Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014


Älkää unohtako Pohjois-Korean talouden!

Korean tilanne ) - Lehden mukaan "World Politics", Korean taloutta eikä niin huono kuin aiemmin luultiin suljettuna. Vaikka tämä uudistus vauhtia, Korea voi tulla Aasian lohikäärme.

Metroasema pääkaupungissa Pjongjangissa.
Metroasema pääkaupungissa Pjongjangissa.
Kannessa lehden World Politics (Ranska) kysymys 02/2014 on artikkeli Korean talous on kirjailija professori Patrick Maurus, Institute kielten ja Oriental sivilisaatioiden Pariisissa (Inalco).
Professori Patrick Maurus Korean talous ei ole niin traaginen. Yleensä korealaiset ovat erittäin myönteisiä innovaatioita ja "tapaus" tapahtui äskettäin seurauksena ristiriita ihmisiä, jotka "innovoida kiinalaisittain", toisin sanoen markkinatalous jossa puolue ja puoluejohtaja on vanhempi sukupolvi, ei fiksu pelkää uudistuksia tekevät ryhmittymä menetti vallan.
Alalla taloustieteen professori Patrick Maurus sanoi, että Korean talous on liian köyhä eikä suljettu kuten aiemmin on oletettu. Kaikkiaan tuonti liikevaihto Koreassa, siellä on nimet melko "tuttu ja kuuluisa", kuten: Kiina (osuus 67,2%), Etelä-Korea (osuus 19,4%), ja Yhteystiedot Euroopan unioni (EU) on 3,6%. Täydellisenä vastakohtana Korean vienti Kiinaan oli 61,6% ja Koreassa jopa 20%, ja 4% EU. Luettelo tärkeitä taloudellisia kumppaneita Kiinasta, Intiasta, Indonesiasta, Thaimaasta ... pidempään.
Nojalla apua Etelä-Korean, Japanin ja erityisesti Kiina, Pohjois-Korea on tehnyt useita öljyn tuotannossa. Tämän seurauksena maa on voittanut pula energiaa, luoda lähtökohta teollisuuden kehitykselle.
Suurissa myymälöissä Pjongjangissa, on kaikenlaisia ​​keskeisiä tuotteita: vaatteita, elektroniikkaa, koruja, matkapuhelin ... ja ole puutetta ostajia. Valuuttakauppa politiikka on lievennetty.
Toistaiseksi Pohjois-Korealla on kolme erityistä talousvyöhykkeillä ja suunnittelee avaavansa toisen 19 vyöhykkeen soittaa ulkomaisille sijoittajille. On huomionarvoista, että vaikka sekä Etelä - Pohjois-Korea on edelleen "gore sitten joko", mutta Etelä-Korea on toimittaja ja toinen rivi Korean Kaesongin yhteinen talousalue on ilmeisin esimerkki. Ja lähiseutujen rajojen Kiinan, Korean kauppiaat toimii kahdessa varsin vilkas kaupunki Dandong ja kaksi Dien Cat Liaoningin maakunnassa ja Jilin.
Näkymä Pjongjangissa.
Näkymä Pjongjangissa.
Professori Patrick Maurus sanoi, että kokonaisuutena, Korean talous on kehittynyt erittäin hyvin ja jos joku kysyy: Tulevaisuudessa Pohjois-Korea on tullut "pikku lohikäärmeet" Aasian ei ole?Vastaus on: Se voi olla, sillä edellytyksellä, että uudistuksia on jatkettava ja ennen kaikkea "modernin valtion" on asetettava yhdessä uudistusprosessia. Viestejä muistaa, kun vieraan vallan 1900-luvulla, kun Japanin miehityksen, hallitus on muodostettu ja jälleenrakennuksen maan sodan jälkeen Korea on kokenut ja ovat kehitysvaiheessa taloudellisen kehityksen.
Kuitenkin Pjongjang vaikeaa ole pelkästään taloudellisia, vaan myös ideologian. Vaikka Korean talous vaikuttaa olevan paranemassa ja kasvavat tavalla, mutta se vain tapahtuu tosielämässä, mutta suhteen julkiset viranomaiset eivät tiedä nimeä niiden talous on mitä .
(Infonet)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: