Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


Putin virallisesti erota vaimostaan

International Security ) - 2,4 Kreml vahvisti tänään Venäjän presidentti Vladimir Putin on valmis avioero-oikeudenkäynnissä ensimmäisen vaimonsa kanssa jo 30 vuotta Hamlet käsi polvensa, Ljudmila.
Hallituksen tiedottaja Dmitri Peskov vahvisti presidentin uutistoimisto Itar-Tass, että avioero-oikeudenkäynnissä välillä pari valmis Putin.
Viime vuoden kesäkuussa, Venäjän presidentti ja hänen vaimonsa sai monet ovat yllättyneitä huomata enemmän jakaa 30 vuoden avioliiton. Pari teki ilmoituksen ennen hajoamiseen television toimittajille jälkeen valtio Osallistuin äskettäin baletin esityksiä Moskovassa.
Venäjän johtaja sanoi aika sanoa hyvästit, kaksi sovittu "se oli yhteinen päätös." Ljudmila syy on "emme koskaan tavannut" ja kutsui sitä "sivistynyt avioero".
Puolisot Putin virallisesti eronnut 30 vuotta avioliittoa.  Kuva: Reuters
Puolisot Putin virallisesti eronnut 30 vuotta avioliittoa. Kuva: Reuters
Jo pitkään hänen vaimonsa Kremlin enää näy julkisesti, kun hänen kaksi tytärtään Putin vähemmän tunnettuja. Koska split päätös, Venäjän presidentti mainitsi vain kaksi tyttö ei sanonut mitään vaimolleen.
Putinin yksityiselämä, 61 on usein kohteena huhut tulla viettämään paljon sanomalehden muste.New York Post (US) kukin lähetetty tieto Venäjän presidentti on kaksi lasta ex-rakastaja sanotaan urheilija aerobic Venäjä Alina Kabayeva. Paljon huhuja, että Putin erosi vaimostaan, koska Kabayeva.
Putin naimisissa Ljudmila päiväys 07.28.1983 ja kaksi tytärtä yhdessä. Vanhin tytär Maria syntyi vuonna 1985 ja sisaren Jekaterina (Katja) ovat syntyneet vuonna 1986 mukaan saksalaisen koulun Moskovassa (Deutsche Schule Moskau), kunnes Putin nimitettiin pääministeri vuonna 1999.
(Mukaan nguoi Lao Dong)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: