Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

27 helmikuu 2014, 14:01

Ukrainan Janukovitsh pyytää Venäjää varmistamaan hänen turvallisuutensa - lausuma

Ukrainan Janukovitsh pyytää Venäjää varmistamaan hänen turvallisuutensa - lausuma

Ukrainan syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitshin pyytää Venäjää varmistamaan hänen "henkilökohtainen turvallisuus", kuten hän pelkää radikaali reaktioita ääriryhmien mukaan hänen lausuntonsa, "kaappasi vallan maassa". "Olen recieveing ​​uhkia, minun täytyy kysyä Venäjää varmistamaan minun henkilökohtainen turvallisuus", hän sanoi lausunnossaan.

Samaan aikaan Ukrainan syyttäjien avasi "terrorin" mittapää Krimin raid.
"Tapahtumat käydään Rada ovat laittomia ilman jäsenten Alueiden puolueen ja muiden ryhmien", Janukovitsh sanoi julkilausuman. 
Venäjän viranomaiset ovat sopineet Viktor Janukovitshin pyynnöstä varmistaa hänen henkilökohtaiseen turvallisuuteen.
"Ottaen huomioon, että presidentti Janukovitsh on vedonnut Venäjän viranomaisia ​​varmistamaan hänen henkilökohtainen turvallisuus, olen kerrotaan, että tämä pyyntö on myönnettävä Venäjän federaation alueella", Venäjän hallitus lähde sanoi.
Aiemmin kerrottiin, että syrjäytetty Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh oli Venäjällä, Moskovan alueella.
Viktor Janukovitsh on antanut osoitteen Ukrainan kansalle julistaa, että hän yhä pitää itseään laillisesti valittuja Ukrainan presidentti. 
"Minä, Viktor Fedorovych Janukovitshin, osoite Ukrainan kansaa", sanoo Janukovitsh lausunto. "Olen edelleen itseäni laillinen johtaja Ukrainan valtio valitsi pohjalta Ukrainan kansalaisten vapaasta tahdosta. En voi suhtautua välinpitämättömästi traagisten tapahtumien kotimaassani. Katson sopimuksen Riitojen Ukrainan kriisin allekirjoitettu helmikuun 21,2014, joita minä ja Ukrainan opposition johtajia, täyttämättä. Siellä rehottaa ääriliikkeitä kaduilla maamme. Omat kannattajat ja saan uhkia ruumiinvamman. "
"Minun täytyy pyytää Venäjän viranomaisia ​​antamaan henkilökohtaiseen turvallisuuteen ääriäineksista minulle," julkilausuman jatkuu. "Valitettavasti kaikki, mikä tapahtuu Verhovna Radan Ukrainan ei ole laillista syytä. Päätökset parlamentin puuttuessa monet jäsenet Alueiden puolueen ja muiden ryhmien, ovat laittomia. Ne [jäsenet Alueiden puolue ryhmittymän] pelkoa heidän turvallisuudestaan, jotkut heistä olivat fyysiseen väkivaltaan ja pakko lähteä Ukrainan alueeseen. "
"Tällaisessa tilanteessa olen virallisesti julistaa minun valmiutta taistella täyttämisestä tärkeä kompromissi sopimuksia johtavien Ukraina syvistä poliittisen kriisin. Pyydän välitöntä paluuta tilanteeseen maamme perustuslain kenttään."
"Käy ilmi, että ihmiset Kaakkois-Ukrainassa ja Krimillä eivät hyväksy anarkiaa ja laittomuutta maassa, kun ministerit valitaan väkijoukkoon kaupungin aukiolla. Kuten Istuva presidentti, en salli asevoimien Ukraina puuttua nykyisen poliittisen tapahtumia enkä salli tätä nyt. Jos joku antaa tällaisia ​​tilauksia asevoimien ja turvallisuusjoukkojen nämä tilaukset pidetään laitonta ja rikollista. "
Janukovitsh seuraajia ovat ilmoittaneet apprent asetuksen mukaan Janukovitshin, laajalti nähnyt internetissä olevan väärennös. "Pseudo-asetuksen mukaan Janukovitshin, jaetaan Internetin kautta on väärentänyt asiakirjan", RIA Novosti sanoi viitaten lähde lähellä Janukovitsh. Jälkimmäinen väitti hänen oikeutuksen Ukrainan presidentti.
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin varoittaa, että kaikki tilaukset käytöstä Ukrainan asevoimien maan sisällä olisi rikos. "Minä, kuten istuva presidentti, ole sallinut asevoimien puuttua kotimaan poliittisista tapahtumista. Tilaan tämän nyt hyvin", Janukovitsh sanoi lausunnossaan torstaina.
"Jos joku antaa tällaisia ​​tilauksia asevoimien, turvallisuus-ja lainvalvontaviranomaisten, kuten tilauksia tulee laitonta ja rikollista", hän sanoi.
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on tehnyt virallisen lausunnon, joka sanoo, että hän tulee vaatimaan täyttäminen kompromissiratkaisuun ratkaisemiseksi Ukrainan poliittisesta kriisistä.
"Olen virallisesti julistaa minun päättäväisyyttä taistella loppuun asti täytäntöönpanoa varten tärkeä kompromissi sopimukset, jotka koskevat Ukrainan toipuminen syvällinen poliittinen kriisi", sanoo Janukovitsh lausunto.
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on kuvattu uusin päätöksistä maan parlamentissa laittomana.
"Valitettavasti tapahtumia, joita tapahtuu Verhovna Radan Ukrainan tänään ovat laittomia", Yanykovych sanoi lausunnossaan.
Parlamentti on tällä hetkellä päätöksiä puuttuessa monet jäsenet Alueiden puolueen ja muiden ryhmien, jotka pelkäävät henkensä puolesta, hän sanoi lisäten, että jotkut näistä parlamentaarikkojen oli joutunut väkivallan ja oli pakko paeta Ukraina laittomasti.
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on tehnyt virallisen lausunnon, joka sanoo, että hän tulee vaatimaan täyttäminen kompromissiratkaisuun ratkaisemiseksi Ukrainan poliittisesta kriisistä.
"Olen virallisesti julistaa minun päättäväisyyttä taistella loppuun asti täytäntöönpanoa varten tärkeä kompromissi sopimukset, jotka koskevat Ukrainan toipuminen syvällinen poliittinen kriisi", sanoo Janukovitsh lausunto torstaina.
"On ääri riehua kaduilla monissa kaupungeissa maan [Ukraina]," julkilausuman sanoi."En voi olla välinpitämätön traagisten tapahtumien kotimaassani", Janukovitsh totesi.
Janukovitshin vaatii palaamassa Ukrainan tilanne perustuslaillisen kehyksen
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin vaatii palaamassa tilanteen oikeudellinen kehys tiedotteessaan torstaina.
Venäjän Ääni, Interfax

Ei kommentteja: