Sopimus, Washington-ja EU: n tukemia opposition totesi presidentti Janukovitshin kriisin lopettamiseksi ei kestänyt tunnin. Jopa entinen nyrkkeilymestari, Vitali Klitschko, joka oli ratsastus suuri kuin oppositiojohtaja vasta muutama tunti sitten on booed mellakoijia ja työnsi syrjään. Äskettäin nimitetty presidentti, mitä on ehkä merkityksetön eduskunnassa, Oleksandr Turchynov, liittyminen ei saa tukea niiden joukossa, jotka kaatoivat hallituksen.
Rise of Right Sector
Länsi-Ukrainassa vain järjestäytyneen ja asevoimia on äärikansallisen oikeassa sektorissa. Siitä, miten tämän ryhmän johtajien puheita, he olettavat, että ne ovat vastuussa. Yksi ryhmän johtajat, Aleksandr Muzychko, on luvannut taistella vastaan ​​"juutalaiset ja venäläiset kunnes kuolen." Puolustaminen Oikea Sector auktoriteetilla tilanne, Muzychko julisti: "seuraava presidentti Ukraina on oikealta Sector."
Oikea Toimialan juuret ukrainalaiset, jotka taistelivat Adolf Hitler Neuvostoliittoa vastaan ​​toisen maailmansodan aikana 2. Se oli oikeassa sektorissa, joka esitteli aseellisia taistelijoita ja kääntyi vuoroveden protesteja Kiovassa rauhanomaisia ​​mielenosoituksia liittymisen puolesta EU: n väkivaltaiset hyökkäykset poliisin kanssa näkymä kaatamaan demokraattisesti valitun hallituksen, joka oikeassa sektorissa onnistuttiin.
Ei vain marginaalisia ryhmä
Oikea Sector ei kaataa Ukrainan hallitusta jotta saadaan se käsiin Washington-ja EU-paid "opposition."
On taipumus väheksyä sitä pieni hapsut ryhmä, mutta oikea Ala ei vain otti hallintaansa protestit pois Länsi tukenut maltillisia maltillisia johtajia itse myöntäneet, mutta myös oikeassa sektorissa on tarpeeksi julkista tukea tuhoamaan kansalliset muistomerkki puna-armeijan sotilaita, jotka kuolivat vapauttavaa Ukraina natsi-Saksan.
Jos oikea Sector vihaa venäläisiä voittamisesta natsit, Oikea Sector vihaa myös Yhdysvalloissa, Ranskassa ja Englannissa samasta syystä. Oikea Sector on todennäköisesti poliittinen puolue ottaa Ukrainan EU: hun.
Uhka Venäjän väkiluku
Venäjän osat Ukrainan selvästi ymmärtää, että oikea Toimialan tuhoaminen muistomerkki stand puna-armeijan vastaan ​​saksalaiset joukot on uhan Venäjän väestö Ukraina.Lääninhallitukset Itä-ja Etelä-Ukrainassa, jotka aiemmin olivat osa Venäjän järjestävät miliisien vastaan ​​äärikansallisen uhka valloilleen Washington n tyhmyys ja epäpätevyys ja naiivi ja herkkäuskoisia Kiovan mielenosoittajia.
Washington menettää määräysvallan
Ottaa puuttui Ukrainan sisäisiin asioihin ja menetti, Washington on nyt antavan uhkailusta Venäjälle olemaan puuttumatta Ukrainassa.
Ukraina on paljon tärkeämpää Venäjälle kuin se on Yhdysvalloissa tai EU: ssa. Jos tilanne Ukrainassa kierteet käsistä ja äärioikeistolaiset ovat komento, Venäjän interventio on varma. Sen ylimielinen ja tyhmä toimia Obama hallinto on huolimattomasti ja piittaamattomasti luonut suoran strategisen uhan olemassaolon Venäjällä.
Mukaan Moskovan Times , tämä on mitä vanhempi venäläinen virkamies on sanottavaa:"Jos Ukraina lohkeilevat, se herättää sotaa." Ukraina "menettää Krim ensimmäinen," koska Venäjä "menevät aivan kuten teimme Georgiassa . "Toinen venäläinen virkamies sanoi:" Emme salli Eurooppaa ja Yhdysvaltoja ottamaan Ukraina meiltä. Valtiot entisen Neuvostoliiton, me olemme yhtä perhettä. He luulevat, Venäjä on edelleen yhtä heikkoa kuin 1990-luvun alussa, mutta emme ole. "
Ukrainan oikeistolainen on vahvemmassa asemassa kuin Washington-paid Ukrainan nuket, lähinnä heikko ja merkityksetön henkilöiden loppuunmyyty kotimaastaan ​​Washington rahoja.
Järjestäytynyt oikeiston
Oikea on organisoitu. Se on aseistettu. Se on kotoperäinen. Se ei ole riippuvainen rahaa funneled päässä Washington-ja EU: n rahoittamia kansalaisjärjestöjä. Se on ideologia, ja se on keskittynyt. Oikea Sector ei tarvitse maksaa sen mielenosoittajia kaduille kuten Washington piti tehdä.
Opposition asettaa ennakkotapaus omaan kuolemaan
Tärkeintä on, hyvää tarkoittava, mutta tyhmä mielenosoittajia - varsinkin Kiovan opiskelijat - ja Ukrainan parlamentti pelaa mielenosoittajat tuhosivat Ukrainan demokratia. Oppositio-ohjattu parlamentti poisti valittu presidentti virasta ilman vaaleja, ilmeinen laiton ja epädemokraattinen toimintaa. Oppositio-ohjattu parlamentti antoi laitonta pidätysmääräyksen jäsenten presidentin hallituksen ja laittomasti vapautetaan rikolliset vankilasta. Koska oppositio on luonut järjestelmän lainvastaisuudesta sijasta lain ja perustuslaillisten menettelyjen, kenttä on auki ja oikeassa sektorissa. Odottaa kaiken opposition teki Janukovitshin tehtävä heille oikeassa sektorissa. Oman laitonta ja perustuslain vastaista toimia, oppositio on asettanut ennakkotapaus oman kuolemansa.
Aivan kuten helmikuun vallankumous 1917 vastaan ​​Venäjän tsaari asettaa vaiheessa lokakuu 1917 bolshevikkivallankumouksen, yllättäen tyhmä "uudistajia" kaataa Ukrainan poliittinen tilaus on asettaa vaiheessa oikeassa sektorissa. Voimme vain toivoa, että oikea sektori puhaltaa sen mahdollisuuden. 

Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia.Hänen viimeisin kirjansa, "Epäonnistuminen laissez Faire Kapitalismi ja talous purkaminen West" on nyt saatavilla.