Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Putinin suosio Venäjällä korkein kahteen vuoteen - kysely

Putinin suosio Venäjällä korkein kahteen vuoteen - kysely

Presidentti Vladimir Putinin suosio luokitus Venäjällä noussut viime viikon saavuttaa korkein huippu kahden viime vuoden aikana. Asiantuntijat sanovat, että voi johtua tulokset olympialaiset Sotshissa tai voi liittyä poliittiseen häiriöitä maailmassa ja phantom sisällissodan Ukrainassa. 

Keräämät Venäjän Public Opinion-keskus osoitti, että 67,7 prosenttia venäläisistä hyväksyi Putinin toimia, kun saman kyselyn suoritetaan 15-16 02 oli 61,9 prosenttia.
Asiantuntijoiden mukaan nousu voi johtua "tulokset talviolympialaiset Sotshissa sekä vertailu poliittisten levottomuuksien maailmassa ja phantom sisällissodan Ukrainassa."
Putinin edellinen korkein sijoitus hyväksynnän 68,8 prosenttia rekisteröitiin toukokuussa 2012, kun hän vihittiin Venäjän presidentti. Asiantuntijat sanovat, että keskimäärin sijoitus presidentin työn hyväksyntä aina oli yli 60 prosenttia viime vuosina.
Kysely tehtiin 22-23 02 joukossa 1600 vastaajista ympäri Venäjää. Virhemarginaali on enintään 3,4 prosenttia.
Alexei Zudin, poliittinen asiantuntija Institute of Social-taloudellisen ja poliittisen tutkimuksia ilmaistuna mieltä, että presidentin suosio nousu johtui Sotshin olympialaisten, joka päättyi 23. helmikuuta, ja viimeaikainen poliittinen kuohunta Ukrainassa.
Team Russia päättynyt 2014 Sotshin olympialaisten kanssa kokonaistulos 33 voittanut mitalia (13 kultaa, 11 hopeaa ja 9 pronssia) ylitti aiemmat talviolympialaisissa kirjaa 11 kultamitalia, asetettiin 1994 Winter Games Norjan Lillehammer.
Koska olympialaiset olivat käynnissä Sotshissa, uuden aallon väkivaltaisia ​​mellakoita puhkesi Ukrainassa 18. helmikuuta ja aiheutti lopulta presidentti Viktor Janukovitshin, 63, jättää hänen kotipaikkansa pois Kiovassa. Rada, maan yksikamarisen eduskunnan, otti ja nimitti uuden kaiuttimen, Alexander Turchinov, väliaikaisena johtajana valtion ja asettaa aikaisin presidentinvaaleja 25 toukokuu.
Mukaan Ukrainan terveysministeriön, yhteensä 82 ihmistä on saanut surmansa ja 787 ovat kääntyneet Ukrainan pääkaupungin hoitolaitosten apua, ja 527 heistä sairaalaan, koska alusta uusin väkivallan 18. helmikuuta.
"On kaksi mahdollista syytä, joka määräytyy korkea luokitus luku presidentti ja ne ovat olympialaiset Sotshissa ja viimeaikaisista tapahtumista Ukrainassa" Zudin sanoi.
"Olympialaiset Sotshissa nähdään henkilökohtainen menestys presidentti, koska yleinen mielipide tämän hankkeen liittyvät hänen [Putinin] nimi alusta alkaen", Zudin sanoi.
Puhuessaan mahdollista osuutta Ukrainan tilanteesta Putinin suosio Venäjällä, Zudin sanoi, että "tapahtumia tässä maassa muistutti edullista Venäjän poliittisen tilanteen."
Nikolai Mironov, pääjohtaja Venäjän Institute of Priority Alueelliset hankkeet ilmaisi samaa mieltä kuin Zudin teki.
"Korkean arvosanan taso on katsottava onnistuneen olympialaiset", Mironov sanoi."Putin oli henkilökohtaisesti tarjouskilpailuissa Sotshin pelejä Kansainvälinen olympiakomitea, osallistui Sotshin esityksen, valvottu rakentaminen olympialaisia ​​varten, työskennellyt urheilijat ja seurauksena Venäjällä oli ansaittu ensimmäinen paikka. Tämä on katsottava johtuvan presidentti. "
Hän lisäsi, että jyrkkä kontrasti demokraattisen järjestyksen Venäjällä ja "poliittinen kaaos" Ukrainassa pelataan myös hyväksi Putinin suosio uprise.
Voice of Rusia, TASS

Ei kommentteja: