Sivut

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Liittopäivien edustaja: Angela Merkel. Te petitte Euroopan! - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

L11 kesäkuuta, 13:25

Liittopäivien edustaja: Angela Merkel. Te petitte Euroopan!

Saksan liittopäivillä sensaatiomaisen lausunnon teki entinen vasemmistopuolueiden puheenjohtaja Sahra Wagenknechit.

Kääntyessään Angela Merkelin puoleen, Wagenknechit syytti häntä siitä, että Saksan valtiojohtaja pettää omaa kansaansa ja tukee bandiittien järjestelmää, jota nyt johtaa liikemies, presidentti Petro Poroshenko.
Hallituksemme näytti tukevan niitä voimia, jotka esiintyivät demokratian puolesta Euroopassa sekä vastustivat oligarkeja, köyhyyttä ja korruptiota. Mutta tänään tuette hallitusta, jossa neljä ministeriä kuuluu nationalistiseen puolueeseen, joka avoimesti vastustaa juutalaisia ​​ja venäläisiä sekä hallitusta, joka käy sotaa omaa kansaansa vastaan. Kannatatte presidenttiä, joka vei oman vaalikampanjansa läpi varastamiensa miljardien ja oman televisionsa avulla.
Lisäksi kansanedustaja huomautti, että sata vuotta ensimmäisen maailmansodan päättymisen ja toisen maailmansodan kauhujen jälkeen, Saksan johto on mukana uuden sodan lietsomisessa keskelle Eurooppaa.
Ukraina on juuttunut sisällissotaan. Te petätte yhteiskuntaamme, vaikenemalla siitä, mitä siellä todella tapahtuu. Te salaatte, että rikkaat Ukrainan oligarkit, samalla tavalla, kuin talebanien sotapäälliköt rahoittavat omia yksityisiä armeijoittaan, ja häikäilemättä ryöstävät maata.
Wagenknechit syyttää myös Saksan liittokansleria siitä että köyhyys Euroopassa lisääntyy.
Jos väestön köyhtyminen jatkuu, jos sosiaalinen eriarvoisuus lisääntyy ja ajautuu valvonnan ulkopuolelle, niin tällainen Eurooppa kuolee. Myös tähän te olette syyllinen rouva Merkel. Te olette pettänyt Euroopan!
Sahra Wagenknechit kutsui Merkelin harjoittamaa Venäjän vastaista pakotteiden politiikkaa vastuuttomaksi, jolle jo pitkään ovat nauraneet yhdysvaltalaiset öljy- ja kaasuyhtiöt.
Rauhaa ja Euroopan turvallisuutta ei voida saavuttaa ilman Venäjää, eikä missään nimessä Venäjän vastaisuudella, - ilmoitti liittopäivien edustaja .
http://finnish.ruvr.ru/2014_06_11/Liittopaivien-edustaja-Angela-Merkel-Te-petitte-Euroopan-7918/iittopäivien edustaja: Angela Merkel. Te petitte Euroopan! - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: