Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

The 4th Media » Media Scam? Iran and America Join Hands in Waging “The Global War on Terrorism”?

4. Media »Media huijaus? Iran ja Amerikassa lyöttäytyä Waging "globaalia sotaa terrorismia"?

Media huijaus? Iran ja Amerikassa lyöttäytyä Waging "globaalia sotaa terrorismia"?

Post Kategoriat: Pääkirjoitus
Michel Chossudovsky | keskiviikko, 25 kesäkuu 2014, 16:53 Peking
Seuraavat hyökkäys jihadistien kapinallisten islamilainen valtio Irakin ja Levant (ISIS) Irakiin ja kaapata sen toiseksi suurin kaupunki Mosulissa, Yhdysvaltain ja Iranin virkamiesten kokous Ze Wienissä väitetään saavutettu, Tiedotusvälineiden mukaan, historiallinen sopimus : Teheran tekee yhteistyötä Washington torjunnassa ISIS kapinallisia yhteydessä "Amerikan sota terrorismia". Uusi ulkopolitiikka kerronta Yhdysvaltojen ja Iranin suhteiden on syntynyt. Onko se todellista? Onko se väärennös? Mitä tapahtui 16. kesäkuuta Wienissä? 
Mukaan Teheran, mitään ei tapahtunut, ei ollut neuvotteluissa.
Lisäksi epätavallinen twist mukaan Länsi tiedotusvälineiden, Washington päätti "yhteistyötä" Teheranin kanssa, huolimatta siitä, että Iranin islamilainen tasavalta edellyttää Yhdysvaltain pakotteita ja on luokiteltu Yhdysvaltain ulkoministeriö kuin "State Sponsor terrorismi", joka  " satamat vanhempi al-Qaidan johtajia "
Iranin valtion sponsorointi terrorismia pysyi vähentymättömissä kautta Islamic Revolutionary Guard Corps-Qods Force (IRGC-QF),  sen Ministry of Intelligence and Security, ja Teheranin liittolainen Hizbollah, joka pysyi merkittävä uhka vakaudelle Libanonin ja koko alueelle. Yhdysvaltain hallitus jatkoi pyrkimys estää Iranin ja proxy tuki terroristien toimintaan kautta pakotteet ja muut oikeudelliset välineet. (Yhdysvaltain ulkoministeriö,maakohtaiset raportit Terrorism 2013 )
Ironista kyllä, tämä "vale" ulkopolitiikka siirtyminen "torjua" Iranin (väitetty) tuki al-Qaidan todella "yhteistyötä" Teheranin kanssa "in menossa, kun Al-Qaida", ei nostanut silmä-bat tiedotusvälineissä tai Yhdysvalloissa Congress.
Näistä ilmeinen ristiriita (katso jäljempänä analyysi) valtiosihteeri John Kerry, oli painokkaasti: Yhdysvaltain hallitus "kommunikoida" Teheranin osalta "työntää takaisin islamilaisten terroristien".
Vaikka Teheran osallistuvat (mukaan julkilausumien) terrorisminvastaista toimintaa koordinoidusti Washington, virallisesti kaksi hallitukset "ei toimi yhdessä".
Vaikka väitetty Wienin sopimus sulkee pois "aktiivinen" suhde Washington ja Teheranissa, se on kuitenkin vahvistetaan (mukaan John Kerry) positiivinen puitteissa yhteistyötä, mikä tiedonvaihtoa ja tiedustelutietojen:
"Mitä minä sanoin [John Kerry] on olemme kiinnostuneita kommunikoida Iranin  tehdä selväksi, että  iranilaiset tietävät, mitä ajattelemme ja tiedämme, mitä he ajattelevat ja siellä tiedon jakamista  niin ihmiset eivät tee virheitä, "(Yhdysvaltain ulkoministeriö sivusto: Interview With John Kerry,  16 kesäkuu 2014 kursivointi)
Vastauksena kysymykseen: "Voitko  nähdä yhteistyötä Iranin kanssa sotilaallisesti? "  Kerry vastasi:
"...  En sulje pois mitään, että olisi rakentava tarjota todellisia vakautta, ...  olen  sitä mieltä, olemme avoinna kaikille rakentava tässä, että voitaisiin minimoida  väkivallan , pidä Irak yhdessä, eheys maan ja  poistamaan läsnäoloa ulkopuolella terrori voimia, jotka repimässä sen lisäksi.  (Yhdysvaltain ulkoministeriön verkkosivuilla:  Interview With John Kerry,  16 kesäkuu 2014)
Analyytikot lainaama  Los Angeles Times  sanoa, että:
"Yhdysvaltain ja Iranin  todennäköisesti sopia vain vähän sotilaallista yhteistyötä parhaimmillaan,  jos presidentti Obama haluaa tilata suoraan sotilaallisia toimia, kuten ilmaiskuja, Irakissa. "(alleviivaus lisätty)
Amerikan alkusoitto Iraniin Wienin kokoukset pidettiin maanantaina 16 kesäkuu 2014 kun apulaisulkoministeri William Burns liittyi neuvottelut Iranin ydinohjelmasta. Ymmärrettiin tässä kokouksessa, että "puhuu aiheuttamaa uhkaa al-Qaida-vaikutteita sunnien ääriryhmä" keskustellaan sivussa ydinvoima neuvottelut:
Aihe ei ollut sotilaallista koordinointi "tai strategian määrityksen Irakin tulevaisuudesta ohitse Irakin ihmisiä" [Yhdysvaltain] virkamies sanoi lausunnossaan. Sen sijaan " keskustelemme siitä, miten islamilainen valtio Irakissa ja Syyriassa [tai ISIS] uhkaa monissa alueen maissa, Iran mukaan lukien, sekä tarvetta tukea osallisuutta Iranissa ja pidättäytymään painamalla lahkolainen agenda. "  Yhdysvaltain ja Iranin viranomaisten on vihjaten useita päiviä, että he voivat keskustella ainakin  rajoitetusti yhteistyötä miten käsitellä ääriryhmä, joka on takavarikoitu Irakin kaupungeissa Mosulin ja Tikrit viime viikolla. Los Angeles Times16. kesäkuuta 2014)
Teheran kiistää sopimuksen Washington
Vaikka Länsi Media kuorossa on keskittänyt huomionsa Yhdysvaltojen ja Iranin "yhteistyö", virallisista lähteistä Teheranissa kiistä entente kahden hallituksen välillä. 16. kesäkuuta Iranin varaulkoministeri Hossein Amir Abdollahian (eli apulaisulkoministeri William Burns "Iranin vastinetta) totesi painokkaasti, että:
"Iranin islamilainen tasavalta ei ole ollut neuvotteluja amerikkalaisten yli keskinäistä yhteistyötä Irakissa."
Puolestaan ​​Iranin korkeimman hengellisen johtajan alkuun neuvonantaja sanoi : "Iran ei tee yhteistyötä Yhdysvaltain over Irakin kriisistä  kuin Teheranissa ja Washington eri tavoitteet auttamaan Irakin kansa. "
... Jos Washington todella aikoo auttaa Irak counter käynnissä Takfiri [ISIS] väkivaltaa, se pitäisi ensin tuomitsevat terrorismin ja osapuolet, jotka tukevat ja rahoittavat terroristeja.
Keskiviikkona esikuntapäällikkö Iranin asevoimien Yleinen Hassan Firouzabadi hylkäsi Länsi median spekulaatiot Teheranin todennäköisesti yhteistyötä Yhdysvaltojen Irakin, ja korosti myös, että Iran ei ole lauennut joukkoja Irakissa. "Ei ole tarvetta läsnäolo Iranin joukkojen Irakissa," General Firouzabadi kertoi ja lisäsi,  "Yhteistyö Iranin ja Yhdysvaltojen koskaan tapahtuu ja on merkityksetön."   ( Fars News 20. kesäkuuta 2014 kursivointi )
Mitä tapahtui Wienissä kesäkuussa? Mitään?
Avaa oven sotatoimien laajenemisesta. Kohti uutta Iran-Irak sodan?
Mitä nämä diplomaattiset avautua Teheran viittaavat siihen, että Washington yrittää yllyttää Iranin aktiivisesti puuttumaan sotilaallisesti Irakissa, lahkolainen "sisällissota", joka on laukaissut Yhdysvalloissa.
Riippumatta tietoja tai tiedustelutietojen vaihtoa tapahtuu Yhdysvaltojen ja Iranin tapauksessa edellyttää manipulointia ja petosta. Washington n salainen agenda on yllyttää Iranin sotilaallinen osallistuminen sekä hallita sitä, jotta voidaan lopulta heikentää Iranin islamilaisen tasavallan alueellisena valtaa.
Silti näyttää siltä, ​​että Teheran ei niellä syötti. Ja Iranin puolella, ei ole vahvistus yhteistyöhön sopimuksen.
US War of Aggression: suojaaminen al-Qaida
Pentagon skenaario ei ole sotatoimien laajenemisesta suunnattu Al Qaidaan. Se on kärjistymisen kohdistuu Irakin väestön ja Irakin vastarintaliikkeen.
Tunnettua ja dokumentoitua, ISIS on luoda USA: n tiedustelupalvelun. Se tukee CIA, rahoitetaan Saudi-Arabia ja Qatar oltuaan yhteydessä Washington. Sanomattakin on selvää, Yhdysvaltain tukea Al Qaida muodostumat Syyriassa ja Irakissa tiedetään Iranin hallitukselle.
Washington n ei aio kohdistaminen ISIS terroristeja. Päinvastoin: Sen tavoitteena on  varmistaa suojelun ISIS kapinallisten armeija , joka tukee salaa mukaan Washington. Tässä yhteydessä Teheran on vastannut osoittamalla sen sormella Qatar ja Saudi-Arabia, jotka ovat rahoituksen ISIS kauhua prikaatia.
Tällä hetkellä ISIS terrori-osuuskunnat Syyriassa taistelevat voimat hallituksen Bashar al-Assadin yhdessä niiden USA: n tiedustelupalvelun sponsoreita. Puolestaan ​​Iranin erikoisjoukot lukien Islamic Revolutionary Guard Corps-Qods Force ovat Syyriassa yhteydessä Teheranin sotilaallisen yhteistyösopimuksen Damaskoksen hallituksen.
Iran: From "Active State Sponsor of Terrorism" ja "Limited sotilaallisen yhteistyön" kanssa Washington?
Vuonna tilaa 24 tuntia, mukaan Yhdysvaltain virallisten lausuntojen ja tiedotusvälineiden keskeisiä periaatteita on 9/11: Yhdysvaltojen ulkopolitiikka oli (tilapäisesti?) Romutettu.
Ettemme unohda: alkaen September 11, 2001 Iranin islamilaisen tasavallan on leimattu Washington kuin  "Active State Sponsor of Terrorism" , väitetään tukevan Al-Qaida. Että asema ei ole virallisesti kumottu. Toisaalta, Teheran syyttää Yhdysvaltain tukea ja rahoittaa Al-Qaida terroristien Syyriassa ja Irakissa ja kiistää "yhteistyöhön sopimus".
Vuonna sanat entinen ulkoministeri Condoleezza Rice:
"Iran on maa, joka on ollut monin tavoin  eräänlainen keskuspankin pääjohtajana terrorismin tärkeillä alueilla, kuten Libanonissa Hizbollah Lähi-idässä, palestiinalaisalueilla, ja meillä on syvä huoli siitä, mitä Iran tekee Etelä- Irakissa. "(lainattu CFR, korostukset lisätty)
Lisäksi vuonna 2011, Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuimessa New Yorkissa totesi, että Iran oli todella tukenut Al Qaidan kulusta 9/11-iskujen:
"Yhdysvaltain käräjätuomari George B. Daniels katsoi eilen, että Iran ja Hizbollah olennaisesti ja suoraan tukenut al-Qaida 11. syyskuuta 2001 tapahtuneiden terroritekojen ja ovat oikeudellisesti vastuussa vahingoista satoja perheenjäsenten 9/11 uhreille, jotka ovat kantajien tapauksessa.
Asianajotoimisto edustavat perheet 9/11 uhrien tänään jättävien toinen oikeusjuttu Irania vastaan ​​väittämällä todisteita siitä, että Iran oli keskeinen rooli suunnittelussa ja helpottaa 9/11-iskujen.Uusi tapaus,  Bingham, et al. v. Iranin islamilainen tasavalta, et al. , on jätetty liittovaltion tuomioistuimessa saman asianajajan, joka on riita-asioiden ratkaisemiseen  Havlish, et ​​al. v. Iranin islamilainen tasavalta, et al ., nyt vireillä Yhdysvalloissa käräjäoikeudessa Manhattanilla. Iranissa 911 Asia
Tietoja Turn? Nyt Iran on lyöttäytyä Amerikan vastaan ​​al-Qaidan mukaan Länsi tiedotusvälineiden.
Seuraavat ad hoc kahdenväliset neuvottelut Wienissä, Iran pyydetään tulemaan kumppani "kansainvälisen yhteisön" in "menossa, kun al-Qaida."
Joku on joko valehtelee tai me olemme kaikki tyhmiä?
Toinen Ajoissa Media huijaus: Iran on väitetty "Valmistautuminen käydä Terroristi-isku" vastaan ​​Kanadan National Capital Region
16. Kesäkuun läntisten tiedotusvälineiden meni ylikierroksilla. Vouhottaa syndikoidun raportit Wienin sopimuksen hukkuu uutisia ketju: Iran vastedes "auttava America" ​​in käyvät "terrorismin vastaisen sodan".
Beneath ristitulessa Irakin raportit, ajankohtainen uutinen liittyvät Iranin "State Sponsor of Terrorism" oli tuskin huomasi.
Mukaan Kanadan Lehtitietojen julkaistiin samana päivänä kuin Yhdysvaltojen ja Iranin sopimuksen Wienissä (kesäkuu 16,2014) lainaten "luotettava" älykkyys asiakirjoja,  Iran valmistelee käydä terrori-iskun Kanadan National Capital Region.
[Vastauksena] Iranin nousussa "anti-Kanada retoriikka,"  älykkyys virkamiehet ovat seuranneet islamilainen tasavalta mahdollisena terrorismin uhka Ottawa alue,  hiljattain luokitus asiakirjat osoittavat. Kun diplomaattiset putoaminen välillä Ottawa ja Teheranissa on tunnettu, älykkyys raportit ovat ensimmäinen osoitus Kanadan hallitus on seurata mahdollisuutta se voisi johtaa terrorismin pääkaupungissa.
Raportit, kirjoittanut Integrated Terrorist Assessment Centre,  älä täsmällistä uhan luonteesta Teheranin voi aiheuttaa Ottawan alueella  mutta aikaisemmin Iran on käyttänyt proxy voima, Hizbollah, yrittää hyökkäyksiä kansainvälisesti.
Asiakirjat myös huomata t hän  Iran yhteyden viime vuoden väitetty juoni raiteiltaan Toronto sidottu matkustajajuna. RCMP sanoo salaliitto ohjasi Al-Qaida lukuja toimimasta Iranista.  "läsnäolo lukuisia korkean profiilin liittovaltion instituutiot, ulkomaiset lähetystöt, sotilaalliset laitokset, nähtävyyksiä, ja erityisiä tapahtumia tehdä NCR rikas ympäristö mahdollista kaaviot erilaisia ​​eri motivoituneita terroristeja ", raportissa sanotaan.
Tiedusteluraportit muun muassa Iran luetteloon "muita mahdollisia uhkia National Capital Region," heti poliittisen väkivallan vastaan ​​ulkomaisia ​​arvovieraita. (National Post, 16 kesäkuu 2014 kursivointi)
Toinen kanadalainen uutinen raportissa vahvistetaan, että:
"Kanadan tiedustelupalvelut ovat seuranta mahdollisesta terrori-iskun Iranin jännitteet välillä Teheran ja Ottawa kasvua."
...
Ulkoministeri John Baird on jatkanut kehottaa varovaisuuteen, jos Iran on huolissaan.
"Emme ole nähneet suuria muutoksia Kanadan ja sijoitettava niin, että tavallaan jännitteitä Teheranin ja Ottawa näyttää jatkuvan", hän sanoi [John Baird].
Että jännitys on mitä on nostaa huoli tiedustelupalvelujen.   (CFRA 17. kesäkuuta 2014)
Samalla Ottawa poliisin tiedottaja totesi, että Ottawan poliisilaitos pyrkisi yhteistyössä:
"RCMP, OPP, sotilaspoliisi, Sûreté du Quebec ja Gatineau Poliisi sekä niiden meneillään kanssa Ottawa Ensihoitajat ja Ottawa Fire (sama)
Olettaen hetkeksi Kanadan fake uutiset raportit Iranin uhka on todellinen ja että Amerikan tavoitteena on taistella al-Qaida, miksi ihmeessä Washington pyrkiä yhteistyöhön maassa, joka on "väitetään" suunnittelu pommittaa sen läheisin liittolainen: Kanada, ei mainita Iranin väitetyn tuen (perustuu kasoittain kansallisen turvallisuuden asiakirjat) Al Qaidan eri terroristijärjestöjen yrityksiä.
Varmasti "Iran uhka" Kanadan National Capital Region (paljasti "auktoriteetilla" by National Post June 16, lainaten "luotettava" Canadian Intelligence asiakirjat), olisi pitänyt "yllätys" Yhdysvaltain ulkoministeriön virkamiesten Wien joka oli kutsunut Iranin islamilaisen tasavallan auttamaan Amerikkaan käyvät "globaalia sotaa terrorismia".
Tervetuloa "Uusi Normaali", Iran ei ole enää "State Sponsor of Terrorism", Teheran ei enää tue Al-Qaida, Iran on nyt auttaa Amerikassa taistelemaan al-Qaidaan.
Kuinka kauan tämä "Uusi Normaali" kestää?
Salainen agenda on imeä Iran osaksi laajennettu alueelliseksi konfliktiksi.
Olivat Irania osallistumaan aktiivisesti Irakin sisällissota, jossa sotilasoperaatiot suunnattu sunni väestön "kansainvälinen yhteisö" olisi hyvin luultavasti kohta sen sormella Iran mieluummin kuin Yhdysvalloissa. Jo osat sunnien vastarintaliikkeen pitävät Iranin tukevan Al Malikin hallituksen sijasta Yhdysvaltain tärkein hyökkääjänä kansakunta.
USA on "State Sponsor of Terrorism"
Beneath fake älykkyyttä, median valheita, ristiriitoja ja suoranainen valheita sekä Yhdysvaltain ja Kanadan media, totuus on seuraava:
  • Iran on kiistänyt yhteistyöhön Yhdysvaltojen kanssa tehtyä sopimusta. Se on tuominnut Yhdysvaltojen "peitellysti ISIS terroristeja.
  • Ei ole todisteita siitä, että Iran oli takana 9/11-iskujen, eikä ole olemassa näyttöä siitä, että sunnien al-Qaida kokonaisuus tukivat "shia hallitus" on Iranin islamilaisen tasavallan. Silti aikana viimeisten 13 vuoden aikana poliittinen yhteisymmärrys tukee tiedotusvälineiden ja tiedustelupalvelu on, että Iran on "State Sponsor of Terrorism". (Katso Yhdysvaltain ulkoministeriö,  maakohtaiset raportit Terrorism 2013)
  • Vaikka Iran ei tue Al-Qaida on runsaasti todisteita siitä, että al-Qaida myös islamilainen valtio Irakin ja Levant (ISIS) rahoitetaan Saudi-Arabia ja Qatar, on tukenut Yhdysvaltojen ja Naton sekä Israel.
  • USA on "State Sponsor of Terrorism". Tunnettua ja dokumentoitua, Al-Qaida sidosyksiköille ovat käyttäneet Yhdysvaltojen ja Naton lukuisissa konflikteissa "älykkyys varat", koska kukoistus Neuvostoliiton Afganistanin sodan.
  • Syyriassa, Al Nusrah ja ISIS kapinalliset ovat jalka-sotilaat Länsi sotilasliiton, joka valvoo ja ohjaa rekrytointia ja koulutusta puolisotilaallisten joukkojen. ISIS on Länsi Special Forces sisällä kapinallisten riveissä.
  • ISIS kapinalliset ovat koulutettuja ja rahoittavat Länsi sotilasliitto. USA ei aio kohdistaa oman ISIS jalka sotilaita, jotka käyvät peitellyn sodan puolesta Yhdysvaltojen sekä Syyriassa ja Irakissa. USA haluaa säilyttää ja suojella näitä terrori puolisotilaalliset joukot.
  • Riippumatta sotilaalliset toimet ovat käyneet Yhdysvaltain Ne kohdistuvat Irakin vastarintaliikkeen sekä siviiliväestölle.
  • ISIS on Yhdysvaltain tiedustelupalvelun voimavara, väline kuin perinteisen sodankäynnin. Perimmäisenä tavoitteena käynnissä Yhdysvaltain ja Naton suunniteltu konflikti al-Malikin hallituksen joukkojen ISIS kapinan on tuhota ja horjuttaa Irakin kansallisvaltio ja imeä Iran väkivaltaiseen alueellinen lahkojen välisistä ristiriidoista,
  • Tämä ristiriita saattaa ajautua (suoraan tai epäsuorasti) suuri määrä maita, myös Irakin, Iranin ja Syyrian sekä Libanonin, Jordanian, Turkin, Saudi-Arabiassa, Persianlahden valtiot ja Pakistanin, mikä uudelleenkonfigurointi Lähi-idän- Keski-Aasian alueella (ks. kartta alla).
Uutta Kartta Lähi-idän Project: epävirallinen Naton ja Yhdysvaltojen War Academy kartalla.  Yllä olevassa kartassa valmistettiin everstiluutnantti Ralph Peters. Se julkaistiin asevoimien lehdessä kesäkuussa 2006, Peters on eläkkeellä eversti Yhdysvaltain National War Academy. (Map Copyright everstiluutnantti Ralph Peters 2006).
Vähäisiä lisäyksiä ja muokkaamisesta, 22-23 kesäkuu 2014
Michel Chossudovsky on palkittu kirjailija, taloustieteen professori (emeritus) yliopistossa Ottawan, perustaja ja johtaja tutkimuskeskus Globalisaatio (CRG), Montreal ja päätoimittaja globalresearch.ca verkkosivuilla. Hän on kirjoittanut Globalisaatio Köyhyyden ja New World Order (2003) ja USA: n "sota terrorismia vastaan" (2005). Hänen viimeisin kirjansa on oikeus Kohti kolmannen maailmansodan Skenaario: Vaarat Nuclear War (2011). Hän on myös tekijä Encyclopaedia Britannica. Hänen kirjoituksensa on julkaistu yli kahdellekymmenelle kielelle. Hän voi olla tavoitettavissa  crgeditor@yahoo.com
http://www.globalresearch.ca/iran-and-america-joins-hands-in-waging-the-global-war-on-terrorism/5387998
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: