Sivut

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Lännen valtaliiton ja Venäjän-vastaisuuden ykkösnyrkki Alexander Stubb pääministeriksi

Suomalaiset saavat juuri niin vaarallisen pääministerin kuin eurovaalien jälkeen oli odotettavissa. Stubbin nostolla pääministeriksi on mahdollisesti vaarallisia ja hyvin laajakantoisia seurauksia, koska Stubb on kiistatta todellinen globalisti ja Uuden Maailmanjärjestyksen asiamies.
Uutisblogi: Janus Putkonen
14.6.2014, Verkkomedia.org

Lännen valtaliiton ja Venäjän-vastaisuuden ykkösnyrkki Alexander Stubb pääministeriksi 
Kuten vaalikrapulassa kirjoitin, Alexander Nato-Stubbin valinta seuraavaksi pääministeriksi tehtiin eurovaaleissa ja niinhän siinä sitten tapahtuikin. Mutta silti, varsin masentava uutinen saapui kokoomuksen puoluekokouksesta kun Stubb valittiin jatkamaan Jyrki Kataisen tehtäviä hänen jäädessä odottamaan kesken pääministerikauden palkkiovirkaa EU:sta. Niin, Stubb oli ehdolla Brysseliin ja Katainen ei, mutta... Tämä vaihtopenkki pelailtiin läpinäkyvästi.
Mitä mieleeni nousee Alexander Stubbista? Muutama dokumentoitu muisto, jotka saavat hiukseni nousemaan pystyyn. Stubb on silmissäni eliitin markkinaliberalismin ja lännen hegemoniatavoitteiden asiamies, joka on nostettu geopoliittisesti tärkeän alueen poliittiseen johtoon idän ja lännen valtaliittojen yhteentörmäyksen hetkellä.
Hänellä lieneekin tuoreimmat ohjeet niin Washingtonista, Brysselistä kuin Baselin tornistakin. En siis odota mitään hyvää ja turvallisuutta tuovaa suomalaisille kun lännen valtaliitto kiristää niskalenkkiään Suomesta ja puskee väkivalloin kohti Venäjää. Ei tarvitse olla ennustaja nähdäkseen miten Nato-Stubb tulee hoitelemaan maamme idänsuhteita tai toisin sanoen, tulee ne hajottamaan.
Todettakoon, että samalla kun kokoomus valitsi Stubbin pääministeriksi Lahdessa, Venäjän Itämeren laivasto, ilmavoimat ja erikoisjoukot asettuivat kovapanosammuntoihin Itämerellä vastatakseen Naton kolmeen yhtäaikaiseen sotaharjoitukseen, joissa Suomi on mukana - tietenkin vastapuolella. Poliitikassa ei ole varaa sattumiin, sanotaan, ja nyt on aika olla realisti.

Stubbin valinnassa on kyse tästä.

Tietääkseni Stubb ei ole koskaan käyttänyt omaa rahaa vaalikampanjoissa, koska hän on itsekin julkisesti kehuskellut tällä "suorituksella". Toisin sanoen, joku on hänet maksanut yhä uudestaan asiamiesvirkoihinsa ja hänen hymyilevästä hammasrivistöstä on tehty tuotemerkki, joka on onnistuttu myymään hyväuskoisille suomalaisille: "Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt".
Valtamediat ovat tehneet kaikkensa pitääkseen "poikansa" maineen puhtaana tiellä kohti Uutta Maailmanjärjestystä. Niin, tästähän ei Suomessa keskustella, mutta siellä missä Alexander Stubb on koulutuksensa hankkinut ja elämänsä elänyt, hänen puheensa UMJ-tavoitteesta kohti maailman kattavaa lännen hegemoniaa on kuultu.
Siis aivan kuten loppuvuodesta 2008 Lontoon taloustieteellisen ja poliittisen tieteen yliopistossa Stubb puheessaan kertoi:
"On aika alkaa ajatella vakavasti Uusen Maailmanjärjestyksen järjestelmää. Järjestelmän pitäisi perustua kansainvälisiin instituutioihin eikä hallitusten väliseen toimintaan", Stubb sanoi puheessaan ja paljasti uskonsa globalismin korkeimpaan tavoitteeseen: Yhteen maailmanhallitukseen.
Ja juuri tälle lännen valtaliiton toivomalle kehitykselle on yksi Moskovan kokoinen este, jonka presidenttiVladimir Putin toi heti vuosituhanteen alussa kansainväliseen politiikkaan aivan vastakkaisen idean: vaatimuksen kansojen moninapaisuudesta, multipolarismista. Repeytymä onkin kiihtynyt nopeasti idän ja lännen välillä: nyt elämme jo edeltävää taloussodan vaihetta sekä kuumentuvaa varustelukierrettä.
Eikä Venäjä ole tehnyt elettäkään antaakseen itsemäärämisoikeuttaan lännen pankkiireille tai länsimaiselle näennäisdemokratialle, joka kaikkein korkeimmilla asteillaan, kuten Euroopan komissiossa, valitaan tehtäviin pelkillä virkanimityksillä. Kenen toimesta, siitähän ei saa edes puhua, koska "salaliittoteoria".
Tosiasia on, ettei Putinia ja hänen hallintoaan ole kyetty horjuttamaan, lahjomaan eikä suostuttelemaan mukaan lännen hegemoniaan, joten Ukrainasta lähtien on ryhdytty sotilaallisiin, taloudellisiin ja poliittisiin voimatoimiin Venäjää vastaan. Niin, ja samalla myös Kiinaa ja yli puolta maailmaa vastaan.
Venäjä on toiminut määrätietoisesti ja johdonmukaisesti suojellakseen maansa suvereniteettia ja alueellista koskemattomuutta, kuten sotavalmiuteen saatetut Itämeren sotilaat meille tänään jo konkreettisesti osoittavat. Ajattele asiasta kaiken YLE-johtoisen propagandan jälkeen mitä tahansa, mutta tämä on totuus. 
Me olemme luisumassa kohti suursotaa eikä Stubbin valinta pääministeriksi ainakaan paranna Suomen tulevaisuuden näkymiä tai kansan turvallisuutta. Siihen tarvittaisiin itsenäisyyttä, liittoutumattomuutta ja patrioottista Paasikiven-Kekkosen politiikkaa.

Kuulimme ja koimme vaikka mitä kauhistuttavaa propagandapuppua Stubbin surullisenkuuluisalla ulkoministerikaudella, jolloin hän oli ensimmäinen suomalaisministeri, joka ei päivääkään ollut toiminut kansanedustajana. Nyt EU-pyöröovella mennään eliitin käskystä jo Matti Vanhasenkin salkuille.

Alexander Stubb: Sotahullu propagandisti pääministeriksi
Muistan Alexander Stubbin ulkoministerikaudelta kaksi jäätävää valheiden virtaa, jotka saivat jo tuolloin minut menettämään kokonaan luottamukseni siihen, että kokoomuksen globalistit, ja varsinkaan Stubb, olisivat pyrkimässä ylikansallisiin tavoitteisiinsa millään reiluksi katsottavalla rauhanomaisella tavalla.
Ensimmäinen Stubbin törkeistä Venäjän-vastaisista valheista oli Georgian konfliktiin liittyvä propaganda alkaen 08/08/08, joka muistetaan varmasti edelleen Kremlissäkin. Stubb käytti surutta asemaansa ulkoministerinä kailottaessaan koko Euroopan medialle valheenpartta siitä, että Venäjä olisi hyökännyt Georgiaan.
Jokainen vähänkin pintaa syvemmältä asiaa seurannut tiesi jo tuoreeltaan Naton Georgiaan vuosien aikana masinoiman asetelman, jossa presidentti Saakashvili lopulta määräsi armeijan hyökkäämään - Naton tukemana - kohti alueellista itsenäisyyttä vaatineita maakuntia, joissa aiempien levottomuuksien takia oli pysyvästi sijoitettuna venäläisiä rauhanturvaajia YK:n mandaatilla.
Geogia käytti raskasta aseistusta siviilikohteisiin ja tappoi myös satakunta venäläistä rauhanturvaajaa ennen kuin Moskova puuttui tilanteeseen eteläisen armeijakunnan voimalla ja lähetti alueelle riittävät lisävahvistukset pysäyttämään Georgian hyökkäyksen sekä agressiivisesti alkaneen kansanmurhan.
Kuitenkin, yhä edelleen moni muistaa Suomessa vain Stubbin johdolla kylvetyn propagandan ja pitää Venäjää hyökkääjänä vuoden 2008 konfliktissa. Tietenkään globalistiveljien hallinnassa olevan Suomen valtamedia ei ole viitsinyt oikoa levitettyjä harhakäsityksiä Venäjän sotilastoimista, jotka ovat ainoastaan pohjustaneet sittemmin toteutunutta Ukraina-propagandaa Venäjää vastaan.
Juuri Stubb on olllut jälleen yksi voimakkaimmista propagandisteista "Ukrainan demokratian puolesta" Venäjää vastaan eliitin masinoimien poliittisten asiamiesten Suomen kerhossa. Tämä ei tiedä todellakaan hyvää Suomen ja Venäjän suhteille.

Emme unohda Libya-propagandaa
Toinen vakava valheenvirta kuultiin Stubbilta Libyan sodassa ja nimenomaan hän oli ensimmäisten euroopalaisten ulkoministerien joukossa tarjoamassa suomalaisia Hornet-hävittäjiä Naton sotilasoperaatioon Libyaan, jolle EU antoikin täyden tukensa 11.3.2011 Unkarissa pidetyssä EU:n ulkoministerien kokouksessa.
Kuvaavaa tilanteessa olikin se, ettei suomalaisia hävittäjiä tarvittu "Libyan lentokieltoalueen" valvomiseen, koska niissä ei ollut maakohteiden pommitusominaisuuksia. Ja silkkaa maakohteiden pommitustahan se oli alusta loppuun, YK:n mandaatin vastaisesti, joka rikkoi räikeästi niin kansainvälistä oikeutta, sopimuksia kuin moraaliakin.
(Tämän päätöslauselmarikkomuksen vuoksi Venäjä ja Kiina käyttävät veto-oikeutta kaikissa Syyria-päätöslauselmissa YK:n turvallisuusneuvostossa, koska kuten Putin lupasi: "Libya-skenaarion ei anneta toistua Syyriassa".)
Lännen valtaliiton interventiota perusteltiin suurelle yleisölle Gaddafin määräämillä "siviilien pommituksilla", joita ei todellisuudessa kuitenkaan koskaan tapahtunut, kuten lukuisat lähteet ovat osoittaneet - jo silloin, ja myös jälkeenpäin.
Lännestä aseistetun opposition sekä terroristiryhmittymien hyökkäys kohti Gaddafin hallintoa Naton tuella johti pysyvään sotatilaan ja valtaviin tuhoihin maassa, joka oli ennen sotaoperaatioita Pohjois-Afrikan vaurain valtio. Mutta mitäpä siitä, Stubb onkin tunnetusti sotahullu ainakin mikäli se palvelee globalistien UMJ-unelmia.
Verkkomedialle antamassaan haastattelussa vuonna 2011 Stubb sanoi, että "näkeehän sen sokea Reettakin, että siviilejä tapetaan" Gaddafin toimesta.
Eikä tapettu, mutta sittemmin siiviilejä on tapettu jo kymmeniä tuhansia ja alue on terroristiryhmittymien suojasatama sekä todellinen väkivallan puuhamaa. Todellisuus Libyasta vaiettiin silloin ja vaietaan edelleen Suomen valtamediassa, koska nämä pelurit ovat samassa joukkueessa ja pelaaminen jatkuu illuusioiden voimalla.
Libyakysymys ajassa noin 01:40: 

Loppukommentti: "He eivät ole meitä varten"
Suomen pääministeriksi on nostettu eliitin asiamies, eikä ainakaan valtiomies, jolla ei ole omien sanojensa ja toimiensa perusteella mitään tavoitetta kohti totuutta tai kansallista hyvinvointiamme - historian kirjoittavat eliitin silmissä vain sotien voittajat.
Stubb ei ole realisti vaan haihattelija, lähinnä mieleeni tulee despootti ja psykopaatti, joka uskoo pyhästi Yhdysvaltain johtamaan sotilaalliseen hegemoniaan ja lännen valtaliiton pankkirismiin - siis GeeNolla-unelmaan
Valta-asema Suomessa annetaan hänelle pelottavan lyhyeksi aikaa ja juuri ennen seuraavia eduskuntavaaleja, koska vuodessa ehtii tapahtua paljon ja Stubbin kaltainen asiamies ehtii tehdä paljon pahaa varsinkin kun nimityksenä on laajennetuilla valtaoikeuksilla varustettu pääministerin salkku. 
Kannattaa muistaa, globalismin asiamiehillä ei ole kotimaata, koska kuten Stubb itsekin sen jo tuossa sanoi, heidän mielestään "järjestelmän pitää perustua kansainvälisiin instituutioihin", ei valtioihin tai niiden kansallisuusaatteisiin. Heillä on yksi tavoite ja sen rajat ovatkin tällä kertaa paljon Uralia kauempana.
He haluavat omistaa koko maailman pienen eliitin kesken ja se yksi mikä on kaikille globalisteille yhteistä, olkoot he uskonnollisesti vihkiytyneitä sionisteja, koulutuksen saaneita liberalisteja tai korruptoituja nukkejohtajia, kukaan heistä ei vastusta ahneutta, eivätkä he ilmeisesti edes yritä vastustaa omaa ahneuttaan. Eivätkä he ole asemissaan meitä vaan itseään ja heitä - "valaistuneita johtajiaan" varten.

Uutisblogin kirjoittaja Janus Putkonen on Verkkomedian päätoimittaja.

Ei kommentteja: