Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

27 helmikuu 2014, 14:07

Janukovitsh sanoo olevansa oikeutettuja Ukrainan presidentti kehottaa palauttamaan perustuslaillinen järjestys

Victor Janukovitsh
Victor Janukovitsh

Viktor Janukovitsh on tehnyt osoitteen Ukrainan kansaa julistaa, että hän yhä pitää itseään laillisesti valittuja Ukrainan presidentti. "Minä, Viktor Fyodorovych Janukovitsh, sanani Ukrainan kansaa. Uskon edelleen itseäni laillinen johtaja Ukrainan valtion valittiin vapaa äänestys Ukrainan kansalaiset", hän sanoi julkilausuman.

"Minä, Viktor Fedorovych Janukovitshin, osoite Ukrainan kansaa", sanoo Janukovitsh lausunto. "Olen edelleen itseäni laillinen johtaja Ukrainan valtio valitsi pohjalta Ukrainan kansalaisten vapaasta tahdosta. En voi suhtautua välinpitämättömästi traagiset tapahtumat kotimaassani. Katson sopimuksen Riitojen Ukrainan kriisin allekirjoitetun helmikuuta 21,2014, joita minä ja Ukrainan opposition johtajia, eivät täyty. Siellä rehottaa ääriliikkeitä kaduilla maamme. Omat kannattajat ja minä uhkailun aiheuttamalla ruumiinvamman. "
"Minun täytyy pyytää Venäjän viranomaisia ​​antamaan henkilökohtaiseen turvallisuuteen ääriäineksista minulle," julkilausuman jatkuu. "Valitettavasti kaikki, mitä on meneillään Verhovna Radan Ukrainan ei ole laillista syytä. Päätökset parlamentin puuttuessa monet jäsenet Alueiden puolue ryhmittymän, muut ryhmittymät, ovat laittomia. Ne [jäseniä puolueen Alueet faction] pelätä turvallisuutensa puolesta, jotkut heistä joutunut fyysisen väkivallan uhriksi ja oli pakko lähteä Ukrainan alueeseen. "
"Tällaisessa tilanteessa olen virallisesti julistaa minun valmiutta taistella täyttämisestä tärkeä kompromissi sopimuksia johtavien Ukraina syvistä poliittisen kriisin. Vaadin heti tuo tilanne maamme takaisin perustuslaillisen kenttään."
"Käy ilmi, että ihmiset Kaakkois-Ukrainassa ja Krimillä eivät hyväksy anarkiaa ja laittomuutta maassa, kun ministerit valitaan väkijoukkoon kaupungin aukiolle. Kuten Istuva presidentti, en salli asevoimien Ukraina puuttua nykyisiin poliittisiin tapahtumiin. En salli tätä nyt samoin. Jos joku antaa tällaisia ​​tilauksia asevoimien ja turvallisuusjoukkojen nämä tilaukset pidetään laitonta ja rikollista. "
Janukovitsh seuraajia sanoi, että pseudo-asetuksen Janukovitsh, jaetaan Internetin kautta oli väärentää asiakirjan. "Pseudo-asetuksella Janukovitshin, jaetaan Internetin kautta on väärentänyt asiakirjan", RIA Novosti sanoi viitaten lähde, lähellä Janukovitsh.Jälkimmäinen väitti hänen oikeutuksen Ukrainan presidentti.
Ukrainan syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitshin pyytää Venäjää varmistamaan hänen "henkilökohtainen turvallisuus, koska hän pelkää radikaaleja toimia osa ääriaineksia, että mukaan hänen lausuntonsa, kaappasi vallan maassa." "Olen recieveing ​​uhkia, täytyy pyytää Venäjää varmistamaan minun henkilökohtainen turvallisuus", hän sanoi lausunnossaan. 
Samaan aikaan Ukrainassa syyttäjien avasi "terrorin" mittapää Krim raid.
"Tapahtumat käydään Rada ovat laittomia ilman jäsenten Alueiden puolue, muut jakeet", Janukovitsh sanoi julkilausuman.
Venäjän viranomaiset ovat tavanneet Viktor Janukovitshin pyynnöstä varmistamaan hänen henkilökohtaiseen turvallisuuteen.
"Ottaen huomioon, että presidentti Janukovitsh on vedonnut Venäjän viranomaisia ​​varmistamaan hänen henkilökohtainen turvallisuus, olen kerrotaan, että tämä pyyntö on myönnetty alueella Venäjän federaation," Venäjän hallitus lähde sanoi.
Aiemmin kerrottiin, että syrjäytetty Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on Venäjällä Moskovan alueella. 
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin varoittaa, että kaikki tilaukset käytöstä Ukrainan asevoimien maan sisällä olisi rikos. "Minä, kuten istuva presidentti, ole sallinut asevoimien puuttua kotimaan poliittisista tapahtumista. Tilaan tämän nyt hyvin", Janukovitsh sanoi lausunnossaan torstaina.
"Jos joku antaa tällaisia ​​tilauksia asevoimien, turvallisuus-ja lainvalvontaviranomaisten, kuten tilauksia tulee laitonta ja rikollista", hän sanoi.
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on tehnyt virallisen lausunnon, joka sanoo, että hän tulee vaatimaan täyttäminen kompromissiratkaisuun ratkaisemiseksi Ukrainan poliittisesta kriisistä.
"Olen virallisesti julistaa minun päättäväisyyttä taistella loppuun asti täytäntöönpanoa varten tärkeä kompromissi sopimukset, jotka koskevat Ukrainan toipuminen syvällinen poliittinen kriisi", sanoo Janukovitsh lausunto.
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on kuvattu uusin päätöksistä maan parlamentissa laittomana.
"Valitettavasti tapahtumia, joita tapahtuu Verhovna Radan Ukrainan tänään ovat laittomia", Yanykovych sanoi lausunnossaan.
Parlamentti on tällä hetkellä päätöksiä puuttuessa monet jäsenet Alueiden puolueen ja muiden ryhmien, jotka pelkäävät henkensä puolesta, hän sanoi lisäten, että jotkut näistä parlamentaarikkojen oli joutunut väkivallan ja oli pakko paeta Ukraina laittomasti. 
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on tehnyt virallisen lausunnon, joka sanoo, että hän tulee vaatimaan täyttäminen kompromissiratkaisuun ratkaisemiseksi Ukrainan poliittisesta kriisistä.
"Olen virallisesti julistaa minun päättäväisyyttä taistella loppuun asti täytäntöönpanoa varten tärkeä kompromissi sopimukset, jotka koskevat Ukrainan toipuminen syvällinen poliittinen kriisi", sanoo Janukovitsh lausunto torstaina.
"On ääri riehua kaduilla monissa kaupungeissa maan [Ukraina]," julkilausuman sanoi."En voi olla välinpitämätön traagisten tapahtumien kotimaassani", Janukovitsh totesi.
Janukovitshin vaatii palaamassa Ukrainan tilanne perustuslaillisen kehyksen
Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin vaatii palaamassa tilanteen oikeudellinen kehys tiedotteessaan torstaina.
Venäjän Ääni, Interfax

Ei kommentteja: