Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

The 4th Media » US Embassy in Ankara: The Headquarter for the ISIS War on Iraq – Hariri Insider

4. M

Yhdysvaltain suurlähetystö Ankara: Päämaja varten ISIS Irakin sota - Haririn Insider

Post Kategoriat: Afganistan
Christof Lehmann | keskiviikko, 25 kesäkuu 2014, 15:44 Peking
Vihreää valoa käyttää ISIS prikaatia paloitella Irak, laajentaa Syyrian konfliktiin enemmän Lähi-idän sota ja heittää Iran taseen sai suljettujen ovien takana Atlantin neuvoston kokouksessa Turkissa, marraskuussa 2013 kertoi Lähde lähellä Saudi - Libanonin miljardööri Saad Hariri, lisäten, että Yhdysvaltain suurlähetystö Ankarassa on operaation päämaja.
"Luotettavasta lähteestä"  lähellä Saudi - Libanonin multi-miljardööri ja Libanonin entisen PM Saad Haririn kertoi kunnon nimettömänä, että lopullinen vihreää valoa Irakin sotaa ISIS tai ISIL prikaatia sai suljettujen ovien takana, on sivussa ja  Atlantin neuvoston Energy Summit Istanbulissa, Turkissa, on 22-23 11 2013 .
Atlantin neuvosto on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista Yhdysvaltain aivoriihille osalta Yhdysvaltojen ja Naton ulkopolitiikka ja geopolitiikka. Atlantin neuvoston puheenjohtaja Fredrik Kempe korosti Energy Summit ja tilanne Lähi-idässä ennen huippukokousta marraskuussa, sanoen:
"Näemme kuluvan kauden käännekohtana, aivan kuten 1918 ja 1945. Turkin on kaikin tavoin keskeinen maa, luojana alueellista vakautta. Kuitenkin paljon USA ja Turkki voivat toimivat yhdessä, se on, miten tehokkaita ne ovat. "
Tohtori Henry Kissinger
Huippukokous oli,  muun muassa osallistui  Turkin presidentti Abdullah Gül, Yhdysvaltain energiaministeri Ernst Monitz, Atlantin neuvoston puheenjohtaja Fredrik Kempe, Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Madeleine Albright, entinen Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston neuvonantaja Brent Scowcroft.
On huomionarvoista, että Scowcroft on pitkäaikainen siteet Henry Kissinger ja ministeri Natural Resources kurdien ylläpitäjä alueella Pohjois-Irakissa.
"Oli Bagdadin ollut osuuskunnan noin Syyrian öljykenttiä Deir-ez-Zor alkuvuodesta 2013 ja noin autonomiaa Pohjois [Irakin pohjoisosassa, kurdienemmistö alue] he mahdollisesti eivät olisi kääntynyt al-Malikin; Tai hän olisi annettu enemmän aikaa ",  sanoi Haririn sisäpiirin aikana lähes kahden tunnin mittaisen keskustelun.
Huhtikuussa 2013 EU poisti tuontikiellon Syyrian öljyn "kapinallisten hallussa alueella rahoittaa opposition".
Vuonna  maaliskuuta 2013 Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry  vaati Irakin  "pysäyttää asekaupan Syyriaan",  kun taas Yhdysvaltain aseita virtaa ISIS kautta Saudi-Arabia Irakiin ja Jordaniaan.
"ISIS jonka piti valvoa  [ seudulla ] Deir ez-Zor. [Turkin energiaministeri Taner] Yildiz ja [kurdi] energiaministeri Ashti  Hawrami oli varmistaa öljy voi virrata kautta Kirkukin - Ceyhanin [putki ] ; ... Ankara laittaa al-Malikin alle paljon paineita siitä kurdien autonomian ja öljy , liikaa paineita, liian aikaisin, jos haluat kysyä minulta ", lähde sanoi. Hän lisäsi, että paine kostautui.
Piirtämistä: Red, by Maj (r) Agha H.Amin. Sininen, Christof Lehmann

"Se on oikein, mutta raskas hyökkäysten lisääntymisestä tuli toukokuu-kesäkuu 2013, kun al-Maliki määräsi armeijan al-Anbarin". 
 Aiemmat raportit vahvistivat, että  Bagdadissa alkoi kuuntelua aseita ja kapinallisten pitkin Saudi - Irakin rajaa , katkaisemalla tärkeää syöttölinjat ISIS prikaatia noin Deir ez-Zor, ja että Al-Maliki aloitti valittavat Saudi - Qatarin tukeman yrittää horjuttaa Irakin osalta sitten vuoden 2012 loppupuolella. Huomatessaan huomautus hän vastasi:
Edellinen artikkeli nsnbc kerrotaan, miten  Bagdadin saarto aiheutti ongelmia Jordaniassa , koska monet kuljetukset aseita, taistelijoita ja ammukset oli reititetty uudelleen Jordanian kautta.
Hariri sisäpiirin lisäsi, että öljykentät olisi pitänyt alle ISIS valvonnan elokuuta 2013, mutta suunnitelma epäonnistui kahdesta syystä. UK peruutti tukensa pommitukset Syyriassa. Tämä puolestaan ​​mahdollisti  Syyrian armeijan irrottaa sekä ISIS ja Jabhat al-Nusrah alkaen Deir ez-Zor  elokuussa.
"Tilanne oli katastrofi, koska kesäkuussa Hariri, Yidiz, Hawrami, Scowcroft, ja kaikki oli valmis puhumaan siitä, miten jakaa öljyn välillä Yhdysvaltojen, Turkin ja EU. Huippukokouksessa marraskuussa olisi pitänyt käsitellä tosiasiana ",  Haririn lähde korosti, lisäten, että Washington laittaa aseen al-Maliki pään, kun hänet kutsuttiin Valkoiseen taloon.
Sekä presidentti kurdialueella Irakin Masoud Barzani ja Irakin PM Nouri al-Maliki oli kutsuttu Washington alussa marraskuuhun 2013 .
KurdishElection"Tietyt piireissä Washington laittaa helvetin paljon paineita Obama laittaa aseen al-Maliki pää" , sanoi Haririn lähde, lisäten, että  "aika oli loppumassa ja Obama oli epäröivä" . Kysyi, mitä hän tarkoitti  "aika on loppumassa"  ja jos hän voisi määrittää, kuka se oli, joka työnsi Obama, hän sanoi:
"Barzani oli menettämässä otteensa Pohjois (kurdien Irak); vaalit [ syyskuussa ]  oli takaisku. Kaikki suunnitelmat jakamisessa Irakin öljyn Turkin kautta ja syrjään Bagdadissa asetettiin välillä Kirkukin ja Ankaran marraskuun alussa ...
"Kuka tarkalleen painostettiin Obama? En tiedä kuka toimitti viestin Obama. Epäilen Kerry oli sana. Se on tärkeämpää josta viesti tuli, Kissinger, Scowcroft, Nuland ja Keagan klaanin, Stavri-dis, Petreaus, Riccardione ja neo-con väkijoukko [Atlantic ]  Neuvoston. ... Sikäli kuin tiedän "jonkun` kertoi Obama että hän olisi parempi paineen al-Malikin mennä yhdessä kurdien autonomian marraskuuhun tai muuten. Kuka "neuvoi` Obama ei ole niin tärkeää kuin se, että ne ihmiset, hän tietää, että he menisivät eteenpäin, kanssa tai ilman häntä ".
Kuva: Aydinlik Päivittäin
Kuva: Aydinlik Päivittäin
Kysyi, tiesikö yksityiskohtia, miten lopullinen vihreää valoa ISIS kampanja sai, hän sanoi:
"Suljettujen ovien takana, läsnä sekä Scowcroft Hariri ja pari muuta ihmistä" . Kysymykseeni  ", jos hän voisi olla tarkempi"  , hän vastasi  "Voisin; Haluan pysyä hengissä tiedät; Riccardione tehtävänä oli toimenpide, joka päivä ".
Toteaa, että  merkittävä jäsen Saudi-Arabian kuninkaallisen perheen, Prince Abdul Rachman al-Faisal  on nimetty yksi on  "komento"  ISIS prikaatia, ja jos hän voi joko vahvistaa tai kiistää, hän nyökkäsi, lisäten, että  "prinssi "  vastaa toiminnan rahoittamiseksi ja osa komentoketju, mutta että toiminta pääkonttori on Yhdysvaltain suurlähetystö Ankarassa Turkissa.  "Sikäli kuin tiedän, mitään liikkuu ilman suurlähettiläs Riccardione",  hän lisäsi.
Dr. Christof Lehmann on perustaja ja päätoimittaja nsnbc. Hän on psykologi ja itsenäinen poliittinen konsultti konfliktien ja konfliktien ratkaisuun ja monia muita poliittisia kysymyksiä.Hänen työnsä traumatisoituneiden konfliktin uhreille on johtanut hänet myös jatkamaan työtä poliittinen konsultti. Hän on elinikäinen aktivisti rauhan ja oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien, palestiinalaisten oikeudet itsemääräämisoikeuteen Palestiinassa, ja hän työskentelee perustamisesta kansainvälisiä laitoksia syytteeseen sotarikokset, myös ne syyllistyivät etuoikeutettu kansakuntia. 28. elokuuta 2011 hänet aloitti blogissaan nsnbc, järkyttynyt väärästä hyökkäys Libyaan ja Syyriaan. Vuonna maaliskuu 2013 hän kääntyi nsnbc tulee päivittäin, riippumaton, kansainvälinen online-sanomalehti. Hän voi ottaa yhteyttä osoitteessa nsnbc international nsnbc.wordpress @ gmail.com
Tunnisteet:    edia »Yhdysvaltain suurlähetystö Ankara: Päämaja varten ISIS Irakin sota - Haririn Insider

Ei kommentteja: