Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

Mitä Jang Skandaali voisi tarkoittaa Onko USA menetti Sen varmin "järjestelmän muutos" Kortti Pjongjangissa

Post Kategoriat: Aasia
Kiyul Chung | sunnuntai, 23 helmikuu 2014, 13:14 Peking
Toimittajan huomautus : Seuraavassa on neljäs Median Editor-in-Chief professori Chung henkilökohtainen kirjeenvaihto yksi erittäin kunnioittava osallistujien KV Voices-osiosta. Jotta auttaa globaalia lukijaa ymmärtämään Pohjois-Korean hieman paremmin ja vuoksi heidän "saastumaton" tietämystä ja tietoa, neljäs Media päätti lähettää henkilökohtaisen kirjeenvaihdon kuin se on.]

Hei professori Chung,
......
.......
Luulen, että hän [Kim Jong Un] on ongelmia "vanhan kaartin", kuten hänen kuolleen setänsä ja joitakin kenraaleja.
Olen varma, että entinen NBA-tähti Rodman on kuljettaa viestejä ja ideoita Washington.
Kannatan Korean [re] yhdistymistä, mutta eivät halua nähdä Pohjois-Korean imeytyä Etelä-Korea, kuten Itä-Saksassa oli imeytynyt Länsi-Saksa.
Kerro minulle, mitä mieltä olet.
Onnea ja solidaarisuus,

M

***

Dear Mr. M,
Mukava kuulla sinusta takaisin!
Ensinnäkin onnittelut teidän ikuisesti laajennettava ja syvensivät työtä ympäri maailmaa lisäksi jatkuvasta kirjoituksia useita maailmanlaajuisia kysymyksiä.
Koskien Korea kysymystä yleisellä, Pohjois-Korean (alias, Pohjois-Korea) erityisesti, en syvästi arvostan huolenaiheita ja konkreettinen kysymys teille esille vastauksessa kirjeen.
Ensin se tuntuu monet minun progressiivinen henkisen ystäviä ympäri maailmaa, ajoittain, erityisesti "Pohjois-Korea" kysymys, näyttävät ei ole "täysin vapaa" Nonstop (yli 60 vuotta ja maailmanlaajuisesti) demonisointi kampanja osana Yhdysvaltojen Propaganda Sota että useimmat eristetty, mutta luultavasti vankkumaton (ja "voisi-olla kaikkein vahvin") anti-imperialistisen ja sosialistinen kansakunta maan päällä, mielestäni kanssa, tietenkin vakaumus.
Anna anteeksi ja sallikaa minun tämmöinen yksinkertainen luonnehdinta joitakin minun ei-Korean henkisen ystäviä "tapa nähdä Pohjois-Korean.
Kuitenkin johtuen käsittämättömän ovela, petollinen ja vääristää aste demonisointi kampanjaa vastaan ​​Pohjois-Korean, Yhdysvaltojen "voisi-olla vaikein" vihollinen yli 60 vuotta, monet ystäväni näyttävät usein, näennäisesti johtuu lähinnä virheelliseen ja objektiivista tietoa, virhearvio ja / tai sopimatonta analyysejä kysymys Pohjois-Korean tahattomasti.
Toiseksi uusi johtaja Kim Jong Un "ei ole" henkilökohtainen "ongelmia hänen setänsä joka oli otettu huomioon ulkopuolisten lukijat" Pohjois-Korea ", kuten yksi hänen lähellä" vanha vartijat "tai" poliittiseen holhoukseen. "
Kim kuitenkin, kuten hänen isänsä, näyttää olleen erittäin vakava "oikeudellisia, taloudellisia, poliittisia ja jopa moraalisia" ongelmia hänen setänsä, joiden poliittiset, oikeudelliset ja taloudelliset ongelmat oli tiedossa, että yhteiskunnan pitkään.


Jang, koska ainoa poika-in-low-Korealle perustaja, lähes jumalaisen ja arvostettuihin johtaja edesmenneen presidentin Kim Il Sungin ja ainoa veli-in-low entisille ylin johtaja Kim Jong Il muita suuresti arvostetun ja rakastettu johtaja hänen ihmisiä ja monet ympäri maailmaa vielä tämän kuoleman jälkeen, oli wielded, että väärinkäytöksiin tavat ja tavoista, ylipitkiä poliittista valtaa koko aikuisen elämänsä sillä lähes tavallaan, "ei-touchable kaveri."
Jälkimmäisessä osa hänen traaginen elämä, käyttämällä väärin hänen perhetausta ja valtaa, hän jopa pystyi rakentamaan omaa, joka tunnetaan nimellä "pieni valtakunta" sisällä Pohjois-Korean yhteiskunnassa. Se on nyt hyvin tunnettu tosiasia, että hän oli kertynyt hallitsemattomia tai kateissa määrä vääryydellä hankittu raha / vaurauden ja vallan lähellä elämänsä loppuun.
Jo ennen hänet tuomittiin ja teloitettiin vuonna 2013, hän myös rikkoi useita kertoja yhteiskuntapoliittisen, moraalisia ja oikeudellisia sääntöjä ja periaatteita, että hyvin tiukasti kytketty ja moraalisesti vahva yhteiskunta, niin että hän oli ollut puhdistettu kahdesti Kim Jong Il hänen eri entinen voimakkaita kantoja ja käynyt läpi "uudelleenkoulutukseen" prosesseja.
Mutta, taas johtuu hänen ylimääräisessä perhesiteitä ja taustat, hän pystyi hallitsemaan tulossa takaisin valtaan uudestaan ​​ja uudestaan ​​aikana 1990-luvulla ja 2000-luvulla. Anyway Jang skandaali ei ole mitään vastaavaa "henkilökohtainen vihanpito", "poliittinen-fight" tai "valtataistelu" sisällä Korea työväenpuolueen johtajuutta kuin useimmat ulkomaailmaan ovat usein virheellisesti ominaista noin.
Lyhyesti sanottuna, Kiinaan, hän pidetty "tärkein Kiina-yhteys" Pohjois-Korean. Hän oli tunnettu tehokkain "pro-Kiina" hahmo Pjongjangissa. Lisäksi hän oli pidetty tärkeimpänä (ns.) "pro-uudistus" tulosluvun ulkomaailmaan.
Nämä monenlaista tietoa, huhuja, ja raportit ovat kaikki osoittautuneet väärän, virheellisen, väärän tiedon ja / tai väärää tietoa.
Hän oli ollut itse asiassa ratkaiseva, ratkaiseva ja tärkein kortin Yhdysvaltain "järjestelmän muutos" strategiaa vastaan ​​Pohjois-Korean  , joka on useaan otteeseen todennut huippu Yhdysvaltain armeijan ja tiedustelupalvelun virkamiehet vuodesta 1990-luvun alussa kansakunta, joka "ei voi voittaa sotilaallisesti ulkopuolisten voima "(mukaan William Perry raportti 1999 aikana myöhään Clintonin ajan).


Mitä Jang skandaali voisi tarkoittaa on Yhdysvaltain imperialistien ja heidän nuket Tokiossa, Soulissa ja muualla ovat menettäneet varmin vallanvaihdos kortti .
Joten, herra M, ei tarvitse pelätä ja olla huolissaan minkäänlaista "absorption-tyyppinen (ns.) yhdistämiseen" Etelä eli Yhdysvaltojen.
North, kuin se on ollut poikkeuksellisen voimakasta niiden poliittisia ja ideologisia yhtenäisyyttä siitä lähtien se syntyi syyskuussa 1948 on vahva iankaikkisesti niiden entisestään vahvempi sisäistä yhtenäisyyttä ympärille uusi ylin johto.
Tiedoksesi, haluan suositella seuraavaa artikkelin lähetetty sivustollemme eilen. Se voi antaa sinulle vähän enemmän käsitys nykytilanteesta osalta DPRKorea ja Yhdysvaltojen suhteet:
http://www.4thmedia.org/2014/02/22/dprk-if-obama-doesnt-talk-to-us-we-will-just-wait-for-the-next-president/
Itse asiassa siitä lähtien heidän ensimmäinen onnistunut maanalaisen ydinkokeen vuonna 2006, Korean demokraattinen kansantasavalta on ollut erittäin kiireinen heidän "omaehtoista taloudellista kehitystä." He näyttävät, mukaan YK: n raportin nytkin niin lähellä saavuttaa "omavarainen taso elintarviketuotannon. "
Omaehtoisen, itsenäinen ja sosialistinen valtio, lopullisesti ja julkisesti myöntänyt Yhdysvaltain ja länsiosassa maailmaa niinkin myöhään kuin joulukuussa 2012 Pohjois-Korean kolmas onnistunut satelliitin laukaisua näyttää jo saavuttanut korkeimman, pisimmällä ja hienostunut tieteellistä kehitystä lähes kaikilla teollisuuden, maatalouden ja sotilasteknologian.
Tietenkin se on saatu eikä ulkopuolista apua vaan niiden omista yksinään eikä koskaan antama-ponnisteluja äärimmäisissä ja pisin Yhdysvaltain johtama YK: n pakotteiden ja kansainvälinen eristyneisyys lisäksi meneillään Washington ydinohjelmaa sotilaallisia uhkia lähtien Korean sodan vuonna 1950.
Saadakseen enemmän suoraa tietoa ja kokemusta, toivotan teille voisi joskus lähitulevaisuudessa vierailun Pohjois-Korean.
Toivon, että tämä hätäisesti kirjoitettu lyhyt tiedoista saattaa antaa sinulle apua, niin että nyt voisi olla vähemmän huolissaan tulevaisuudesta Pohjois-Korean.
Pysytään yhteyttä tässä asiassa.
Taas minä kiitän teitä todellisia huolenaiheita sinulla on Korean osalta.

Parhain terveisin,

Professori Chung




Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: