Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Uusnatsi vallankumous Ukraina

Post Kategoriat: Kanada
Israel Shamir / neljäs Media Uutiset | keskiviikko, 26 helmikuu 2014, 21:13 Peking
Brown vallankumous Ukrainassa

Uusnatsien Svoboda n Oleh Tyahnybok tekemässä ...
alkaen äärioikeiston ryhmä "Oikea Sector ...

Olen suuri fani Kiev, ystävällinen kaupunki miellyttävä porvarillisen luonnetta, sillä sen runsaasti pieniä ravintoloita, puhdas puiden reunustamat kadut, ja hyväntahtoisuus sen olutta puutarhat.Sata vuotta sitten Kiovassa oli pääasiassa Venäjän keinona, ja joillakin keskeisillä alueilla ovat säilyttäneet tämä maku.
Nyt Kiev partioi aseellisen roistot päässä Länsi-Ukrainassa, jonka taistelijat uusnatsi-Right Sector, jälkeläisiä Stepan Banderalle Ukrainan Quisling n sotilasta, ja niiden paikalliset toverit-in-aseiden kansallismielisen taivuttelua.
Kuukauden kuluttua vastakkainasettelun, presidentti Viktor Janukovitshin antoi periksi, allekirjoitti EY valmisteltu antautuminen ja pakeni niiden karkea vallankumouksellinen oikeuteen ihon hänen hampaansa.
Valtapuolueen kansanedustajat hakattiin ja hajallaan, kommunistit lähes lynkattiin, oppositio on parlamentille kaikki itselleen, ja he nimitti uusia ministereitä ja vallanneet Ukraina.
Brown Revolution on voittanut Ukrainassa.
Tämä iso Itä-Euroopan maa viidenkymmenen miljoonan asukkaan on mennyt tapa Libya.
Yhdysvaltojen ja EU: n voitti tällä kierroksella, ja työnsi Venäjä takaisin itään, aivan kuten he tarkoitus.
Jää nähtäväksi, onko uusnatsien roistot joka voitti taistelun suostuu luovuttamaan makeita hedelmiä voiton poliitikoille, jotka ovat, Jumala tietää, ilkeä tarpeeksi.
Ja mikä tärkeintä, se jää nähtäväksi, onko venäjänkielisten Itä-ja Kaakkois maan hyväksyy Brown sääntö Kiovan, tai jakaa pois ja kulkea omaa tietään, koska Israelin kansa (niin liittyy Raamatun) jälkeen Kuningas Salomonin kuoleman kapinoi perilliselleen sanomalla "Teidän teltat, Israel!" ja julistautui itsenäiseksi niiden fief (I Kings 12:16).
Samalla näyttää siltä, ​​että Easterners "halu säilyttää Ukrainan valtion koskemattomuus on vahvempi kuin myös inho voittajana Browns. Vaikka he kokoontuivat heidän edustajansa mitä voisi olla itsenäisyysjulistuksen, he eivät uskaltaneet vaatia valtaa. Rauhalliset ihmiset ovat vähän sisua riitaa.
Heidän suuri naapuri, Venäjä, ei ole avoimesti huolissaan tästä pahaenteinen kehitystä. Sekä Venäjän uutistoimistot, TASS ja RIA, ei edes aseta dire Ukrainan uutiset yläosassa, kuten Reuters ja BBC teki: niille, olympialaiset ja ampumahiihto oli suurempi merkitys, kuten näette näitä Tulosta näytöt:
Tämä "strutsi" asenne on melko tyypillistä Venäjän media: kun he joutuvat kiusalliseen asennossa, ne karkaavat osoittaa Joutsenlampi baletti televisiossa. Se mitä he tekivät, kun Neuvostoliitto romahti vuonna 1991. Tällä kertaa se oli olympialaisten sijaan baletti.
Anti-Putin opposition Venäjällä lämpimästi hyväksyi Ukrainan vallankaappaus. Eilen Kiev, huomenna Moskovassa, he huusivat. Maidan (pääaukiolla Kiova, sivusto hallituksen vastaisia ​​demoja) vastaa Bolotnaya (neliö Moskovassa, sivusto hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia joulukuussa 2012) on toinen suosittu iskulause.

Stepan Bandera w środku, fot. rodaknet ...
Aktivistien Svoboda (Freedom ...
Ukraina: Les uusnatsien mercenaires pour l ...

Suurin osa venäläisistä närkästyivät, mutta ei yllättynyt. Venäjä päätti minimoida osallistumisensa Ukrainan joitakin viikkoja sitten ikään kuin he halusivat osoittaa maailmalle niiden puuttumattomuuden. Heidän käytöksensä reunustaa piittaamattomuudesta. Vaikka ulkoministerit EY-maihin ja niiden liittolaisten tungosta Kiev, Putin lähetti Vladimir Lukin, ihmisoikeuksien lähettiläs, vanhempi matalan tason poliitikko hyvin vähän vaikutusvaltaa, käsitellä Ukrainan kriisin.
Venäjän suurlähettiläs Arvoisa Zurabov, toinen ei-kokonaisuus, täysin kadonneet julkisuudesta.(Nyt hän muistutti Moskovaan). Putin ei tehnyt yhden julkisen lausunnon Ukrainasta, käsitellen sitä ikään kuin se olisi Libyaan tai Mali, ei naapurimaan melko lähellä Venäjän sisämaahan.
Tämä hands-off lähestymistapa olisi voinut odottaa: Venäjä ei puuttunut katastrofaalinen Ukrainan vaalit 2004, tai Georgian vaaleja, jotka tuottivat erittäin anti-Venäjän hallitukset. Venäjä saa osallistua vain, jos on olemassa todellinen taistelu kentällä, ja laillinen hallitus pyytää apua, kuten Ossetiassa vuonna 2008 tai Syyriassa vuonna 2011. Venäjä tukee niitä, jotka taistelevat oman asiansa, muuten Venäjä, hieman pettymys, väisty.
West ei ole tällaisia ​​estoja ja sen edustajat olivat erittäin aktiivisia: Yhdysvaltain ulkoministeriö edustaja Victoria "Fuck EY'' Nuland oli viettänyt päivää ja viikkoa Kiovassa, ruokinta kapinalliset evästeet, tuottaa miljoonia salakuljetetaan greenbacks heille, tapaaminen heidän johtajat, suunnittelu ja piirtämistä vallankaappaus. Kiova on täynnä uusin dollaria tuoreena sen mint (jollaisia ​​vielä luettu Moskovassa, olen kertonut, Venäjän ystävät).
Yhdysvaltain suurlähetystön levinnyt rahaa ympäriinsä kuin hiprakassa Texan yökerhossa.Jokainen työkykyinen nuori mies valmis taistelemaan saanut viisisataa dollaria viikossa, pätevä taistelija - jopa tuhat, joukkue komentaja oli kaksi tuhatta dollaria - hyvää rahaa Ukrainan normien.
Raha ei ole kaikki. Ihmiset tarvitaan myös onnistunut vallankaappaus. Oli opposition Janukovitshin kuka voitti demokraattiset vaalit, ja vastaavasti kolme osapuolta hävisi vaalit.Kannattajat kolmen osapuolet voisivat kenttään paljon ihmisiä rauhanomaiseen mielenosoitukseen, tai sit-in. Mutta he taistelevat kun push tulee pistää?
Todennäköisesti ei. Ditto vastaanottajat antelias Yhdysvaltain ja EY: n tukien (Nuland arvioitu kokonaissumma amerikkalaisten investointeja "demokratian kehittämiseen" viisi miljardia dollaria). Niitä voisi kutsua tulemaan pääaukiolla varten demo. Kuitenkin kansalaisjärjestöjen edunsaajat ovat arka folk, ei todennäköisesti riskeeraamaan hyvinvointia. Ja Yhdysvaltain kaipasi parempia taistelevat varastossa poistaa demokraattisesti valittu presidentti vallasta.


Serpent Munat
Länsi-Ukrainassa, käärme munat kuoriutuneet: lapset natsien kanssa yhteistoiminnassa, jotka olivat imeneet vihaa venäläiset äidinmaidossaan. Heidän isänsä olivat muodostaneet verkoston alle Reinhard Gehlen, Saksan spymaster.
Vuonna 1945, koska Saksa oli kukistettu, Gehlen vannoi uskollisuutta Yhdysvaltain ja pelasti verkkojen CIA. He jatkoivat sissisotaa venäläisiä vastaan ​​vuoteen 1956 asti. Heidän julmuus oli legendaarinen, sillä niillä pyrittiin kauhistuttaa väestön kaikilta osin niiden komento. Tunnetusti, he strangulated ukrainalaiset epäillään olevan ystävällisiä venäläiset paljain käsin.
Kauhistuttavia tunnustus osallistuja kertoo toiminnastaan ​​Volyn: "Eräänä iltana, me strangulated 84 miehiä. Me strangulated aikuisille, pieniä lapsia, pidimme jalat, pyörähti ja rikkoi päätään doorpost. ... Kaksi mukavaa lapsille, Stepa ja Olya, 12 ja 14 vuotias ... me repi nuorempi kahteen osaan, ja ei ollut tarvetta kuristaa äitinsä Julia, hän kuoli sydänkohtaukseen "ja niin edelleen ja niin edelleen.
He teurastivat satoja tuhansia puolalaisia ​​ja juutalaisia, jopa kauhea Vauva Yar verilöyly tapahtui heille, Saksan laiminlyönnit, hieman samanlainen Israelin laiminlyönnit Sabran ja Shatilan joukkomurhat palestiinalaisten Libanonin fasistit ja Phalange.
Lapset Näiden Bandera murhaajien tuotiin jopa vihata kommunismia, Neuvostoliittolaiset ja venäläiset, ja palvoen isiensä tekoja. He muodostivat keihäänkärki pro-US hallituksen vastaisia ​​kapinallisia Ukrainassa, Oikea Sector johtama out-and-out fasisti Dmytro Yarosh. He olivat valmiita taistelemaan, kuolla ja tappaa.
Tällaiset yksiköt houkutella kapinalliset taustaltaan erilaisten: heidän tiedottaja on nuori venäläinen-kääntyi-Ukrainan-nationalistinen Artem Skoropadsky, journalisti valtavirran oligarkki omistama Kommersant-UA päivittäin. On olemassa myös vastaavia nuoret venäläiset liittyä Salafi verkkojen ja tulla itsemurha-pommikonetta Kaukasus - nuoret, joiden halu toimia ja uhrauksia ei voi tyydyttää kuluttajien yhteiskunnassa. Tämä on slaavilaisen al-Qaida - real uusnatsien iskujoukot, luonnollinen liittolainen USA.
Ja he eivät taistelleet ainoastaan ​​yhdessä EY: n ja liittymistä vastaan ​​Venäjän johtama TC.Heidän vihollisensa olivat myös venäläiset Ukrainassa, ja venäjää puhuvat etnisiä ukrainalaisia.Erotus kahtia on kiistanalainen. Ennen itsenäistymistä vuonna 1991, noin kolme neljäsosaa väestöstä mieluummin puhuvat venäjää. Sittemmin peräkkäiset hallitukset ovat yrittäneet pakottaa ihmisiä käyttämään Ukrainan.
Ukrainan uusnatsien, kuka tahansa, joka puhuu venäjää on vihollinen. Voit verrata tätä Skotlannissa, jossa ihmiset puhuvat Englanti, ja nationalistit haluaisi pakottaa heidät puhumaan kieltä Burns.
Takana keihäänkärki oikeassa sektorissa, jossa on kiihkeä anti-kommunisti ja anti-Venäjän hävittäjät, suurempi organisaatio voisi laskettavissa: uusnatsien Freedom (Svoboda), ja Tyagnibok. Joitakin vuosia sitten Tyagnibok vaati torjuntaa venäläisiä ja juutalaisia, nyt hän on tullut varovainen suhteen juutalaisia.
Hän on edelleen yhtä anti-Venäjän John Foster Dulles. Tyagnibok siedettiin tai jopa rohkaisseet niitä Janukovitsh, joka halusi ottaa lehden Ranskan presidentti Jacques Chiracin kirja. Chirac voitti vaalien toisen kierroksen vastaan ​​kansallismielisen Le Pen, kun luultavasti hän olisi menettänyt suhteessa toisen vastustajan. Samassa viisas, Janukovitsh halusi Tyagnibok tulla hänen Deaktivoitava vastustajaa toisella kierroksella presidentinvaalien.
Eduskuntapuolueiden (suurin yksi on puolue Julia Timoshenko 25% paikkaa, joista pienempi oli puolue Klitschko nyrkkeilijä ja 15%) tukisi myllerryksen keinona saada valtaa he menettivät vaaleissa.

Ukraina, CES mouvements uusnatsien

Liitto kansallismielisten ja liberaalit
Niinpä liitto kansallismielisten ja liberaalit muodostettiin. Tämä liitto on tavaramerkki Yhdysvaltojen uuden politiikan Itä-Euroopassa. Se oli yrittänyt Venäjällä kaksi vuotta sitten, jossa vihollisia Putinin koostuvat näiden kahden voiman, länsimielisten liberaalit ja heidän uusia liittolaisia, Venäjän etniset nationalistit, pehmeä ja kova uusnatsien.
Liberaalit eivät taistele, he ovat epäsuosittu massat, ne sisältävät edellä keskimääräinen prosentti juutalaisia, homoja, miljonäärejä ja liberaali kolumnistit, nationalistit voi yllyttää suuri pesemätön massat melkein yhtä hyvin kuin bolshevikit, ja taistelee.
Tämä on anti-Putin cocktail parempana Yhdysvalloissa. Tämä liitto todellisuudessa kesti yli 20% äänestyksen Moskovan kaupungin vaaleissa jälkeen yritys vallan vallankaappauksen hakattiin pois Putin. Ukraina on heidän toinen, onnistuneen yhteistoiminnan.
Kannattaa muistaa: liberaalit ei tarvitse tukea demokratiaa. He tekevät niin vain, jos ne ovat tiettyjen demokratia toimittaa mitä he haluavat. Muuten he voivat yhdistää voimansa al-Qaida kuin nyt Syyriassa, islamilaisten ääriryhmien kuin Libyassa, jossa armeijan kuin Egyptissä tai Uusnatseihin, kuten nyt Venäjällä ja Ukrainassa.
Historiallisesti liberaali-natsien liitto ei toimi, koska vanhat natsit olivat vihollisia pankkiirien ja taloudellista pääomaa, ja siksi juutalaisvastaisia. Tämä vetokoukku voitaisiin välttää: Mussolini oli ystävällinen juutalaisille ja oli muutama juutalainen ministerit hänen hallituksensa, hän vastusti Hitlerin juutalaisvastaisia ​​asennetta sanomalla, että "juutalaiset ovat hyödyllisiä ja ystävällinen". Hitler vastasi, että jos hän olisi sallia, että tuhannet Juutalaisten voisi liittyä hänen puolueensa.
Nykyään tämä ongelma on kadonnut: moderni uusnatsien ovat ystävällisiä kohti juutalaisia, pankkiirit ja homot.Norja tappaja Breivik on esimerkillinen näyte Juutalainen sopiva uusnatsi. Niin ovat Ukrainan ja Venäjän uusnatsien. 
Vaikka alkuperäinen Bandera roistot kuolee Juutalainen (ja Pole), jotka tulivat tiensä, niiden modernina perilliset saavat arvokasta juutalaisten tukea. Oligarkit juutalaista syntyperää (Kolomoysky, Pinchuk ja Poroshenko) rahoittaa niitä, kun taas huomattava juutalainen johtaja, yhdistyksen puheenjohtaja juutalaisten järjestöjen ja yhteisöjen Ukrainan, Josef Zissels, tukenut niitä ja perustella niitä.
On monia kannattajia Bandera Israelissa, he yleensä väittävät, että Bandera ollut antisemiitin, koska hän oli juutalainen lääkäri. (Niin teki Hitler.) Juutalaiset eivät mielessä natseja, jotka eivät kohdentaa ne. Venäjän uusnatsien kohdistaa Tadžikistanin gastarbeiters ja Ukrainan uusnatsien kohdistaa venäjänkielisiä.

radikaaliryhmä Pravy Sektor (Oikea Sector ...

Revolution: Outline
Vallankumous ansaitsee kuvataan muutamalla rivillä: Janukovitsh ei ollut liian huono presidentti, varovainen vaikka heikko. Silti Ukraina tuli reunaan taloudellinen kuilu. (Voit lukea lisää siitä minun edellinen pala) Hän yritti pelastaa tilannetta liittoutuvat EY, mutta EY ei ollut rahaa tuhlattavaksi.
Sitten hän yritti tehdä käsitellä Venäjän kanssa, ja Putin tarjosi hänelle ulospääsyä, ilman vaativienkin häneltä, että Ukraina liittyä Venäjän johtama TC. Tämä laukaisi väkivaltainen vastaus EY: n ja Yhdysvaltojen, koska he olivat huolissaan se vahvistaisi Venäjä.
Yanuk, kun ihmiset kutsuvat häntä lyhyitä, oli vähän ystäviä. Tehokas Ukrainan oligarkit eivät ihastunut häneen. Tavanomaisten syistä he eivät pitäneet Raider tottumukset Yanuk poika, jotka varastaa toisten miesten yrityksiä. Täällä niillä on saattanut olla piste, sillä johtaja Valko-Venäjän, Doughty Lukashenko sanoi, että Yanuk poika epäsovinnainen tapoja hankkia yritysten toi katastrofi.
Yanuk äänestäjäkuntaa, venäjänkielisiä Ukrainan (ja he ovat enemmistönä maassa, kuten Englanti-speaking Scots ovat enemmistönä Skotlanti) on pettynyt hänen kanssaan, koska hän ei anna heille oikeutta puhua venäjää ja opettavat lapsilleen venäjäksi. Seuraajat Julia Timoshenko mielipidettään häntä vangitsemalla heidän johtajansa. (Hän täysin ansaittu se: hän palkkasi salamurhaajia, varasti miljardeja Ukrainan valtion rahaa yhteistoiminnassa entinen pääministeri, teki vino käsitellä Gazprom kustannuksella Ukrainan kuluttajille, ja mitä ei.) Äärinationalistit vihasivat häntä ei hävittämiseksi Venäjän kielen.
US organisoidusta hyökkäyksestä valittu presidentti seuraa Gene Sharpin ohjeita tee, nimittäin: (1) tarttua keskusaukiolle ja järjestää massa rauhallinen sit-in, (2) puhua loputtomasti vaarasta väkivaltaisten leviämistä, (3), jos viranomaiset tee mitään, aiheuttaa verenvuodatusta, (4) huutaa hirmuinen meteli, (5) viranomainen on kauhuissaan ja pökerryksissä ja (6) poistetaan ja (7) uusia valtuuksia ottaa haltuunsa.
Tärkein osa järjestelmää ei ole koskaan ilmaisseet ovela Sharp, ja siksi Occupy Wall Street liikkeen (joka luettu läpi kirjan) ei halutun tuloksen saavuttamiseksi. Sinulla täytyy olla Masters diskurssin ™ eli Länsi valtamedia, teidän puolellanne. Muutoin hallitus squash sinulle kuin he tekivät kanssa Occupy ja monet muut vastaavat liikkeet. Mutta täällä, Länsi Media oli täysipainoisesti kapinallisten puolella, ja tapahtumia järjestettiin Yhdysvaltain suurlähetystö.

Glorifiers Pro-Hitlerin fasistinen Ryhmät ...

Aluksi he kokoontuivat sit-in Independence Square (aka "Maidan Square") jotkut ihmiset tiesivät: saajien USAID avustusten kautta kansalaisjärjestöjen verkoston kirjoitti Ukrainan asiantuntija Andrey Vajra, verkostoja karannut oligarkin Khoroshkovski, neo- Natsit ja oikea sektori ja radikaalit Common Cause. Kokoontua rauhanomaisesti on avokätisesti viihdyttivät taiteilijoiden, ruokaa ja juomaa tarjoiltiin ilmaiseksi, vapaa seksi kannustettiin - se oli karnevaalit pääkaupungin keskustassa, ja se alkoi houkutella massoja, kuten tapahtuisi jokaiseen kaupunkiin tunnettujen universe. Tämä karnevaali on maksettu oligarkit ja Yhdysvaltain suurlähetystö.
Mutta karnevaali ei kestä ikuisesti. Kuten kohti (2), huhut väkivaltaisten hajaantumisen levisivät.Ihmiset tuli peloissaan ja ajautui pois. Vain pieni joukko aktivisteja pysyi aukiolla. Provokaatio kohti (3) on toimittanut Länsi-agentti hallinnossa, herra Sergei Levochkin. Hän kirjoitti hänen eronsa kirjeen, lähetetty, ja määräsi poliisin väkivaltaisesti hajottamaan sit-in. Poliisi muutti ja hajallaan aktivisteja.
Kukaan kuoli, kukaan ei vakavasti haavoittunut, - tänään, kun satakertaisesti kuollut, se on naurettavaa edes mainita tämä selkäsauna, - mutta oppositio huusi verinen murha tuolloin.Maailman median, tämä tehokas väline käsissä Masters diskurssi, leimata "Janukovitsh teurastivat lapsia".
EY: n ja Yhdysvaltojen löi seuraamuksista, ulkomaisia ​​diplomaatteja muutti, kaikki väittävät he haluavat suojella rauhanomaisia ​​mielenosoittajia, kun samaan aikaan suunnattujen Maidan väkijoukon aseellisen pyssymiehiä ja oikeassa sektorissa taistelijoita.
Me tarkoitetut Gene Sharp, mutta Maidan oli lisäksi vaikutusta, että Guy Debord ja hänen käsityksensä Society of spektaakkeli. Se ei ollut todellinen asia, mutta hyvin tehty teeskentely, kuten edeltäjänsä, elokuu 1991 Moskova "vallankaappaus". Janukovitsh teki kaikkensa rakentaa Maidan vastus: hän lähettäisi hänen mellakkapoliisin hajottamaan väkijoukon, ja sen jälkeen he tekivät vain puolet työtä, hän soittaa heille takaisin, ja hän teki tämän joka päivä. Tällaisen käsittelyn jälkeen, vaikka hyvin rauhallinen koira pure.
Silmälasien kaltainen epätodellinen laatua Kiovan tapahtumia korostettiin saapuminen keisarillisen sotahullu, uuskonservatiiviset filosofi Bernard-Henri Levy. Hän tuli Maidan kuin hän tuli Libyaan ja Bosnia väittäen ihmisoikeuksien ja uhkaamisesta ja pommitukset. Kun hän tulee, sota seuraa. Toivon oltava pois jokaisen maan hän aikoo vierailla.
Ensimmäisiä uhreja Brown Revolution olivat muistomerkit - kuin Lenin, sillä he eivät vihaa kommunismia kaikissa muodoissa, ja niitä maailman sodan, koska vallankumoukselliset solidarise kanssa kadonneen puolella, Saksan natsit.
Historia kertoo meille, missä määrin Yanuk ja hänen neuvonantajia ymmärtänyt, mitä he olivat tekemässä. Joka tapauksessa, hän kannusti tulen Maidan hänen tehoton ratsioita weaponless poliisivoimat.
Uusnatsien Maidan käytetään ampujat vastaan ​​poliisi, kymmeniä ihmisiä kuoli, mutta presidentti Obama kehotti Yanuk lopettamaan, ja hän olisi luopunut. Jälkeen uudistettu ammunta, hän lähettää poliisin uudelleen. EY diplomaatti uhkaisi häntä Haagin tuomioistuimen kanssa telakka, ja hän soittaa hänen poliisin takaisin. Mikään hallitus voisi toimia tällaisessa tilanteessa.
Lopulta hän kaatui, allekirjoitettu katkoviiva ja lähti tuntemattomaan paikkaan. Kapinalliset kaappasi vallan, kielsi venäjän kielen ja alkoi potkut Kiovan ja Lvov. Nyt elämä rauhallinen ihmiset Kiovan on muuttunut helvetiksi: päivittäin ryöstöt, pahoinpitelyn, murha runsaasti. Voitot valmistelevat sotilasselkkauksen venäjänkielisten alueita Kaakkois-Ukrainan. Spektaakkeli vallankumous voi vielä kääntyä todella verinen.
Jotkut Ukrainalaiset toivon, että Julia Timoshenko, juuri vapautettu vankilasta, pystyy hillitsemään kapinallisten sisään Toiset toivovat, että presidentti Putin vaarin Ukrainan tapahtumiin, nyt, että hänen olympiakisat ovat, armeliaasti, päättynyt. Spektaakkeli ei ole ohi ennen rasvaa nainen laulaa, mutta laulaa hän - hänen laulu on vielä nähtävissä ja kuultavissa.

Israel Shamir on kansainvälisesti arvostettu radikaalin henkinen ja poliittinen ajattelija, Internet kolumnisti ja kirjailija. Hänen kommenttinsa ajankohtaisista asioista ja niiden syvempää merkitystä julkaistaan ​​hänen sivustolla www.israelshamir.net. Hän voi olla tavoitettavissa adam@israelshamir.net

Englanti kielentarkastuskustannukset Ken Freeland

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: