Sivut

torstai 19. kesäkuuta 2014

Moskovassa on huomioitu Suomen tullilaitoksen 200-vuotispäivä - Uutiset - Audio - Venäjän Ääni

M20 maaliskuuta 2012, 16:52

Moskovassa on huomioitu Suomen tullilaitoksen 200-vuotispäivä

Moskovassa on huomioitu Suomen tullilaitoksen 200-vuotispäivä

Moskovan kansainvälinen tullinedustajien seura on viettänyt juhlallisesti Suomen tullilaitoksen 200.vuotispäivää. Tilaisuuden avasi tullihallituksen pääjohtaja Tapani Erling, Sen jälkeen juhlavieraiden puoleen kääntyi Venäjän Tullihallituksen varajohtaja Vladimir Malinin. Vladimir Malinin totesi, että tullilaitoksen perustaminen Suomessa oli merkkitapahtuma.

Moskovan kansainvälinen tullinedustajien seura on viettänyt juhlallisesti Suomen tullilaitoksen 200.vuotispäivää.
Tilaisuuden avasi tullihallituksen pääjohtaja Tapani Erling, Sen jälkeen juhlavieraiden puoleen kääntyi Venäjän Tullihallituksen varajohtaja Vladimir Malinin.
Vladimir Malinin totesi, että tullilaitoksen perustaminen Suomessa oli merkkitapahtuma. Keisari  Aleksanteri I allekirjoitti silloin, vuonna 1812, asetuksen Suomen suurituhtinaskunnan tullilaitoksen perustamisesta. Siitä alkaen tähän asti Suomen ja Venäjän tullivirkailijoiden suhteet ovat olleet ystävälliset ja luottamukselliset, mikä auttaa heitä hoitamaan vaikeitakin tehtäviä. Suomalaiset ja venäläiset tullivirkailijat toimivat i tänään loistavasti ja kitkattomasti Pietarin ja Helsingin välisessä junassa. Muodollisuuksia noudatetaan ja kaikki tapahtuu eri maiden matkustajien kannalta otettuna nopeasti ja  kitkattomasti. Tällaisten tullitarkastusten järjestäminen ei ole ollut helppo asia, mutta osottautui sittemmin, ettei mikään voi olla mahdotonta. Jos harvakseen ilmaantuukin vaikeuksia niin ratkaisemme niitä yhdessä nopeasti ja hyväntahtoisuuden hengessä. Vaikeuksia syntyy tavallisesti sen takia, koska toinen maista eli Suomi on Euroopan komission jäsen, jossa kaikki on tiukasti säännösteltyä. Yritämme kuitenlkin etsiä ratkaisua yhteiselta pohjalta otettuna. Eri maiden tullivirkailijoilla on yksi tärkeä yhteinen tehtävä eli kansainvällisen kaupan ja liike-elämän kehittäminen.
Suomen ja Venäjän tullivirkailijat järjestivät ystävällisessä hengessä yhteisen juhlan. Pääjohttaja Tapani Erling myönsi Venäjän Äänelle yksinoikeushaastattelun.
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mute
Lataa äänitiedosto
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mute
Lataa äänitiedosto
http://finnish.ruvr.ru/2012_03_20/69022699/oskovassa on huomioitu Suomen tullilaitoksen 200-vuotispäivä - Uutiset - Audio - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: