Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

The 4th Media » Geo–cultural Strategy for Eurasia: A Paradigm for the New Silk Road

4

Geo-kulttuurinen strategia Eurasia: Paradigm New Silk Road

Post Kategoriat: Aasia
Emre Kovacs ja Murray Hunter | keskiviikko, 25 kesäkuu 2014, 15:14 Peking
Syyskuussa 2013 Kiinan presidentti Xi Jinping ehdotti, että Kiinan ja Keski-Aasian yhteistyötä rakentaa Silk Road talous Belt , joka käsittäisi kaikkien maiden sisällä Euraasian alueella.Mukaan Euraasian asiantuntija ja Kiina Daily kolumnisti Liang Qiang, kuten käytävä olisi maailman pisin taloudellinen vyö, joissa on eniten kehityspotentiaalia , ja strateginen pohja energiavarojen 21 st luvulla.
Liang Qiang lisäksi huomattava: "Kiinan hallitus voi pyrkiä visio perustamisesta Silk Road talous Belt tekemällä edelleen pyrkimyksiä rakentaa keskinäistä luottamusta ja voittaa epäilyksiä, kuten tekee selväksi ero Kiinan visio ja Venäjän ja Yhdysvaltojen, ja korostaa kehitystä ja yhteistyötä ilman taloudellista yhdentymistä, ja ottamalla huomioon eri huolenaiheet eri maissa ja hakee aktiivisesti lähentymässä taloudellisia etuja alueellisten maissa. "
Vuonna 2014 raportti työstä hallituksen , Li Keqiang vahvisti, että Kiina tehostaa sen suunnittelun ja rakentamisen Silk Road talous Belt ja 21 st luvun merenkulun Silk Road.
Kiinan valtion Valtuusto Yang Jiechin vain totesi äskettäin julkisesti, että keskinäisen kulttuurien tuntemuksen willbe ensiarvoisen tärkeää ja olennaista tehdä Silk Road kehityshanke työtä kaikille.
Kirjoittajat uskovat, että , yhtä tärkeää kuin taloudelliset seikat ja näkökohdat uuden Silk Road käsite, on muotoilu geo-kulttuuriset puitteet Silk Road. Tämä perustuu oletukseen, että parempaa keskinäistä ymmärrystä ja arvostusta toistensa taide ja kulttuuri, ympäristö luottamuksen voittaa niiden taustalla olevat syvään juurtuneet historiallisia ja moderneja ennakkoluuloja, epäilyksen, väärinkäsitykset johtuvat kulttuurieroista, jotka muuten tekevät yhteisen kentällä Silk Road liukas ja arvaamaton.
Niinpä yksi suurimmista esteistä täytäntöön Silk RoadEconomic Belt tullaan poistamaan pitkä upotettu osastojen ja ennakkoluuloja, jotkut perusteltua ym. perusteettomia, ja pelot Kiinan talouden ja väestön ylivaltaa, sillä Kiina reemerges kuin suuret vaikutusvaltainen vallan alueella.
Tämä edellyttää vakavaa keskustelua siitä, minkälaista ohjelmien olisi täydennettävä Silk Road kehittäminen itse, jos politiikan uusia lähestymistapoja tarvitaan voittaa esteet edellä.
Klo vanavedessä tämän uuden Euraasian taloudellista aloitteellisuutta, tarvitaan uusi malli ratkaista ongelmia luoma nopea kehitys ja siirtyminen taloudellisen tasapainon kohti Aasiaa.
On suuri historiallinen esimerkki tästä, todistettu Aasian paradigmaan, joka onnistuttiin edistämään monien eri kulttuurien kanssa yhteisesti jaetun vaurauden, jossa alueen kansojen menestyi. Tämä paradigma on kulttuurin, talouden ja antiikin Silk Road.
Tänään antiikin Silk Road on rakennettu uudelleen muodossa mannerten verkoston luotijuna, öljy-ja kaasuputkia, valtatiet, tietoliikenneyhteyksiä ja satelliitit, kauppasopimukset ja tieteellinen yhteistyö. Mutta Silk Road taloudellisen vyö tarvitsee myös kulttuurin sielu.
Kirjoittajat ehdottavat uudenlaisen Silk Road Cultural Belt joka olisi keskittynyt kansojen ja kulttuurien maassa käsittäneen Silk Road alueella. Ohjelmissa olisi keskityttävä kehittämään alkuperäiskansojen kulttuureihin niiden kansojen joka kerran kaikki on kytketty Silk Road, sekä maalla ja merenkäynnissä.


Tässä suhteessa täytyy muistaa, että antiikin Silk Road oli paitsi tien pörssissä. Orastavaa talouden pitkin Silk Road oli mahdollista keskinäistä arvostusta toistensa kulttuuria ja esineitä.
Kulttuurien ymmärtämistä ja vuorovaikutus oli hyvin pohja, joka yllä ja parantaa kaupan ja talouksien Silk Road Belt ja toimineet yhdistävänä voimana Aasiassa. Antiikin Silk Road oli tie hyödykkeitä, mutta se oli peräti tien ideoita, taidetta, kulttuuria, henkisiä opetuksia, tieteellinen tieto, lääketieteen ja gastronomiaa.
Uusi tieteellinen ymmärrys eri kulttuureista, niiden monimutkainen yhteys ja usein yhteisiä juuria, tuo kansojen Euraasian lähemmäksi toisiaan.
Uusi, sydämellinen ja vilpitön taiteellisen ilmaisun ruokkivat rikas kulttuuri inspiraation Silk Road perinteet tekevät arvokasta tietoa ja kokemusta monien sukupolvien käytettävissä modernin ajattelun ja toiminnan.
Tutkijat ja taiteilijat visio yhdessä varmasti löytää paljon näppäimiä ja pääkohdat kartoittaa tiellä tehostetun Aasian kulttuurin ymmärtämisen ja keskinäisen vaurauden.
Kaiken olemassaolevan ja luotu ihmisille on olemassa ensimmäisenä mieleen tulee idea ja ajatus, joka voi seurata toimia ja saavutus. Tieteen ja taiteen voi ajatella, luoda ja kommunikoida ideoita ja ajatuksia toimia ja saavutuksia. Mielikuvitus on avain innovointiin.
Euraasian kansat, uskomme, tulee tällä tavalla, tulee tunnistaa, mikä on yhteistä, ikuinen ja kaunis kunkin kulttuurin laaja Euraasian mantereen.
Ensiarvoisen tavoitteena tulisi olla eri kulttuurien olevan innoittamana toisiaan löytämään ja viljellä yhteiset juuret ja arvot, arvostamaan toistensa erikoisuuksia ja eroja ..
On ajateltu, että seurauksena, ymmärrystä ja suhteita syventää välillä osallistuvien ihmisten ja heidän kansakuntia. Euraasian Cultural Belt olisi tullut keskipiste ja säteilevän lähde uuden Euraasian tietoisuudessa reemerging New Silk Road jonka uskomme olevan keskeinen tekijä vuosisadalla rinnakkaiseloa.
Jos haluamme saada siunauksia ja mahdollisuuksia, jotka tulevat uudistetun Euraasian tietoisuus, meidän täytyy rakentaa uudelleen tämän Euraasian tietoisuuden vakaalla pohjalla, cemented taidetta, stipendin ja kulttuuria. Varmasti, talouden ja politiikan seuraa.
Vaikka maailman ihmiset ovat usein jaetaan poliittisten ja taloudellisten etujen, kirjoittajat uskovat, että olisi mahdollista, että ihmiset voivat kommunikoida tehokkaammin toisiinsa ja muodostavat todellisen veljeyden kulttuurin avulla vaihtoa ja keskinäistä arvostusta.
Musiikin, tanssin, kuvataiteen, muotia ja gastronomiaa on vahva vetovoima ihmisille, ja voidaan usein helposti jakaa ja arvostettu. Toisin sanoen kulttuuri voi tuoda ihmisiä yhteen.
On myös tärkeää, että kulttuurin avulla ihmiset voivat usein tulla tuntemaan toisiaan. Sielu ihmisiä, heidän sisin luonne, on ilmaistu kuvataiteen, musiikin, tanssin ja gastronomiaan.
Se on lausunnon kirjailijoiden stipendin, taide ja talous kulkevat käsi kädessä, että ne ovat toisistaan ​​riippuvaisia ​​ja pystyvät joko vaalia tai tuhota toisiaan. Pidettävä kokonaisuutena, ne on saatettava harmoniaa. Muuten tuhoavia voimia voi syntyä uhata saavutuksia ihmiskunnan.
Helpottaminen kulttuurin ymmärtämisen kautta tieteen ja taiteen tulisi ensisijainen tavoite Euraasian Cultural Belt. Tämä tekee Euraasian Cultural Belt konferensseja ja näyttelyitä New Silk Road ainutlaatuisia tapahtumia, joissa tutkijat ja taiteilijat, johtajat kulttuurin, talouden ja politiikan voi löytää uusia työkaluja ja kattavaa lähestymistapaa omasta työstään.
Moottori edellä Aloitteessa olisi Euraasian Cultural Exchange Trade Viestit (ECETP), jonka kotipaikka on jokaisessa pääoman ja suurkaupungin uuden Silk Road. Nämä kaupan virat olisi muodoltaan tilava taiteen ja kulttuurin kyliä, asuminen kirjastot, tutkimus huonetta tutkijoille, taidegalleriat, näyttelytilat, konferenssi-ja kokoustilat, kahviloita, ravintoloita ja hotelleja sekä taidetta muodin ja median studiot helpottaa jännitystä, kokemus ja vuorovaikutusta tutkijoiden ja taiteilijoiden ja kukaan muu kiinnostunut.
Ohjelmiin pitäisi ottaa mukaan taiteen ja tutkimuksen apurahat, konferensseja, esityksiä, näyttelyitä, media tapahtumien ja julkisen kulttuurin levittäminen.
Kulttuurin ja historian kansojen New Silk Road olisi tutkittava ja edistettävä Euraasian Cultural Exchange Trade Post. Luottamus, itsetunto ja anteliaisuus kohti toisilleen kuin kehittää avoimen ja osallistavan ilmapiirin.
Euraasian Cultural Exchange Trade Post toimii siitä oletuksesta, että monimuotoisuus on vahvuus eikä heikkous, ja että yhteistyö kehittyy arvostusta ja ymmärrystä toistensa kulttuuria.Mukaan Charles Darwin, jotka hengissä eivät ole vahvin tai älykkäin, mutta ne, jotka pystyvät mukautumaan muuttuviin ympäristöihin.
Tämä on tarpeen uuden paradigman Euraasia on 21 st luvulla ja sen jälkeen.
Muuten jako ja riitaa hallitsevat seuraavan vuosisadan kuluessa vanhan paradigmojen tiedämme, keskellä ympäristö-ja sosiaalisten heikkeneminen.

Professorit Emre Kovacs ja Murray Hunter ovat usein osallistujien neljäs Media.





Tunnisteet:    . Media »Geo-kulttuurinen strategia Eurasia: Paradigm New Silk Road

Ei kommentteja: