Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

UUTISET / ALUEET

Kuva: AVN
Asukkaat kaupungin Los Teques, pääkaupunki Miranda valtio, liikkeelle torstaista Caracas osana muistoksi 25. vuosipäivä Caracazo, kun ihmiset kapinoivat määräämistä uusliberalistisen järjestelmän edustaa hallitus Carlos Andres Perez 27. helmikuuta 1989.
Alkaen Bolivar Square Los Teques, yli 120 naista mirandinas Mission äidit del Barrio liikkeelle Caracas osallistua juhlallisuuksiin.
Pablo Hernández, jäsen Mission Ribas korosti, että on tärkeää muistoksi tapahtumista 27. helmikuuta se on tapa kunnioittaa niitä, jotka osallistuivat kapinaan, jossa ihmiset alkoivat taistella "paketti" kapitalistisen talousjärjestelmän käyttöön otettuja toimenpiteitä kurjuutta maahan.
"Tänään me kunnioitamme ja kiitämme kaikkia niitä ihmisiä, jotka tulivat ulos ja edelleen puolustamaan maatamme. Tänään enemmän kuin koskaan meidän isänmaan ja jatkaa meidän komentaja Chavez Revolution taivaasta ja presidentti Nicolas Maduro ", hän sanoi.
Samaan aikaan, Liliana Gonzalez, Mission äidit del Barrio sanoi ne siirretään Caracas muistaa laskenut kyseisenä päivänä ja kunnioitusta.
"Olimme toimitettu uusliberalistisen ies, jonka olimme poljettu Venezuelan ihmiset kaipaavat. Kanssa 27 helmikuu tänään voi elää ihmisarvoista elämää ja vallankumouksellinen oikein ", hän sanoi.
Samaan aikaan, Maria Martinez kehotti väestön liittyä rauhansuunnitelman juoksuhaudoista kutsui presidentti Nicolas Maduro, puolustamiseksi vallankumous, joka edustaa sosiaalista osallisuutta ja vaatimus suvereenin kansan.
"Aion pitää rauhan Revolution 27. helmikuuta oli herääminen vahvistaa kunnon maa olemme tänään kiitos komentaja Chavez ja presidentti jatkuu meidän työntekijöitä", hän sanoi.
AVN

Ei kommentteja: