Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Shoigu: Ukrainan turvallisuusjoukot operaatioita yli 11000 ihmistä ja 160 säiliöt

 April 24, viisikymmentäyksi yli kuusitoista UTC +4
Venäjä pakko reagoida, sanoi puolustusministeri; rajalla Ukrainassa alkoi harjoituksia Etelä-ja Länsi sotilaallinen piirit Venäjän federaation asevoimien
© ITAR-TASS / Vadim Savitsky
MOSKOVA, 24. huhtikuuta. / ITAR-TASS /. Koska pitoisuus suuri määrä Ukrainan joukkoja Venäjän raja-alueet ja alussa aktiivinen vaihe toiminnan Ukrainan turvallisuusjoukkojen ja ääriryhmien siviilejä vastaan ​​kaakkoisosassa maan ja pataljoona taktinen ryhmä Etelä-ja Länsi sotilaallinen piirit alkoi opettaa Ukrainan ja Venäjän rajalla. Tämä oli ilmoitti puolustusministeri kenraali Sergei Shoigu ennen hallituksen kokousta sotilaallinen.

Kuka on mukana sotilasoperaatioon

Vuonna sotilasoperaatio siviilejä vastaan ​​Kaakkois-Ukrainan Ukrainan joukkojen mukana ryhmittelyä yli 11 tuhatta ihmistä, täysin aseistettu automaattinen aseita. Toiminnoittain mukana noin 160 tankit, jalkaväki taisteluajoneuvot ja yli 230 panssariajoneuvoja, vähintään 150 aseita ja kranaatinheittimiä, useita ilmailun, sanoi Shoigu.
"Ukrainan tilanne on suuri huolenaihe. 22. huhtikuuta Ukrainan uudet johtajat käynnisti niin kutsutun aktiivisen vaiheen toimintaa Kaakkois-rajojen Ukraina. Jo nyt on ihmisuhreja," - sanoi puolustusministeri.
Shoigu sanoi, että "siviilejä vastaan ​​ovat National Guard yksikköä ja pataljoonaa ääriainekset" oikeassa sektorissa "(Kharkov, Slobozhanets), aloitti muodostumista pataljoona" Donbass ".
"Crackdown siviilien kuljettaa kohdentaa uudelleen Donetsk ja Lugansk erikoisjoukkojen sotilaita Security Service Ukrainan ja sisäasiainministeriö", - sanoi johtaja sotilaallinen osasto.
"On raja Venäjän kanssa, - hän jatkoi - ovat motomanevrennye ryhmän tarkoitus harjoittaa haitallisesta toiminnasta. Vuodesta asevoimien toimintaan osallistuvat 17 Panzer ja 24. Koneellinen Brigade, siirretty länteen Ukrainan."

"Meidän on toimittava"

Samaan aikaan, Shoigu sanoi, "itsepuolustus yksiköiden Kaakkois-Ukrainassa on hieman yli kaksi tuhatta henkilöä, joista noin 100 automaattinen aseita, enimmäkseen kiinni piirin poliisiasemilla ja muut turvallisuuspalvelut, sekä useita kymmeniä rihlattomia metsästysaseet . "
"Forces selvästi eriarvoista, - sanoi puolustusministeri. - Valoa käyttää aseita siviilejä vastaan ​​maan on jo annettu. Jos tänään tätä sotaa eikä kone pysähdy, se johtaa suuri määrä kuolleita ja haavoittuneita. Älä edistää tilanteen normalisoitumista noin Ukrainan ja julisti opin Naton joukot alueella Puolan ja Baltian maissa. "
"Meidän täytyy reagoida tällaiseen kehitykseen", - sanoi puolustusministeri.
"Tästä lähtien, - hän sanoi - raja-alueilla Ukrainan kanssa alkoi opettaa pataljoonan taktinen yhdisti aseiden Etelä-ja Länsi sotilaallinen piirit. Joukot kysymykset täyttävät marssin omin voimin, ja käyttöönoton tehtävien hoitamiseen."
"Myös - lisäsi Shoigu - ilmailun suorittavat lennot simuloida lähellä valtion rajan."

Ei kommentteja: