Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

Kun Pohjois-Korea Työ Lähentymisprosesseihin US Yritykset hyökätä Pohjois varjolla "Military Kylvökoneet"

Post Kategoriat: Aasia
John Glaser / neljäs Media Uutiset | tiistai, 25 helmikuu 2014, 08:00 Peking

US Air Force suorittaa sotilaallisia harjoituksia Etelä-Koreassa.  Credit: DoD
US Air Force suorittaa sotilaallisia harjoituksia Etelä-Koreassa. Credit: DoD
Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean pukeutua yhteisiä sotilaallisia ...

Tänään kello  Al Jazeera-Amerikka Väitän,  että Yhdysvaltojen pitäisi lopettaa miehittää Etelä-Korea, ei vain koska ne eivät kuulu sinne vaan koska pitkälle militarisoiduissa liitto Yhdysvaltojen ja Etelä-Korea ei oikeastaan ​​heikennä Pohjois-Korea, mutta auttaa ylläpitämään järjestelmää palkitsemalla Kiinaa jatkamaan pönkittää Pjongjangissa.
Klo Medium.com, Robert Beckhusen kertoo  siitä viimeisimmän Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean sotaharjoitukset ja paljastaa ensimmäistä kertaa, että Yhdysvaltain erikoisjoukkoihin harjoittelet sissisotaa Pohjois-Koreassa ja harjoitellaan, miten kasvaa "alkuperäiskansojen vastus organisaation" sisällä Pohjois-Korea.
Joka vuosi, Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean joukkueen yhden maailman suurimmista sotaharjoituksissa.Tuhansia sotilaita tukena hävittäjän, strategiset pommikoneet ja merivoimien sota varautua pahimpaan.
Mutta Amerikan eliitti Special Operations Forces ovat mukana myös-suunnittelu päivää, jolloin ne saattavat olla ensimmäisiä, jotka tehtävänä on tehostaa koko DMZ.
Koulutus on vähemmän julkisuutta osa Pentagonin harjoituksia Etelä-Koreassa, jossa korostuvat puolustava luonnossa. Mutta kolme päivää huhtikuussa 2013, American kommandot suorittaa simuloidussa Pohjois-Korea virkamatkat aikana Balance Knife 13-1-osa paljon suurempaa Varsa Eagle liikunta-kohteen Iksan ja Damyang, Etelä-Korea.
Yhdessä 7. ja 11. ROK Special Forces prikaatit harjoituksen mukana kaksi amerikkalaista Commando ryhmää 12 miestä kunkin operatiivinen Irti Alphas 1336 ja 1333. Sekä Yhdysvaltojen joukkueet sujui Charlie Company, kolmas pataljoona 1st Special Forces Group.
Erityisesti koulutusta käsitellään miten liikkua erityistä toimijoille ja pois Pohjois-Korean mukaan tarkastelun julkaistaan ​​tammikuussa painos  Special Warfare , hutera, akateemisen lehden armeijan John F. Kennedy Special Warfare Center ja koulu. Skenaario käsitteli myös miten kasvaa "alkuperäiskansojen vastus organisaation" sisällä North.

... Rajan Pohjois-ja Etelä-Korean tänään
Korea, USA laajamittaiseen merivoimien harjoitus ...

Miksi? Miten tämä voi mahdollisesti olla Yhdysvalloissa etua? Äläkä sano se pelastaa Pohjois-Korean kansan diktatuurista, koska ilmeisesti Washington vähät siitä.
Amerikkalaiset usein nähdä tiedotusvälineissä aggressiivinen Pohjois-Korean hallinto suorittamisesta tai pröystäilevä sotaharjoituksen, joka todellakin ei tapahdu.
Kuinka usein amerikkalaiset kuulla uskomattoman pröystäilevä sotaharjoituksen, yksi suurimmista maailmassa, että Washington tekee oikeutta Etelä-Koreassa ainakin osittain uhata Pjongjang?
Jos nimetty vihollinen tilaa meidän oli suorittaa koulutusta ja Meksikon rajalla tarkoituksena on valmistella vallanvaihdos vastuusitoumukset, miten Washington reagoida?

John Glaser

http://antiwar.com/blog/2014/01/22/us-special-ops-train-to-help-overthrow-north-korean-regime/

Ei kommentteja: