Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


Kim Jong-un: USA, Korea polkea jalo rauhaa liikearvon

International Security ) - Pohjois-Korean johtaja eilen neljännes on varoittanut, että tilanne Korean niemimaalla on nyt "erittäin vakavaksi".

Telegraph eilen kaksi vuosineljännestä kertoi, että Pohjois-Korean johtajat ovat varoittaneet, että tilanne Korean niemimaalla on nyt "erittäin vakavaksi" jälkeen kahden armeijan tykistö kaksintaisteluun tapahtui Verkkotunnuksen ja uhka Pjongjang ydinkoe ​​uudentyyppisiä .
Pohjois-Korean johtajat ovat varoittaneet, että tilanne Korean niemimaalla on nyt "erittäin vakava"
"Nykyinen tilanne on erittäin vakava", Korean Central News Agency (KCNA) noteeratut johtaja Kim Jong-un sanoi raportin tänään kaksi vuosineljännestä.
Kim Jong-un kertoi sotilasjohto että Korean sovitteleva eleitä Pjongjangissa, Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa on valettu syrjään laajamittainen yhteisiä sotaharjoituksia, että Pohjois-Korea kutsuu sitä sotaa porat Tämä kansallinen aggressiota.
"Yhdysvalloissa ja muissa vihamielisten voimien huomiotta jalomielinen välittäjänä ja liikearvosta, edistää niiden liikkeitä tuhota maamme poliittinen, taloudellinen ja sotilaallinen eristäminen" , sanoo Kim Jong-un.
"Armeija ja kansa-Korea koskaan kestämään vihamielistä politiikkaa Yhdysvaltain ja murskaa sen", sanoi Kim Jong-un.
Kuukausi sitten, Koreoiden suhteet ovat olleet joitakin merkkejä sulaa kuin korkean tason neuvotteluja järjestetään, yhdistää perheitä erotettu sodan. Kun Yhdysvaltain armeijan ja Etelä-Korea käynnistää yhteisiä sotaharjoituksia, Pjongjang oli hiljaa.
Mutta takaisin tilanne jännittynyt viime viikkoina, kun Pjongjangissa suoritti sarjan ohjus kantoraketit, tykistö harjoituksia ja uhkasi tehdä ydinkokeen uudenlaisia ​​Varoitukset ja huolimatta ulkomaanpuheluita.
(Mukaan koulutus)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: