Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

23 helmikuu 2014, 09:50

Ukraina kriisi: Janukovitsh syyttää oppositiota "vallankaappaus" kuin Timoshenko tulee esiin Maidan. Live-päivityksiä

Ukraina kriisi: Janukovitsh syyttää oppositiota "vallankaappaus" kuin Timoshenko tulee esiin Maidan.  Live-päivityksiä

Ukrainan presidentti Viktor Janukovitshin on kutsunut uusinta kehitystä maassa vallankaappauksen kieltäen spekulaatiot eronpyyntönsä. Hän myös syytti kansainvälistä välittäjiä eivät täytä velvoitteitaan. Tällä välin Ukrainan oppositiojohtaja Julia Tymoshenko kehotti presidentti Viktor Janukovitshin vastustajien lauantaina ne eivät luopuisi protestit Kiovan keskustassa, vaikka parlamentti on äänestänyt syrjäyttämään häntä.

    • 19:48
      "Ei ole luontaista ristiriitaa ... välillä Ukrainan, joka on pitkät historialliset ja kulttuuriset siteet Venäjään ja modernin Ukraina, joka haluaa integroida tiiviimmin Eurooppaan. Tämän ei tarvitse olla toisiaan poissulkevia," Rice sanoi seuraavat poliittisia mullistuksia Ukraina.
    • 19:45
      Tuo venäläisten joukkojen Ukrainaan olisi "vakava virhe", neuvonantaja Yhdysvaltain presidentti kansallisen turvallisuuden Susan Rice kertoi haastattelussa NBC-kanavan.
    • 19:23
      Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen sunnuntaina kehui Ukrainan armeija pysyä poissa poliittisesta kriisistä rocking "läheinen kumppani" läntisen sotilasliiton.
    • 19:21
      Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Venäjän presidentti Vladimir Putin suostui sunnuntaina, että Ukrainan "alueellista koskemattomuutta" on varmistettava, hallituksen tiedottaja sanoi. Merkel puhui puhelimitse Putinin kanssa ja "molemmat yhtä mieltä, että Ukraina on nopeasti hallitus kykenee toimimaan ja sen alueellista koskemattomuutta on säilytettävä", Steffen Seibert sanoi.
    • 18:16
      Ukrainan oppositiojohtaja Yulia Tymoshenko sanoi sunnuntaina, että hän ei pyrkisi pääministeriksi vuonna uuden koalitiohallituksen seurauksena muodostuvat ouster presidentti Viktor Janukovitsh. "Tieto siitä, että olin harkitaan pääministerin virka Ukrainan tuli yllätyksenä", entinen pääministeri sanoi lausunnossaan julkaisi hänen Batkivshchyna (Isänmaa) puolueen.
    • 17:08
      Merkel "onnitteli Yulia Tymoshenko hänen vapautumisen ja ilmaisi varmuus siitä, että hänen palatessaan valtavirran politiikkaan olisi tullut yksi tärkeimmistä tekijöistä tilanteen vakauttamisessa Ukrainassa", julkilausumassa todettiin. Merkel sanoi Tymoshenko paluu poliittiseen elämään edistäisi myös yhtenäisyyden säilyttämiseksi Ukrainan ja auttaa sitä tiellä eurooppalaisen uudistusohjelman, se lisäsi.
    • 17:06
      Ukrainan vapautti oppositiojohtaja Yulia Tymoshenko tapaa Saksan liittokansleri Angela Merkel "hyvin pian", hänen puolueensa sanoi sunnuntaina, kun kaksi puhui puhelimessa.
    • 15:56
      Alueiden puolue parlamentaarisen ryhmittymän sanoi sunnuntaina se loi vastuu Ukrainan tilanteesta ja kuolonuhrien Viktor Janukovitsh ja hänen tiiminsä.
    • 15:27
      Ukrainan toimiva sisäministeri Arsen Avakov sanoi tyhjentävä toteutetaan toimenpiteitä väkivallan lopettamiseksi ja levottomuuksien muutamassa päivässä.
    • 15:27
      Ukrainan parlamentti äänesti sunnuntaina hylkäämään ulkoministeri Leonid Kozhara, pakottaa ulos liittolainen presidentti Viktor Janukovitsh.
    • 15:27
      Ukrainan toimiva sisäministeri Arsen Avakov sanoi 64 mielenosoittajaa, pidätetty aiemmin, on vapautettu. "Mukaisesti tehdyt päätökset vuodesta iltana 22 helmikuu 64 ihmistä on vapautettu. Kolme muuta vapautuu mukaisesti syyttäjien ja tuomioistuinten päätökset maanantaina", hän kertoi Rada sunnuntaina.
    • 15:04
      Ukrainan lainsäätäjät sunnuntaina nimitti parlamentin puhemies Oleksandr Turchynov väliaikainen presidentti, päivä sen jälkeen he äänestivät syrjäyttämään presidentti Viktor Janukovitshin seuraavien kolmen kuukauden protesteja. Kansanedustajat äänestivät ylivoimaisella marginaali Turchynov toimia valtionpäämiehenä, kunnes uudet vaalit pidetään 25. toukokuuta. Janukovitshin, kadoksissa, vaati lauantaina, että hän pysyi johdossa.
      Photo: RIA
    • 14:41
      Ylemmät virkamiehet Ukrainan turvallisuuspalvelu ovat poistuneet suorittamasta tehtäviään, sanoi Valentin Nalivaichenko, jotka oli nimitetty valtuutettu edustaja hallinnasta palvelun toiminnan. Nalivaichenko kehotti parlamentaarikkoja hyväksymään erityisen julkilausuman, joka velvoittaa Ukrainan turvallisuuspalvelu velvoitteitaan.
    • 14:33
      Määräys on annettu pidättämään Ukrainan entinen tulot ministeri Oleksander Klimenko ja entinen valtakunnansyyttäjä Viktor Pshonka, eduskunta kerrottiin sunnuntaina.
    • 13:05
      Virallinen edustaja Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh on sanonut, ettei hänellä ole aavistustakaan, missä piiritetty Ukrainan johtaja on tällä hetkellä. "Minulla ei ole mitään yhteyttä hänen kanssaan, en tiedä mitään hänen olinpaikastaan," Janukovitsh tiedottaja Juri Miroshnichenko sanoi.
    • 12:47
      Uusi teltat ollaan perustamassa edessä mitä jää jäljelle palaneen Ukrainan Trade Union House kuin telttaleiri keskustassa Kiovan on leviää Itsenäisyyden aukio. Kuorma-autot ovat kuulemma tuoneet kolme isoa telttaa. Mielenosoittajia aukiolla väittävät he "edetä taistella" jälkeen julkaisi hiljattain Ukrainan ex-PM Yulia Tymoshenko osoitettu väkijoukkoja eilen kehottaen heitä jäämään ja taistella oikeuksiensa puolesta.
    • 12:38
      Ukraina eduskunta on rekisteröity lakiesityksen, joka tulee laitonta kommunistisen ja alueiden puolueet maassa. Ukrainan riippumaton MP Oleg Lyashko on keksiä aloite kieltää hallitsevan ja kommunististen puolueiden ja rekisteröinyt lainsäädännön Sunnuntaina 4201. On ollut mitään yksityiskohtia tekstistä lakiehdotuksen.
    • 12:27
      Ehdokas allas Ukrainan pääministerinä on tunnistettu. Siinä luetellaan julkaistiin opposition ex-PM Yulia Tymoshenko ja kaksi Batkyvshchina jäsentä, Arseni Yatsenyuk ja Pjotr ​​Poroshenko. Tämä on mukaan Batkyvshchina MP Nikolai Tomenko.
    • 11:07
      "Me todellakin keskusteltu osto euro-obligaatioita arvoon 2 miljardia dollaria Ukrainan viime viikolla, mutta poliittinen tilanne on muuttunut äkillisesti, ja meidän on ymmärrettävä, mikä hallitus on olemme tekemisissä, joten olemme päättäneet odottaa, kunnes uusi kaappi on muodostettu ja ymmärtämään paremmin uuden hallituksen politiikkaan, niin näin ollen tehdä päätös ", Siluanov kertoi toimittajille.
    • 11:06
      Venäjä päättää rahoitustukipaketista Ukrainalle, kun uusi hallitus on muodostettu, Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov, kertoi tiedotusvälineille, Itar-Tass raportoi.
    • 11:01
      Patriarkka Kirill Moskovan ja koko Venäjän on ollut jumalallinen liturgia klo Pyhän Mikaelin kirkko Moskovassa, jossa hän rukoili lopussa Ukrainan kahtiajaon. Pappi polvistui alttarin ja rukoili Jumalaa suomaan hänen valoa niille, joiden mielet olivat "varjosti väkivalta." Palvelu seurasi hautajaisrukouksen.
    • 10:28
      Lopettaneet Tymoshenko auto, aktivistit käski hänen pitää mielessä ", jotka lavastettu tämä vallankumous" ja pyysi häntä "ei anna ihmisten alas". Tymoshenko vakuutti heille hän ei koskaan unohda sitä ja että se oli tärkein asia hänelle.
    • 10:28
      "Olet oikeassa. Me rankaisee kaikille "Yatsenuk vastasi. "Se mitä oli ja mitä te taisteli", hän lisäsi.
    • 10:28
      Toinen aktivisti kysyi Yatsenyuk miksi hänen edustajansa oli sanonut henkilö kahdesti hänen vanhempi, että hän puhui roskaa. "Sinulla ei ole päätöstä vielä, mutta käyttäydyt ikään kuin valta on jo sinun", hän sanoi.
    • 10:27
      "Yksi asia haluamme muistuttaa sinua motorcades ja loput on, että olemme kaikki ukrainalaiset ja kaikki samanarvoisia lain edessä", hän sanoi.
    • 10:27
      "Miten ajoi tänne satuttaa ulos tunteita. No, turvallisuus on turvallisuus, ymmärrämme, että vielä haluamme rakentaa uuden Ukraina, jossa ei olisi "blatnye" [valittuja].Sisäänkäynti kaikki on tuolla, "maidan itsepuolustusta aktivisti kertoi Yatsenyuk ja korosti Maidan tarkistuspiste.
    • 10:27
      Maidan itsepuolustus yksiköitä Kiovassa pysähtyi autosaattue Batkivshchyna puolueen faction Arseni Yatsenyuk ja ex-pääministeri Yulia Tymoshenko lähellä Zhulyany lentokenttä lauantai-iltana, Hromadske TV raportoi YouTuben sivulla.
    • 10:20
      Muistiinpanoja kokouksessa selittää, että toimenpide on suunnattu ohjelma, joka ei "objektiivisesti raportoimaan tapahtumista ja harjoittaa avointen separatismia." Sähkökatkos on voimassa, kunnes sen katsotaan turvallista loppuun.
    • 10:19
      Kansanedustajat kanssa Ukrainan "Svoboda" (vapaus) puolueen ehdottavat väliaikainen media sähkökatkos, joihin ohjelmointi maista, jotka eivät ole mukana eurooppalaisen sopimuksen rajat ylittävän lähetystoiminnan. Toimenpide, jonka tarkoituksena on estää maan vajoamista media-ajettu kaaokseen, keskusteltiin perjantaina Rada, Ukrainan Interfax raportoi.
    • 10:18
      Kansainvälisen valuuttarahaston toimitusjohtaja Christine Lagarde on vahvistanut, että IMF on valmis antamaan Ukraina sen rahoitusapua olisi sen hallituksen pyynnöstä lainaa tai muuta sellaista taloudellista tai taloudellista apua. Hän korosti, vaikka oli vielä kukaan keskustella tästä asiasta.
    • 10:15
      Hallituksen sisäasiainministeriö on hylätty ja uusi on nimitetty, Avakov sanoi hänen Facebook-sivulla. Hän lisäsi, että hän aikoo tutkia viimeaikaiset toimet seniorit lainsäätäjien.
    • 10:13
      Kuusikymmentä-neljä opposition aktivisteja, jotka pidätettiin aikana yhteenotoissa hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia ja mellakkapoliisin viime päivinä ovat luovuttaneet opposition nimitettiin vt sisäministeri Arsen Avakov.
    • 10:13
      Tällä välin useat Ukrainan viranomaiset ovat ilmaisseet aikomuksensa vapaaehtoisesti eroamaan. Niihin kuuluvat Lvov aluejohtaja, Oleg Salo ja hänen varamiehensä sekä Kharkov aluejohtaja varajäsentä.
    • 10:13
      Kharkov pormestari sekä puheenjohtaja Kharkov aluehallinto, Mikhail Dobkin, olivat aiemmin molemmat ajateltiin vasemmalle Ukraina
    • 10:12
      Venäjä on vahvistanut vaatimukset, että Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) on vaatinut alkaen kriisimaihin Ukraina. "Olemme aiemmin puhuneet Ukrainan talouden viranomaisille uudistamisen tärkeyttä [kansallinen valuutta] hrivna hinnat, jotta ne olisivat joustavampia, sekä noin leikkaamalla tukia, elvyttää budjetin ja muuttuvat kotimaan [kaasu] tariffit", ministeri sanoi. "Uskon, että kaikki nämä asiat pysyvät asialistalla. Tulemme näkemään, mitä kantaa uusi hallitus ottaa. "
    • 10:12
      Pormestari Harkovan Gennadi Kernes, jatkaa tehtävien suorittaminen, Itar-Tass oppinut tiedottaja klo Kharkov kaupunginvaltuusto. "Puhuin [häntä] enintään 40 minuuttia sitten. Keskustelimme työtä koskevissa asioissa tilanne kaupungissa. En pidä itseäni vapaasti keskustella hänen sijainnistaan, se on turvallisuuskysymys ", Juri Sidorenko sanoi.

    Ei kommentteja: