Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

The 4th Media » US Missile Shield: “Russian Bear Sleeping with One Eye Open”

4. Me

US Missile Shield: "Russian Bear Sleeping toinen silmä auki"

Washington selityksen, että sen vahvistaminen ohjuskilpi Eurooppaa rakennetaan suojautua Iranin ydinuhka ole enemmän uskottava kuin se oli 10 vuotta sitten.
Huolimatta Venäjän viimeaikaiset pyrkimykset välittäjä rauhanomaista ratkaisua Syyrian kemiallisten aseiden kriisi, sekä hyviä palveluksiaan auttaa ratkaisemaan Iranin ristiriidassa Washington, Obaman hallinto etenee sen erittäin provosoiva ydinvoima ballististen ohjusten  "Defense"  (BMD ) käyttöönottoja ympäri Venäjää.
Mitä me ei kerrota länsimaisten poliitikkojen on se, että tämä toiminta ei suinkaan rauhallinen, tuo maailman lähemmäksi kuin koskaan ydinsodan laskuvirhe.
11. helmikuuta, ensimmäinen neljästä Yhdysvaltain kehittyneitä hävittäjää  saapui Rota, EspanjaNe ovat keskeinen osa Yhdysvaltojen hallinnassa ballististen ohjusten  "kilpi."  kilpi on myyty suojaa Eurooppaa vastaan ​​mahdollisia Iranin ydin-ohjus hyökkäys. Neljä alusta, jotka kaikki on suunniteltu olevan käytössä yli kahden seuraavan vuoden aikana, kuljettaa kehittyneitä sensoritoiminnot ja torjuntahävittäjä ohjuksia, jotka voivat havaita ja ampua alas ballistisia ohjuksia,  mukaan  Nato-edustusto Brysselissä.
USS Donald Cook, opastettuja-ohjus tuhoaja Yhdysvaltain laivaston, joka on varustettu korkean teknologian Aegis Combat ballististen ohjusten puolustusjärjestelmän, telakoituna eteläisen sataman Rota. Rota, nimellisesti komensi espanjalainen amiraali, on täysin Yhdysvaltain rahoittama. Se on suurin Yhdysvaltain armeijan yhteisö Espanjassa, on Yhdysvaltain laivaston ja Yhdysvaltain merijalkaväki henkilöstöä. Se vakituisesti siellä, mukaan Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen.
Fogh Rasmussen, joka ilmeisesti ymmärtää vähän siitä ydinstrategiaa, kertoi lehdistölle, "saapuminen USS Donald Cook edistysaskel Naton, Euroopan turvallisuudelle sekä transatlanttinen yhteistyö."  Marraskuun Lissabon 2010 Naton huippukokouksessa jäsenmaiden hallituksia Sovittiin, että Nato kehittää ohjuspuolustus kyky  "suojella kaikkia Naton eurooppalaiset populaatiot ja alueen ... täysi valmius on tarkoitus alkupuoliskolla ensi vuosikymmenellä."

Saapuminen USS Donald Cook 

Target Venäjä
Washington vaatii edelleen, että Yhdysvaltain BMD käyttöönotto Euroopassa olisi kohdistettu mahdollista Iranin ohjukset Eurooppaan. Todellisuudessa, kuten Moskova on julistanut uudelleen ja uudelleen vuodesta 2001, jolloin Bushin hallinto ilmoitettiin ensimmäisen suunnitelman, on kohdistaa vain ydinaseita maapallolla, joka kumoaisi Yhdysvaltain ydinaseilla, eli Venäjän.
Todellakin, BMD oli alkuun esityslistalla puolustusministeri Don Rumsfeld ja George W. Bushin ensimmäisinä päivinä hallinnon vuonna 2001. Kuusi kuukautta ennen järkyttäviä tapahtumia 11. syyskuuta 2001 presidentti Bush piti tietoisesti harhaanjohtavia puheen miksi maailma tarvitsi Yhdysvaltain BMD järjestelmiä.
Presidentti vaati tuolloin, lähes 13 vuotta sitten, että tarkoituksena hänen sitoumuksensa rakentaa Yhdysvaltain ohjuskilpi ei pyritty Venäjä:  "Tänään Venäjä ei ole vihollisemme"  , Bush sanoi. Sen sijaan hän vaati, BMD järjestelmä tarvittiin vain vastaan  ​​"terroristeja"  vastaan  ​​"roistovaltioiden"  kansakuntia kuten Irak, Iran tai Pohjois-Korea.
Itse asiassa, kuten sotilasasiantuntijat Moskovasta Pekingiin Berliiniin oli nopea huomauttaa, no "terroristeja"  tai pieni konnavaltiosta ollut sellaista ydinohjusten toimituskykyä. Eikä niillä ole tänään mukaan USA: n tiedustelupalvelun arvioihin.
Miksi sitten on Washington menoja kymmeniä miljardeja ellei satoja miljardeja veronmaksajien dollareita kehittää BMD järjestelmä?
Yksityiskohtaiset tiedot virallisista Yhdysvaltain armeijan selonteot osoittivat, kiistaton, että se oli tahallista ja järkähtämätön politiikkaa Washington romahduksen jälkeen Neuvostoliiton järjestelmällisesti ja hellittämättä - koko hallintojen neljä Yhdysvaltain presidentit - jatkaa ydinvoiman ensisijaisuus (yksipuoliset varma tuhoaminen) ja kapasiteetin ehdoton, maailmanlaajuisen sotilaallisen valta-aseman, mitä Pentagon nimeltään Full Spectrum Dominance.
Yhdysvaltain ydinaseiden ensisijaisuus
Vuonna 2006 haastattelussa Lontoon Financial Times, sitten Yhdysvaltain suurlähettiläs Naton entinen Cheney neuvonantaja Victoria Nuland-sama henkilö tänään häpäissyt by video hänen puhelinnumeronsa keskustelua Yhdysvaltain Ukrainan suurlähettiläs Pyatt vaihtamisesta Kiovan hallitus ( "Fuck EU" ) -  julisti  , että Yhdysvallat halusi  "maailmanlaajuisesti sijoitettavia sotilaallinen voima"  , joka toimisi kaikkialla - Afrikasta Lähi-idässä ja muualla- "ympäri planeettaamme."
Nuland sitten julisti, että se kuuluisi Japanissa ja Australiassa sekä Nato-maiden. Hän lisäsi,  "Se on täysin erilainen eläin."  Hän viittasi BMD suunnitelmiin Rumsfeldin Pentagon.
Kuten ydinstrategiaa asiantuntijat varoittivat tuolloin, yli kahdeksan vuotta sitten, käyttöönotto pienikin ohjuspuolustus, alle Pentagonin sitten uusi CONPLAN 8022, antaisi Yhdysvaltain mitä sotilaallinen kutsutaan  "Escalation Dominance" -kyky voittaa sota millään tasolla mukaan lukien väkivallan ydinsodan.
Kuten kirjoittajat uraauurtava ulkoasiainministeriö artikkelin takaisin huhtikuussa 2006 totesi: "Washington jatkuvaan kieltäytymiseen kaihda ensimmäinen lakko ja maan kehityksen Co ohjus-puolustuskyvyn ottaa uuden, ja mahdollisesti enemmän uhkaava, etsiä ... ydinsodan -torjuva ominaisuus on edelleen keskeinen osa Yhdysvaltojen sotilaallinen doktriini ja ydinvoima ensisijaisuuden edelleen tavoitteena Yhdysvalloissa. "
Kaksi laatijat ulkoasioiden pala, Lieber ja Press, jatkoi hahmotella todellisia seurauksia nykyisen kärjistymisen BMD Euroopassa (ja myös Kiinaa vastaan ​​Japanissa):
". . [T] hän tavallaan ohjuspuolustustaan ​​että Yhdysvallat voisi uskottavasti käyttöön olisi arvokasta ensisijaisesti loukkaavaa yhteydessä, ei puolustava yhden lisänä Yhdysvaltain First Strike-ominaisuus, ei niin stand-alone kilpi. Jos Yhdysvallat käynnisti ydinaseilla Venäjää vastaan ​​(tai Kiina), kohdemaa jäisi vain pieni eloonjäänyt arsenaali - jos ollenkaan. Siinä vaiheessa, vaikka suhteellisen vaatimaton tai tehottomia ohjuspuolustusjärjestelmä saattaa hyvinkin riittää suojaamaan mitään vastatoimia iskee. "
He päättelivät,  "Tänään, ensimmäistä kertaa lähes 50 vuotta, Yhdysvallat seisoo partaalla saavuttaa ydinvoima ensisijaisuus. Se luultavasti pian mahdollista Yhdysvalloissa tuhota pitkän kantaman ydinaseiden Venäjän tai Kiinan kanssa ensi-isku. Tämä dramaattinen muutos ydinvoima voimatasapainon johtuu sarjan parannuksia Yhdysvaltojen ydinenergiajärjestelmät, laskea jyrkästi Venäjän arsenaali, ja hyinen uudistamistahdin Kiinan ydinvoiman voimia. "
Se on pieni ihme, että Venäjä vaatii, että Washington BMD käyttöönotto-ja se on vain Washington, joka ohjaa ohjuksia BMD emäkset-on aggressiivinen äärimmilleen. Vakavia Venäjän mielenosoituksia, Washington vastaukseksi vieläkin ontto valhe, että Euroopan ohjus  "kilpi"  on suunnattu Irania.
Tänään, lisäksi ohjus ladattu USS Donald Cook Rota, Yhdysvallat on BMD tukikohtia Turkissa, Bulgariassa, Puolassa ja Tšekin tasavallassa, joiden kaikkien tavoitteena on Venäjä.
Koska Venäjän sotilasjohdon kieltäytyi kokonaan purkamaan ydinvoiman kapasiteettia vuoden 1991 jälkeen, kunnes ne vakuutti Yhdysvaltain tekisi samoin, jokainen askel lähemmäs täyttä US Ballistic Missile Defence käyttöönotto tuo lähemmäksi mahdollisuutta Venäjän ennaltaehkäisevä ydiniskulla Turkki, Bulgaria, Puola , Tšekissä ja nyt Espanjan sekä Yhdysvaltojen ydinaseiden siilot, kuten kuulemma Saksassa.
Kuinka typerää on EU: n hallitukset? Kuinka tyhmä on Washington?
Merkittävää on, sitten, kuten Puolan puolustusministeri vuonna 2007, Radek Sikorski neuvotteli Yhdysvaltain sijoittaa sen BMD ohjuksia Puolan alueella. Tänään kun Puolan ulkoministeri Sikorski, sekä Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Eurooppa-asioiden Victoria Nuland, pelaavat keskeisiä rooleja yrittää katkaista Ukrainan Venäjältä edelleen eristää Venäjää maailmasta. Mitä he selvästi eivät ymmärrä, että vaikka Venäjän Bear nukkuu, hän nukkuu toinen silmä auki.
Washington neo-konservatiivien asialistalla vähentää Venäjän kaoottisen sirpale toimiva kansakunta ei ole kaikkein älykäs strategia joidenkin Washington. Mutta sitten, neokonservatiivia Warhawks ole koskaan ollut tunnettu niiden älykkyys, enemmän heidän brutaali sota strategioita Irakissa, Afganistanissa, Libyassa, Syyriassa ja nyt, ehkä potentiaalinen kolmas maailmansota laukaisee heidän vaatimuksensa BMD suunnattu Venäjän ydinvoima iskuryhmä.

F. William Engdahl on geopoliittinen ja energypolitic analyytikko ja kirjailija. Hän on julkaissut useita bestseller kirjoja, kuten "Century of War". F. William Engdahl ei ole harvoin provosoiva, veitsi-terävä ja osuva analyysi arvostavat käsittelyssä maailman yleistä mielipidettä. Hänen artikkeleita on julkaistu kansainvälisissä tiedotusvälineissä, mukaan lukien Asia Times, FinancialSense.Com, Aasiassa Inc, GlobalResearch, neljäs Media ja nsnbc kansainvälisiä. F. William Engdahl usein näkyy kansainvälisiä tv-kanavia, mukaan lukien Venäjä Today (RT). Hän muokkaa hänen verkkosivuilla geopolitiikka - Geoeconomics klo http://www.engdahl.oilgeopolitics.net/ ja verkkosivuilla kirjassaan julkaisuja http://www.williamengdahl.com/


RT

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

dia »US Missile Shield:" Russian Bear Sleeping toinen silmä auki "

Ei kommentteja: