Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

COP EXPLODES AT KUVAUKSIA KANSALAISET, SANOO OLEVANSA "LOST" HÄNEN SANANVAPAUS

1 päivä sitten | Politiikka , US | Lähettäjä Kristin Tate
525-thug-cop-walk-away-lost-vapaus-2-of-puheen
Maryland poliisi kertoi hiljattain viaton kansalainen, että hän oli "menettänyt" hänen sananvapautta.
Tapaus sai alkunsa, kun mies videoida useiden henkilöiden pidättämiseen muun hän ei tiennyt julkisella kadulla. Upseeri lähestyi miestä ja käski häntä lopettamaan. Kun mies kieltäytyi, toinen upseeri lähestyi häntä ja syytti häntä "kääntää minun huomiota" ja "saada helvettiin täältä. Jätä! "
Kun toinen poliisi paikalle alkoi saada fyysistä videokuvaaja, kolmasosa upseeri osoitti ylös ja sanoi: "Älä kunnioita meitä eivätkä ei kuuntele meitä. Nyt kävelymatkan päässä ja turpa f ** king suuhun tai olet menossa vankilaan. "

Kameramies, joka selvästi tiesi hänellä oli oikeus tulla kuvaamisen, kysyi oliko hänellä mitään väärää. Hän sanoi: "Minä luulin sananvapauden täällä." Yksi näkyvästi vihainen poliisit vastasi: "Sinulla ei - juuri menettänyt sen."
Ei tiedetä, mies, joka kuvattiin tämä tapaus yrittää ryhtyä oikeudellisiin toimiin poliiseja, tai jos hän on lainkaan kyse.
Korkein oikeus on jatkanut oikeus elokuva poliisille. Koska tämä mies, joka kuvattiin tässä tapauksessa tehnyt mitään laitonta tai arvoinen solvaukset poliisi.
Seuraa Kristin on  Facebook  ja  Twitter


Read more: http://benswann.com/cop-explodes-at-filming-citizens-says-hes-lost-his-freedom-of-speech/#ixzz2uWPooNGq
Follow us: @BenSwann_ on Twitter

Ei kommentteja: