Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

4. Media »Voiko Putinin diplomatian edelle Washington n Pakottaminen?

4. M

Voiko Putinin diplomatian edelle Washington n Pakottaminen?

Post Kategoriat: Kanada
Paul Craig Roberts | keskiviikko, 25 kesäkuu 2014, 16:02 Peking
Venäjän presidentti Vladimir Putin yrittää pelastaa maailman sodan. Meidän kaikkien pitäisi auttaa häntä.
Tänään Putinin presidentin lehdistösihteeri Dmitri Peskov ilmoitti, että presidentti Putin on pyytänyt Venäjän lainsäätäjä kumota lupa käyttää voimaa, joka on myönnetty suojelemiseksi asukkaille entinen Venäjän alueilla, jotka ovat tällä hetkellä osa Ukraina yltiöpäinen Russophobic väkivaltaa, joka luonnehtii Washington n juoksupoika hallitus Kiovassa.
Washington n uuskonservatiiveihin ovat riemukas. He pitävät Putinin diplomatiaa heikkouden merkki ja pelkoa, ja kehotamme vahvempi vaiheita, joka pakottaa Venäjä antaa takaisin Krimin ja Mustanmeren laivastotukikohta.
Venäjän sisällä, Washington kannustaa sen kansalaisjärjestöjen viidenteen sarakkeeseen alittavan Putinin tukea propagandaa, että Putin ei uskalla puolustaa venäläisiä ja on loppuunmyyty Ukrainan Venäjän väestöstä. Jos tämä propaganda saa pitoa, Putin hajamielinen katuprotestien.
Ulkonäkö Putinin kotimaan heikkous olisi lihavoi Washington. Monet jäsenet Venäjän nuorten ammatillisen luokan itseesi Washington n propagandaa. Pohjimmiltaan nämä venäläiset, aivopesty US propaganda, ovat linjassa Washington, ei Kremlin.
Putin on asettanut hänen tulevaisuudessa ja että hänen maan veto, että Venäjän diplomatia voi edelle Washington n lahjuksia, uhkailua, kiristystä ja pakottamista. Putin on houkutteleva länsieurooppalaiset. Putin sanoo, "En ole ongelma. Venäjä ei ole ongelma. Olemme kohtuullisia.Jätämme Washington n provokaatioita. Haluamme selvittää asiat ja löytämään rauhanomaisen ratkaisun. "
Washington sanoo: "Venäjä on uhka. Putin on uusi Hitler. Venäjä on vihollinen. Naton ja Yhdysvaltojen on aloitettava sotilaallinen kertyminen vastaan ​​Venäjän uhka, kiire joukkoja ja hävittäjät Itä-Euroopan Nato tukikohtia Venäjän rajalla. G-8 kokoukset tulee pitää ilman Venäjää.Taloudellinen seuraamus on pantava Venäjää riippumatta vahingon seuraamuksista tehdä Eurooppaan. "Ja niin edelleen.
Putin sanoo: "Olen täällä sinua varten. Tehdään tämä. "
Washington sanoo: "Venäjä on vihollinen."
Putin tietää, että Britanniassa on täydellinen vasalli vasallivaltioon, että Cameron on yhtä osti-ja-maksettu niin Blair ennen häntä. Putinin toivoa diplomatian yli voima lepää Saksassa ja Ranskassa. Molemmat maat kohtaavat Euroopan talousarviosta ja työllisyyden suru, ja molemmissa maissa on merkittäviä taloudellisia suhteita Venäjään.
Saksan liike edut ovat vastapaino heikko Merkelin hallituksen alistumisestaan ​​Washington.Washington on typerästi suututti Ranskan yrittämällä varastaa 10000000000dollaria Ranskan suurin pankki. Tämä varkaus onnistuessaan tuhoaa Ranskan suurin pankki ja toimittaa Ranskan Wall Street.
Jos halu kansallisen itsemääräämisoikeuden edelleen olemassa Saksan tai Ranskan hallitusten, yksi tai molemmat voivat keskisormi Washington ja julkisesti julistaa olevansa haluttomia maansa vedettävä konfliktiin Venäjän kanssa vuoksi Washington n Empire ja taloudelliset hegemonia amerikkalaisten pankkien.
Putin on vedonlyönti tämän tuloksen. Jos hänen veto on huono ja Euroopassa ei ole vain Venäjällä, vaan itsensä ja muun maailman mukautuminen Washington ajomatkan maailman hegemonia, Venäjän ja Kiinan on toimitettava Washington hegemoniaa tai varaudu sotaan.
Koska kumpikaan osapuoli varaa menettää sota, sota olisi ydinvoima. Kuten tutkijat ovat tehneet selväksi, elämä maan päällä lakkaisi, riippumatta siitä, onko Washington n ABM kilpi toimii.
Siksi vastustan Washington politiikan ja vastustaa ylimielisyyttä ja ylimielisyydestä, jotka määrittävät Washington tänään. Todennäköisin tulos Washington pyrkimyksen maailman hegemonia on sukupuuttoon elämää maapallolla.

Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Robertsin uusimmat kirjat ovat epäonnistuminen Laissez Faire Kapitalismi ja talous purkaminen West  ja  miten Amerikassa oli kadonnut .


http://www.paulcraigroberts.org/2014/06/24/can-putins-diplomacy-prevail-washingtons-coercion-paul-craig-roberts/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »Voiko Putinin diplomatian edelle Washington n Pakottaminen?

Ei kommentteja: