Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

Besan Putinin Venäjä lähettää joukkoja Ukrainaan ensi viikolla!

PLANEETTA
Tekijä: 
"US National Security neuvonantaja Susan Rice varoitti Putin ei mennä armeijaan Ukrainassa. Ole varma, että Putin otetaan huomioon varoitus", sanoi entinen neuvonantaja Kremlin
Vladimir Putin, rahaa, Itä-Euroopassa
Arkistokuvien
VENÄJÄ - Venäjän liittämistä Krimin satama Sevastopol Ukraina voisi tapahtua viikon kuluessa varoittaa entinen neuvonantaja Kremlin.
Tilanne muistuttaa aika, jolloin natsi-Saksan liitteenä Itävalta, Andrey Illarionov väittää, että Venäjän presidentti Vladimir Putin torjuu varoitukset lännen ja laittaa armeija valmiudessa. On spekuloitu, että kaataa Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on alle Venäjän suojelun Sevastopol hänen jälkeensä, antoi pidätysmääräyksen syytettynä joukkomurhaan.
Lisäksi Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev varoitti olla tunnustamatta vallankumoushallitus Ukrainassa.
"En ymmärrä, mitä siellä tapahtuu. On suuri uhka etujamme ja kansalaisten", hän sanoi.
Virallinen Kiovan uskoo presidentti Putin, raivoissaan vaino Janukovitsh, mutta tuo Venäjän armeijan virtaa valmiustilassa. entinen Kremlin neuvonantaja Illarionov varoitti, että Putin säästää liittämistä Sevastopol, mikä voi tapahtua viikon tai kolmen tedelje.
"US National Security neuvonantaja Susan Rice varoitti Putin ei mennä armeijaan Ukrainassa. Ole varma, että Putin otetaan huomioon varoitus", sanoi Illarionov.
Illarionov on jo varoittanut, että venäläiset haluavat irrottautuminen ne osat Ukrainan kanssa enemmistön Venäjän väestöstä.
"On hyvin tiedossa, että Putin ei näe Ukrainan valtion. Heidän näkökulmasta, Ukraina ei koskaan tule yhtä heikko Venäjä, Venäjä ei koskaan tämä vahva kuin se on tänään, ja Yhdysvaltojen ja EU: n koskaan olla niin välinpitämätön Ukrainan kriisin ", sanoi entinen neuvonantaja.
Älä missaa:


Ei kommentteja: