Se oli verisin päivä alusta vihollisuuksien. Kuolleiden joukossa - Kymmeniä siviilejä. Kauhu, lasinsirpaleet ja minun - joka käyntikortti Ukrainan armeija , etenee maan itäosassa. 
"Me hyppäsi ylös, tytöt ensiluokkaisesta juoksi täällä" - sanoo tyttö, työntää tulipalo suojaa. 
"Kuten 
kaatuu, kaikki kaatui, lapset laskevat, en tiedä missä ajaa.  ihmetellä, miksi ampua ja eivät tiedä, että on olemassa lapsia täällä "- kysyy paikallisilta 
Koulut, sairaalat, kodit - ovat uhreja Kiovan vihaa ja päättymisaika uhkavaatimuksen antautua vaatimusten esittämistä miliisit päättyy. 
Kolme veljestä näyttää lennolle - talo keskustassa Donetsk. He asuvat täällä, koska heidän vanhempansa - huono ja voi sisältää niitä. Mutta tässä levottomassa kertaa, veljekset palasivat kotiin. Lennolle suljettu, lapset ovat lähteneet. Jäljellä on vielä liian vaarallista. 
"Olemme nähneet taistelijoita lensi edessä talomme ja heitti pommeja. Toinen tyttö Splinter pommeja osuman päähän. Jos he pommittavat, emme tiedä minne mennä ... me lopettamaan taistelut! Miksi tarvitsemme tätä? Riittää! "- Sanoo poika.  
Väkivalta on yhä kovaa. Yhä useammat ihmiset joutuvat tulilinjalle.  varotoimi alueelta evakuoitiin satoja lapsia. Yli 200 lasta on siirretty vaarallisia teillä slaavilainen Sevastopol.
"Jos 
vertaa mitä oli orja siitä, että nyt on hieman epätavallista, 
räjähdykset kuulleet, hiljaa. Emme odottaneet, että tämä voisi alkaa 
rauhallinen kaupunki, joka ei ole koskaan ollut kuuluisa, "- sanoo evakuoitiin 
Sloviansk Marina. 
Lasten elämää Itä-Ukrainassa muuttuu nopeasti. Viimeksi tällä sivustolla kuulosti lapsellinen nauru. Ja nyt se oli tyhjä. Ja tämä hiljaisuus - paha enne.