Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

26 helmikuu 2014, 16:21

BRICS on etusijalla Venäjän ulkopolitiikka ja tapa muotoilla moninapaista maailmaa - Venäjän diplomaatin

BRICS on etusijalla Venäjän ulkopolitiikka ja tapa muotoilla moninapaista maailmaa - Venäjän diplomaatin

Konsolidoituun asemaan BRICS on estänyt ulkomaisia ​​sotilaallista väliintuloa Syyriassa ja kärjistymisen tapahtumia Libyan skenaario. Tämä tuli lausunto Venäjän ulkoministeriö suurlähettiläs-at-large Vadim Lukov. Puhuessaan Venäjän senaattorit kokouksessa omistettu tulevan puheenjohtajuuden Venäjän BRICS vuonna 2015, diplomaatti on huomattava, että Moskovassa pidetään liiton Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka on yksi tärkeimmistä suuntiin ulkopolitiikkansa politiikkaa.

Lähes 13 vuoden BRICS olemassaolon ovat osoittaneet, että tämä on vaikutusvaltainen kansainvälinen järjestö, joka edustaa 42 prosenttia maailman väestöstä ja noin neljännes maailman talouden. Tänään voimme varmasti sanoa, että tämä on liitto samanhenkisiä ihmisiä, Vadim Lukov toteaa.
"Olemme samanhenkisiä osalta tukemaan kansainvälisen oikeuden periaatteiden, keskeistä roolia YK: n turvallisuusneuvoston ja syrjimättömyyden, voimankäytöstä kansainvälisissä suhteissa. Siksi olemme niin aktiivisesti esiintymässä alalla selvittämisestä alueelliset konfliktit. Suoraan sanottuna, ilman BRICS asema, Syyria olisi kauan sitten muuttui Libyassa. Noudatamme samaa tehtävissä alalla Nonproliferation joukkotuhoaseiden leviäminen, kansainvälisen terrorismin torjuntaa, sekä torjua tietoverkkorikollisuutta, joka on viime aikoina tullut erittäin tärkeä, myös osa valtiota. Tältä osin haluaisin todeta, että BRICS on tulossa kohde enemmän huomiota tiedustelupalvelujen muita valtioita. Ja tunnemme sen. Venäjä katsoo BRICS kuin yksi tärkeimmistä suuntiin ulkopolitiikkamme ja samaan aikaan kuin generaattori tulevaisuuden muokkaamisessa moninapainen maailma ", hän sanoi. 
Poikkeuksellinen tekijä, joka yhdistää Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka on halunsa käyttää täydentävyyden kansantalouksien vauhdittaa maiden liiton. Tänään, yhteensä on yli 20 formaatteja yhteistyötä BRICS, Vadim Lukov sanoo.
"Tieteellinen ja tekninen ryhmä on tullut sopimukseen 11 mahdollisille suuntiin yhteistyönä, ilmailu bio-ja nanoteknologia, ja yhteiset tutkimusryhmät ovat jo syntyy. Päätehtävänä on nyt kehittää taloudellista yhteistyötä. Haluaisin Huomioithan, että BRICS Stock Alliance on jo luotu. Tämä on sopimus viiden maan rajat listaus lähes 8000 yritystä, joiden markkina-arvo on yli 8000 miljardia dollaria. lanseeraus Venäjän osa tämän foorumin pidettiin viime kesäkuussa . "
Osallistujat BRICS pyritään nykyaikaistamaan globaaliin talousjärjestelmään, keskellä, jotka seisovat Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin. Tätä tarkoitusta, johtajat Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka luovat oman kehityspankki rahoittaa suuria infrastruktuurihankkeita. Volyymi osakepääoman ja periaate päätöksenteon on jo sovittu. Neuvottelut tehty kiintiöiden jakamisessa osallistujien ja sijainti päämaja tulevasta taloudellisesta elin liitto ovat käynnissä nyt sijainen valtiovarainministeri Venäjän Sergei Storchak sanoo.
"Olemme sopineet, että pankin pääomaa määrä on 100 miljardia dollaria. BRICS-maat eivät ole vielä sopineet periaatteista maiden osallistumisesta pankin pääomasta. Olemassa kaksi näkökulmaa: tasa osallistuminen (kun jokainen maa saa 20 prosenttia) tai osallistumisen periaatteeseen taloudellista painoarvoa valtioiden (taloudellisesti vahvempi voima saa enemmän osakkeita ja sijoittaa enemmän rahaa pankin pääoma). Venäjä tukee tasa osallistumiseen silloin, kun kansallinen panostus 20 prosenttia. maat ovat myös yksilöitiin asiat, päätökset, joihin voidaan ottaa vain yksimielisesti. Erityisesti tämä sisältää muuttuvat peruskirjan pankki ja uusien jäsenten ", hän sanoi.
Samaan aikaan, kysymys laajentumisen BRICS, myös uusien jäsenten, ei ole esityslistalla Alliance toistaiseksi. Nyt on pidättynyt jopa keskustelee aiheesta yhdistys.Syynä on, että ensinnäkin se on tarpeen tulla vahvempi organisatorisesti ja debug kaiken yhteistyön mekanismeja. Sen jälkeen on mahdollista puhua laajennus, edustaja Venäjän ulkoministeriö, koordinaattori BRICS asioihin, Vadim Lukov sanoo.
Tänään "on jono, jotka haluavat liittyä Alliance", sanoi diplomaatti, lisäten, että on olemassa maita, joissa eri taloudellisen kehityksen - Kehitysmaiden talouden vahvaa toimivaltaa.

Ei kommentteja: