Sivut

lauantai 28. kesäkuuta 2014

The 4th Media » What Goals Does US Pursue in Ukraine?

T

Mitä tavoitteita Onko US Jatketaan Ukrainassa?

Post Kategoriat: Kanada
Boris Novoseltsev | perjantai, 20 kesäkuu 2014, 07:43 Peking
Tapahtumat Donbass todistaa, että päätavoitteena Yhdysvaltojen ja Ukrainan uuden hallinnon on löytää keinoja vaikuttaa Venäjän sijaan käsitellä ongelmia, jotka liittyvät käynnissä olevan kriisin Donbass. 
Sen sijaan käynnistää kauan odotettu vuoropuhelua Donetsk ja Lugansk, lupaama Ukrainan presidentti, rankaiseva toiminnot ovat voimistuneet. Viranomaiset eivät olleet käyttäneet raskasta tykistöä ja säiliöt ennen, nyt ne annetaan vapaat kädet tehdä se.
West hiljaa hyväksytty ilmavoimien käytöstä, kun hallitus ilmailun toimitetaan isku Lugansk. Nyt Kiev tuntuu vapaasti käyttää sitä paljon laajemmin. West näyttää tyytyy mitä Kiovassa tekee. 
Yhdysvallat painostetaan Euroopan unionin (erityisesti Ranska) ja Kiovassa, jotta ne tiukentaa Venäjän-politiikkaa. Kiova on pelaaja pelin. Presidentti Poroshenko pyysi Ranskan presidentti Hollande hyväksyä määrääminen alakohtaisten seuraamuksia kuten sotilas myynti.
Yhteyksiä Ukrainan ja Ranskan välillisesti vaikuttaa Washington. Yhdysvallat vastustaa jyrkästi Mistral paljon, että visioi myy Ranskan kahtalaisesta hyökkäys aluksia Venäjälle sekä rakentamalla veneitä tämän luokan venäläisten telakoiden. 
Moskova, kohtuullinen eurooppalaiset ja ihmiset Donbass vastustavat Kiovan hallinnon tukea lopettanut palon ja vuoropuhelun tapa hallita käynnissä olevan kriisin. Yhdysvallat näkee asiat eri tavalla. 
Ensinnäkin jatkoa Ukrainan konfliktin täyttää Yhdysvaltojen edun Moskova on keskittyä Kysymys Ukrainan kustannuksella muiden kansainvälisten toimien. 
Toiseksi tehostamista rankaiseva kampanja tarjoaa Kiev tekosyy julistaa hätätilan. Terrorismin vastaisissa operaatioissa on pidennetty keinotekoisesti muuttaa maasta sotilasdiktatuurin kuin hätätila on edelleen voimassa. 
Kolmanneksi Gazpromin siirtyneet ennakkoperintärekisteriin järjestelmä kaasua. Nyt se tarjoaa Ukrainalle vain määrä, joka on maksettu. Washington ja Kiovan aikovat pelotella eurooppalaisille mahdollisuus terroriteon sitoutunut lopettamaan kaasutoimitukset Eurooppaan. He ymmärtävät vanhan mantereen ei ole muuta vaihtoehtoa energian Venäjä toimittaisi. 
Mukaan Washington, on kaksi suurta skenaarioita jatkokehitys tapahtumia. 
Ensimmäisessä skenaariossa visioi kasvava määrä pakolaisia, jotka pakenevat Venäjälle.Tuohon Venäjä ei puutu osaksi nykyinen konflikti. Se antaa Washington aikaa kiristämiseen hätätilan vahvistaa hallintoa se on asennettu Ukrainassa. Mutta skenaario on aikaraja.
Heti assosiaatiosopimuksen Euroopan unionin kanssa allekirjoitetaan elintasoa Ukrainalaiset eivät mene alas parantaa mahdollisuutta kansannousun. Poliitikot, jotka menettivät viime presidentinvaaleissa on valmis johtamaan protesteja. Monet uskovat, että Yulia Timoshenko voi olla merkittävä rooli, jos tilanne kehittyy mukaan tähän skenaarioon. 
Washington on välttää tällaiset tilanteen kehitystä. Suosittu levottomuudet voivat kaataa hallitus Kiovassa se on tehnyt tullut valtaan. Joten kun ensimmäinen skenaario pannaan täytäntöön, USA yrittää toteuttaa toinen, joka visioi suora osallistuminen Venäjältä Ukrainan kriisin.
Yksi asia johtaa toiseen, tapahtumia, kuten hyökkää Venäjän suurlähetystön Kiovassa, esimerkiksi. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on oikeassa sanoi hyökkäys ei ollut suunnitellut Kiovassa. Tai suunnitteilla eikä Kiovan vain, jos tarkkoja ollaan.
Provokaatio järjestetään suurlähetystön edessä ilman storming rakennus ja yhdiste on peli, jonka tarkoituksena on tehdä Venäjän herpaantumisen. Seikkailunsa ulkoministeri Andrei Deshitsa jotka viihdyttivät julkisen lähellä suurlähetystöä ovat esimerkki todistaa pisteeseen. 
13. kesäkuuta -14 kerrottiin, että Ukrainan armeijan alkoi provokaatioita rajalla yrittäessään ylittää linjan. Se on vain alku. On merkkijono provosoiva toimista ennen. Tavoitteena on saada Venäjä reagoimaan tavalla Washington odottaa sitä.
Se antaa West vapaat kädet. Yhdysvallat ovat tehneet kaasun neuvottelut epäonnistuvat. Ehkä se katkaisi nilkkaan kasvot. On vaikea kuvitella, miten pahenemista kaasun konflikti provosoi itsepäinen Kiovan poliitikot voisi helpottaa vahvistamista Trans-Atlantic solidaarisuutta. 
Puhutaan näkymiä puuttua Ukrainan kriisi ei ole valoa tunnelin päässä, jos Euroopan unioni ei löytää keinoja vähentää vaikutusta merentakaisten «strateginen kumppani» upon Kiev. 

Boris Novoseltsev | Strategiset kulttuurirahasto

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

he 4th Media » What Goals Does US Pursue in Ukraine?

Ei kommentteja: