Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Journalismi Fail: Kaikki Lähteet Stealth Jet Story maksetaan Praise Plane

Post Kategoriat: Kanada
Ty Rogoway | lauantai, 22 helmikuu 2014, 20:25 Peking

Ainoat ihmiset, 60 Minutes "vaivautunut kysyä VALTAVA hallituksen ohjelmaan-odota sen hallinnon työntekijää



Sunnuntaina  60 minuuttia  juoksi tarina  siitä, F-35 Joint Strike Fighter otsikolla "Onko F-35 arvoista?" Mutta katsomassa pala, en nähnyt mitään keskustelua lainkaan, että erittäin tärkeä kysymys.
Ja hyvästä syystä.  Kaikki  haastattelun aiheita olivat valtion työntekijät tai alihankkijat. He ovat olleet hullu arvostella omaa ohjelmaa.
Mitä olen  ollut  nähdä sunnuntaina oli huonosti perillä toimittaja-David Martin-farmari sotilaallinen puoli 400 dollaria miljardin F-35 ohjelmaa ... ja heittää muutamassa boilerplate kysymyksiä.
Nämä kysymykset olivat softballs, kun otetaan huomioon  kuinka suuri kömmähdys  tämä ohjelma itse asiassa on ollut. F-35 on tarkoitus korvata 2400 nykyiset sotilaskoneet ilmavoimien, Marine Corps ja Navy. Monimutkainen ja huonosti vaaranneta tarve täyttää kaikki sotilaalliset "erilaisiin tarpeisiin, JSF on  ylihintainen, epäluotettava ja hidas .
60 Minutes  mainitsi, että F-35 on jäljessä aikataulusta ja yli budjetin, on huonoja valaistus ja epätyydyttävä renkaat ... ja se siitä. Ne, vatsanväänteet tuskin pintaa syvemmälle JSF boondoggle.
Oliko tuottaja tämän segmentin todella varapresidentti yli Lockheed Martin, joka tekee näennäisesti tutka-kiertämästä koneen? Kaikki leikkiä syrjään, se näytti toimittaja Martin oli ottaa räjähdys leikkii miljoonan dollarin vehkeet ja harjaamalla hartioita sotilaallinen messinki ja testi lentäjät.
Mutta missä on pitkä lista suunnittelun ja laadun valvonnassa ongelmia ilma, 12 vuoden kuluttua kehitys alkoi? Entä keskustella monia vaihtoehtoja tähän  alle suoriutuneen kone , kuten F-22s ja drones plus uudelleen F-15s, F-16s ja F/A-18s? Miksi ei huomauttaa, kuinka monia asiantuntijoita puolustus journalismin ja analyysi maailman nähdä JSF ohjelman  vähentämättäalkaen Amerikan turvallisuudelle sijaan edistää sitä?
Ja miten voisi  60 Minutes  ole etsinyt lausunnon joku- joku- joka  ei  saa palkka F-35 ohjelmaa?Laajalti nähnyt paikalla sisältäneet mitään kolmannen osapuolen ilmailu tai puolustuksen alan asiantuntijoiden ja mainittu ei yksittäinen riippumaton tutkimus.
Martin lähinnä kysyttiin samoja lapsi olisi pyytänyt. Ohjelma virkamiehet laittaa F-35: n pahasti virheellinen erityinen kypärä Martin pään pimeässä hallissa ja anna hänen katsoa ympärilleen ennustettu infrapuna kuva. Hän oli haltioissani-ja siirtää nopeasti ohi epämukavaksi, että kypärä ei todellisuudessa toimi taisteluissa olosuhteissa!
Sitten tuli Pahinta-finaalin koko kappaleen, "osuvia" lausunto siitä, että mikään JSF: n asioista oikeastaan ​​väliä, koska aiomme ostaa mahdollisesti tuhansia ilma Hyvätkään tai merkityksellisiä ne voivat olla.
Cool hävittäjälentäjä kaverit säteilevä virnistää ja pukeutunut Maverick päässä Top Gun , no-nonsense Marine ja byrokraatti luonnehtia uskollinen puolustaja verotiedot dollaria-kaikki  60 Minutes "kamerassa lähteistä sanoi F-35 on aivan loistava ja kaikki toimii ulos hieno!
Ihan totta. He kaikki armeijan upseereille, urakoitsijoiden tai hallituksen työntekijöitä. Jälleen  60 minuuttia  ei sisältynyt ulkopuolisista lähteistä vain ihmisiä, joilla on etuja ylistää maailman pahin uuden hävittäjän.
60 minuuttia  kertoi koko maan että mitä tapahtuu jatkotarkastuksia, aikataulut, teknologisen kehityksen tai kustannuksia, me  tulee  ostaa F-35 sankoin joukoin. Joten, joka todella välittää tästä aiheesta enää tapauksessa, eikö?



Ty Rogoway in  War on tylsää

Olemme julkaisseet uuden kirjan All About F-35.  Tilaa päivittäinen War on tylsää sähköpostia päivitys  täällä . Tilaa WIB RSS-syöte  tästä  ja seuraa pääsivulla  täällä .


https://medium.com/war-is-boring/3914aaf3ce5d
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: