Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kiova toiminta Donbassia vastaan ja kansainvälinen tuomioistuin - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Eilen, 14:17

Kiova toiminta Donbassia vastaan ja kansainvälinen tuomioistuin

Kiova toiminta Donbassia vastaan ja kansainvälinen tuomioistuin

Kiovan viranomaiset ovat käyttäneet fosforipommeja ja raketinheitinjärjestelmiä ​​kansan nostoväen joukkoja vastaan Donbassissa.

Tämä riittäisi siihen, että Poroshenko ja hänen tukijansa voitaisiin vetää vastuuseen Haagin kasainväliseen rikostuomioistuimeen. Mutta Eurooppa edelleen vaikenee.
On runsaasti todisteita siitä, että Ukrainan hallinto on käyttänyt raketinheittimiä ja fosforipommeja, jotka YK:ssa on listattu joukkotuhoaseiksi, Donetskin asukkaita ja nostoväen taistelijoita vastaan. Tämän vahvistavat konfliktialueelta panneiden silminnäkijöiden todistukset, ja lukuisat taistelupaikoilta tehdyt videokuvaukset. Miksi Kiovan viranomaisten on tarvinnut käyttää ammuksia, joiden vuoksi heitä uhkaa oikeudenkäynti kansainvälisessä sotarikostuomioistuimessa? Venäläinen asiantuntijaBogdan Bezpalko kommentoi.
Fosfori pommien, raskaskaan tykistön, sekä Grad ja Tulpan kranaatinheittimien käyttö omaa kansaa vastaan, liittyy kaikki yritykseen provosoida Venäjä sotilaallisen väliintulon. Tässä tilanteessa, pakolaisvirran ja Donbassin asukkaisiin kohdistuneen liiallisen julmuuden avulla, yritetään saada aikaiseksi vastareaktio Venäjän taholta.
Länsimaat ja ennen kaikkea Yhdysvallat yrittää pakottaa Venäjää käyttämään voimatoimia ​​Ukrainan armeijaa vastaan, asiantuntijat sanovat. Mukaan sotilasasiantuntija Valeri Pjakinin mukaan, USA tarvitsee tänään jännityspesäkettä Ukrainassa, jotta voisi hallita tilannetta Euroopassa.
Menossa on kova vastakkainasettelu Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. USA:lle on erittäin tärkeää jatkaa edelleen edelleen Ukrainan tilanteen valvontaa. Tämän ansiosta se voi ohjailla Eurooppaa ja siirtää samalla kaikki poliittiset ja taloudelliset riskit Euroopan kannettavaksi.
Samaan aikaan Yhdysvallat on epäonnistunut. Venäjän poliittisen ja diplomaattisen strategian tärkein ominaisuus, joka perustuu pidättyvyyteen päätöksenteoissa ja todistusaineiston keräämisen on sekoittanut yhdysvaltalaisten politiikan teknologien kortit Ukrainassa, vakuutta Bogdan Bezpalko.
Siitäkin huolimatta, vaikka Ukraina tukeutuu läntisiin kumppaneihinsa, ja vaikka sen onnistui estää päätöslauselman läpimeno, jossa tuomittiin hyökkäys Venäjän suurlähetystöä vastaan, niin pitkään tällainen toiminta ei voi jatkua. Venäjä on valinnut oikean taktiikan, keräämällä tietoa Ukrainan hallinnon sotarikoksista ja informaatiosodankäynnistä. Tilanteessa, kun kaikki nämä tiedot julkaistaan ​​ja toistetaan kansainväissä joukkoviestimissä, suurin osa ihmisistä antaa tukensa Venäjälle eikä Ukrainan hallinnolle.
Asiantuntijat uskovat, että ajan mittaan, Ukrainan johtajat osoittautuvat merkityksettömiksi suojelijoilleen ja heidät siirretään syrjään. Ja yksi keino syrjään siirtämisessä voisi olla uusi kansainvälinen tuomioistuin.
http://finnish.ruvr.ru/2014_06_24/Kiova-toiminta-Donbassia-vastaan-ja-kansainvalinen-tuomioistuin-9520/Kiova toiminta Donbassia vastaan ja kansainvälinen tuomioistuin - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: