiloon, on etsintäkuulutettu "joukkomurhasta" liittyvät ammunta kuolemat mielenosoittajat kriisin aikana.
Päätös uuden Ukrainan viranomaisia ​​korjaamaan presidentti Viktor Janukovitshin on kansainvälisesti halusi lista herättää vakavan huolensa sen lakien noudattamista.Menettely julistaa henkilö kansainvälinen halusi mukaan siellä on kiistämätön todiste guiltiness kyseisen henkilön, jolle maa haluaa ottaa säilöön ulkomaille. On epätodennäköistä, että vastanimitetyn Ukrainan viranomaiset on sellaisia ​​todisteita vastaan ​​Viktor Janukovitsh.
Aiemmin Venäjä teki selväksi, että "Janukovitshin edelleen laillisesti valittu presidentti ja että hän ei ole syrjäytetty". Se lausunnon liittoneuvoston puhemies Valentina Matvijenko ja puheenjohtaja duuman komitean CIS, eurooppalainen integraatio ja Siteitä Maanmiestensä Leonid Slutsky.
Ukrainan perustuslaissa edellytetään oikeudellisia menettelyjä, jotka on noudatettava, jos Rada äänestää erottaa presidentti, Matviyenko sanoi.
"Ensinnäkin, siellä on valtakunnanoikeudessa menettely Rada. Sen jälkeen on hyväksyttävä perustuslakituomioistuimen ja korkeimman oikeuden. Sitä ei ole toistaiseksi tehty", hän sanoi.
"Uskomme, että Janukovitshin edelleen lailliseksi presidentiksi. Hän ei ole allekirjoittanut lain uudelleen käyttöön 2004 perustuslaki, mikä tarkoittaa, että kaikki päätökset tehdään Rada ovat kyseenalaisia," kaikui Slutsky.
Hän toisti Venäjän vaatimuksesta, että Ukrainan oppositio olisi noudatettava 21 helmikuu sopimusten mukaisesti.
"Mutta en ole varma, että he kuulevat meidät", Slutsky sanoi.
"Venäjä on huolestunut jatkoi iskujen ääriliikkeiden Ukrainassa, joka on varma, että heillä on vapaus toimia ja että heitä ei rangaista heidän toimintansa edelleen tahtonsa muille ja tyrkyttää omia tilauksia", kommentaari lähetetty ulkoministeriön verkkosivuilla toteaa.
"Hengellinen pallo ei ole tullut poikkeus joko" Venäjän ulkoministeriö korostaa.
"Kun epävakautta poliittinen tilanne maassa puolestaan ​​keskityttiin kirkkojen välisille ja tunnustusten rauha, joka oli riittävän herkkä till äskettäin. Papit Ukrainan ortodoksisen kirkon Canonical saavat lukuisia uhkia, että ne murhataan ja että kirkot, joissa he palvelevat pappeina tuhotaan. koetettiin useita päiviä sitten tarttumaan ortodoksisen pyhäkköjä, jotka ovat sellaisia, paitsi Ukrainassa, mutta myös koko maailman - Kiovan Petshoran Laura ja Pochayev Laura. "
"Kaikki tämä on erittäin vaarallista, on täynnä uusia mullistuksia ja ne saattavat edellyttää suurempia halkeamia Ukrainan yhteiskunnan," Venäjän ulkoministeriö korostaa.
"Kehotamme kaikkia vakavamielinen voimia Ukrain tekemään kaikkensa estääkseen huononemiseen entisestään tilanne maassa ja lopettamaan maan luisuminen kohti vastakkainasettelua uskonnollisista syistä, muuten hetki menetetään."
Moskova on varoittaa huononemiseen entisestään Ukrainan tilanteesta, Venäjän ulkoministeriö sanoi. Keskiviikkona Venäjän varaulkoministerin Grigori Karasin tapasi Britannian suurlähettiläs Venäjälle Tim Barrow, ministeriö sanoi verkkosivuillaan.
"Venäjän puolella ilmaisi huolensa radikaalia toimia Ukrainan opposition haluttomia noudattamaan 21 helmikuu sopimukset suorassa yhteistyössä Länsi edustajat", julkilausumassa todettiin. "On tarpeen osoittaa suurin vastuu ja estää hajoamista tilannetta, palauta se oikeuden alalla, ja lopettaa kansallisen radikaaleja, jotka asettavat tähtäimeensä valtaa", ulkoministeriö sanoi.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kehotti demokratian vahtikoira, turvallisuus-ja yhteistyöjärjestö, keskiviikkona "päättäväisesti tuomita" nousu "nationalistinen ja uusfasistiset" ilmapiiri Länsi-Ukrainassa. Vuonna ulkoministeriön lausunto, Lavrov sanoi myös, että järjestön pitäisi tuomita yrityksistä nationalistit kieltää venäjän kielen Ukrainassa.
"Lavrov kehotti Etyjin päättäväisesti tuomita nousu kansallismielisten ja uusfasistiset mielialaa maan länsiosassa, (tuomita) kehotetaan kieltämään venäjän kielen, kääntää venäjänkielisen väestön osaksi" ei-kansalaisten ja rajoittaa sananvapautta ", ministeriö sanoi lausunnossaan.
Kaikenlainen myöntämisestä Ukrainalle, myös Euroopan turvallisuus-ja yhteistyöjärjestön (Etyj), olisi tehtävä pyynnöstä tämän maan laillisten viranomaisten ja kunnioittaen sen suvereniteettia, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi kokouksessa Etyjin pääsihteeri Lamberto Zannier.
"On korostettava, että tukimuotoja, myös Etyj, olisi sulatetaan pyynnöstä oikeutettuja Ukrainan viranomaisten ja ehdoton kunnioitus Ukrainan itsemääräämisoikeutta", Venäjän ulkoministeriön lainasi Lavrovin sanoneen kokouksessa julkilausuman yhteenvedon sen tuloksia.
Moskova on pian menossa antaa videon näyttöä EU: n ja Etyjin osoittaa, että ääriainekset provosoi levottomuudet Ukrainassa, Venäjän ulkoministeriö on todennut sen Facebook-tilin. "Länsimaisessa mediassa halua puhua mellakat, mitä he todella olivat, mielenosoituksia on järjestetty ääriryhmien. Ehkä johtajat Euroopan unionin toimielinten tiedä toimista näiden ääriliikkeiden jotka olivat naamioitu siviilejä", julkilausumassa lukee.
"Olemme hyvin syvästi huolestuneita siitä, mitä tapahtuu Ukrainassa. Olemme hätkähdytti kuulla, että jotkut länsimaat tulkitsevat väärin tapahtumia, yrittää vaikuttaa tilanteeseen", ministeriö sanoi.
Venäjän Ääni, Reuters, Interfax, RIA, TASS

Ei kommentteja: