Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

The 4th Media » Splitting Up Iraq: It’s All For Israel

4

Pilkkominen Irak: Se on All For Israel



"Se ei ole enää uskottavaa väittää, että ISIS oli seurausta tahattomasta ruuvi ups Yhdysvaltain.On selvää osa Yhdysvaltain strategiaa hajottaa Iran-Irak-Syyria-Hizbollahin liitto. Nyt strategia voi osoittautua täydellinen epäonnistuminen ja lopulta takaiskujen, mutta älkää erehtykö, ISIS IS strategiaa. "- Lysander, Kommentit linja, Moon Alabaman
"USA: n imperialismi on ollut pääasiallinen alkuunpanija lahkolaisuuden alueella, sen hajota ja-hallitse strategia sota ja miehitys Irakissa, jotta lietsoa uskonlahkojen sisällissodan kaataa Assadin Syyriassa.
Välitetä tukea sunni islamistiset kapinallisten Syyriassa, sen aikana shiia lahkolaisia ​​järjestelmän rajan Irakin tukahduttaa näitä samoja joukkoja, on tuonut koko Lähi-itä, mitä YK-paneelin Syyriaa varoitti tiistai oli "kärki alueellinen sota. "- Bill Van Auken, Obama tilaukset lähes 300 Yhdysvaltain joukkojen Irakissa, maailman sosialistisen Web Site
Anna leikata jahdata: Barack Obama on kiristää Nouri al-Malikin pidättämällä sotilaallista tukea, kunnes Irakin pääministeri suostuu eroamaan. Toisin sanoen olemme puolivälissä stream toisessa vallanvaihdos toimintaa kirjoittanut Washington. Mikä on erilaista tästä toiminnasta, on se, että Obama käyttää pienen armeijan jihadin terroristeja-jotka ovat pyyhkäisi sisällä 50 kilometriä Bagdadista-pitää aseen herra al Malikin pään.
Ei ole yllättävää, al Maliki on kieltäytynyt yhteistyöstä, mikä tarkoittaa yhä-jännittynyt tilanne saattaa räjähtää sisällissotaan. Tässä kauha päässä Guardianin artikkelissa osuvasti nimetty "Irakin Malikin: En sulkeudu kunnon Yhdysvaltain iskuja Isis militantteja":
"Tiedottaja Irakin pääministeri Nuri al-Maliki on sanonut ettei ole enää edellytykseksi Yhdysvaltain ilmaiskut vastaan ​​sunnit militantteja, jotka ovat tehneet salama etukäteen eri puolilla maata.
Irakin ulkoministeri Hoshyar Zebari keskiviikkona teki julkisen puhelun al-Arabiya tv Yhdysvaltain käynnistää lakkoja, mutta Barack Obama on tullut paineita Yhdysvaltain johtavia poliitikkoja suostutella Maliki ... eroamaan, mitä he pitävät epäonnistui johtajuutta edessä kapinan ...
Valkoinen talo ei ole vaatinut Maliki mennä, mutta sen tiedottaja Jay Carney sanoi, että onko Irak johti Maliki tai seuraaja, "me aggressiivisesti yrittää tähdentää, että johtaja on ehdottoman välttämätöntä hylätä lahkolainen hallintoa". (Irakin Malikin: En sulkeudu kunnon Yhdysvaltain iskuja Isis militantteja, Guardian)
On selvää, Valkoinen talo voi kertoa al Malikin lähteä kursailematon tai se vaikuttaisi heidän uskottavuuttaan kannattajat demokratiaa. Mutta korjaus on ehdottomasti ja hallinnon suunnitelma syrjäyttämään al Malikin on hyvässä vauhdissa. Tutustu tämän klippi Wall Street Journal:
"Yhä useammat USA: n lainsäätäjät ja arabien liittolaisia, erityisesti Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat, painostavat Valkoinen talo vetää tukensa herra Maliki. Jotkut heistä ajavat muutosta vastineeksi tarjotessaan apua Irakin vakauttamisessa, sanovat Yhdysvaltain ja arabien diplomaatit. "(US Signals Irakin Malikin pitäisi mennä, Wall Street Journal)
Kiinnitä erityistä huomiota viimeinen virke: "Jotkut heistä ajavat muutosta vastineeksi tarjotessaan apua Irakin vakauttamisessa". Että kuulostaa paljon kiristystä minulle.
Tämä on ydin, mitä tapahtuu kulissien takana. Barack Obama ja hänen luutnanttiensa ovat kiertämällä al Malikin käsivarteen pakottaa hänet pois virasta. Sitähän torstaina lehdistötilaisuudessa oli kyse. Obama tunnistettu ryhmä nimeltä Isis terroristeiksi, myönsi, että he aiheuttivat vakavan vaaran hallitukselle, ja sitten breezily opined että hän ei nosta sormeaan auttaa.
Miksi?
Miksi Obama niin innokas räjäyttää epäiltyjä terroristeja Jemenissä, Pakistanissa ja Afganistanissa ja silti halua sitä tehdä, Irakissa? Voisiko olla, että Obama ei oikeastaan ​​sitoutunut torjumaan terroristien lainkaan, että terrori-juoni on vain viikunanlehti paljon suurempaa suunnitelmia, kuten maailman herruudesta?
Tietenkin se on. Joka tapauksessa, se on selvästi nähtävissä, että Obama ei aio auttaa al Malikin, jos se häiritsee Washington n laajemmat strategiset tavoitteet. Ja tällä hetkellä nämä tavoitteet ovat päästä eroon al Malikin, joka on "liian tiukka" Teheranin kanssa, ja jotka kieltäytyivät allekirjoittamasta joukkojen asemaa sopimuksen vuonna 2011, joka olisi mahdollistanut Yhdysvaltain lähteä 30000 joukkoja Irakissa.
Hylkääminen SOFA tehokkaasti suljettavissa al Malikin kohtalo ja teki hänestä vihollinen Yhdysvalloissa. Se oli vain ajan kysymys ennen kuin Washington ryhtyi toimiin erottaa hänet.Tässä leikkeen Obaman lehdistötilaisuudessa torstaina, että havainnollistaa, miten nämä asiat toimivat:
Obama: "avain sekä Syyrian ja Irakin tulee olemaan yhdistelmä mitä tapahtuu maan sisällä, kanssa kohtalainen Syyrian opposition kanssa Irakin hallituksen, joka edistää osallisuutta, ja meitä koskevista tehokkaampi terrorismin alusta, joka saa kaikki alueen maat vetävät samaan suuntaan. Kuin yrittää pelata kunto-mooli mihin nämä terroristijärjestöt voivat pop up, mitä meidän täytyy tehdä, on pystyä rakentamaan toimivia kumppanuuksia. "
Mitä tämä tarkoittaa kielellä, että me kaikki voimme ymmärtää?
Se tarkoittaa, että "olet joko joukkue tai olet pois joukkue". Jos olet Yhdysvaltain joukkue, niin voit nauttia eduista "kumppanuus", mikä tarkoittaa Yhdysvaltain auttavat puolustamaan sinua vastaan ​​terroristiryhmät ne käsivarsi, rahoittaa ja tarjota logistista tukea. (Kautta Persianlahden valtion liittolaiset) Jos olet "off joukkue"-Mr. al Malikin näyttää olevan, niin Washington näyttää toiseen suuntaan, kun laumoista kieroa miscreants repiä päitä irti ensin sotilaita, polttaa kaupunkeja maahan, ja vähentää maan ungovernable anarkiaa.
Niin, siellä on tehtävä valinta. Joko voit pelata yhdessä ja noudattaa käskyjä ja "kukaan ei loukkaannu tai siirry-se-alone ja kohtaamaan seuraukset.
Capisce? Obama on käynnissä suojaa mailan aivan kuten jotkut kaksibittisen Mafia shakedown-artisti "huppu. Ja en puhu metaforisesti täällä. Tämä on, miten se todella toimii. Presidentti Yhdysvalloissa uhkaa demokraattisesti valittu johtaja, joka-muuten-oli käsin poimitut ja kumi-leimaama Bushin hallinto-koska hän ei ole osoittautunut riittävän nöyristelevä vuonna kowtowing heidän vaatimuksensa.
Joten, nyt he aikovat korvata hänet toisella korruptoitunut juoksupoika kuin Chalabi. Aivan oikein, shifty Ahmed Chalabi on reemerged hänen Spiderhole ja tekee tarjouksesta al Malikin paikka.Tämä on peräisin New York Times:
"Irakin virkamiesten sanoi torstaina, että poliittiset johtajat olivat alkaneet intensiivinen jockeying korvata pääministeri Nuri Kamal al-Malikin ja luoda hallitus, joka kattaa maan syventäminen lahkojen ja etnisten jakolinjojen siivittäminä mitä he kutsuivat rohkaisevia tapaamisia Yhdysvaltain viranomaisten signalointi tuki vaihdos ...
Nimet leijui toistaiseksi - Adel Abdul Mahdi, Ahmed Chalabi ja Bayan Jaber - ovat shia ryhmittymien, joilla on suurin osuus koko paikkaa parlamentissa. "(With Nod alkaen US, irakilaiset kaipaavat uusi johtaja, New York Times )
Muista Chalabi? Uuskonservatiiviset suosikki, Chalabi. Kaveri, joka-kuten Business Insider toteaa "oli keskeinen hahmo Yhdysvaltojen päätöstä poistaa Irakin diktaattori yli kymmenen vuotta sitten" ja "joka auttoi Irakin Liberation Act läpi kongressissa vuonna 1998 laki, joka teki vallanvaihdos Bagdadissa USA: n virallista politiikkaa. "
"Chalabi väitti, että Saddam oli välitön uhka Yhdysvaltain ja oli sekä pitämällä ja kehittää varaston joukkotuhoaseita, (joka) tuli näkemys tiedustelupalvelu ja lopulta suurin osa Yhdysvaltojen kongressille. Vuoden neljän ensimmäisen vuoden Bushin hallinnon Chalabi n INC Vastaanotetut 39000000 dollaria Yhdysvaltain hallitus. "(Business Insider)
Et voi tehdä itse keksimään.
Niin, vanha kunnon Chalabi on lyhyen ehdokasluettelon ottamaan al Malikin paikka. Suuri. Se vain osoittaa, ajattelun tasolla näistä asioista Obaman Valkoisessa talossa. En tiedä, miten kukaan voi objektiivisesti seurata tätä kehitystä ja katsoa kyseisen uuskonservatiivit vaativat laukausta. Tietenkin he soittavat laukausta. Chalabi n "heidän kaveri". Itse asiassa, tavoitteet hallinto pyrkii, eivät oikeastaan ​​edes Yhdysvaltain etuja lainkaan.
Vastaa minulle hetken: Oletetaan, että olemme oikeassa käsitystämme siitä, että hallinto on asettanut sivustoja neljää strategista tavoitetta Irakissa:
1-irrotus al Malikin 
2-saaminen perustaa oikeuksien kautta uuden joukkojen asemasta sopimuksen (SOFA) 
3-Rolling back Iranin vaikutusvalta alueella 
4-osiointi maa
Miten Yhdysvaltain hyötyä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi?
Yhdysvalloilla on paljon sotilastukikohtia ja laitteistojen levinnyt ympäri Lähi-idässä. Se saa mitään, joiden toinen Irakissa. Sama koskee poistamalla al Malikin. Ei ole kertoa miten se voisi osoittautua. Ehkä hyvä, ehkä huono. Se heittokierroksella. Voisi keksiä käärmeen silmät, kuka tietää? Mutta yksi asia on varma; se murentaa luottamusta USA vakavana kannattaja demokratiaa. Kukaan ei usko, että Fable enää. (Al Malikin voitti juuri viime vaaleissa.)
Mitä "pyörivän taakse Iranin vaikutusvalta alueella": Se ei ole järkevää. Se oli Yhdysvallat, joka poistettiin sunnien Baathists vallasta ja tietoisesti korvasi ne jäsenet Shia yhteisöä. Kuten olemme osoittaneet aiemmissa artikkeleissa, että valta siirretään sunneja Shia oli ratkaiseva osa alkuperäisen miehityksen strategiaa, joka oli avoimesti mielipuoli saada mennä.
Se oli ikään kuin British hyökkäsi Yhdysvaltain ja päätti vaihtaa uraa poliitikkoja ja Washington byrokraatit kokemattomien palvelualan työntekijöitä Barrios LA. Onko järkeä? Tulokset osoittautui katastrofi, koska kuka tahansa puoli aivot olisi voinut ennustaa.
Koska suunnitelma oli typerä. Ei imperiumi ei ole koskaan toiminut niin. Tietenkin siellä piti olla hiljaista liitto Bagdadissa ja Teheranissa. US Strategiassa että liitto väistämätöntä! Irak ei liikkunut Iranin suuntaan. Se on roskaa. Washington ajanut Irakin Iraniin syliin. Kaikki tietävät tämän.
Joten, mitä nyt? Joten nyt Obama joukkue haluaa "tehdä yli"? Onko se?
Ei do villapaidat historiassa. Lahkojen sota Yhdysvaltain kehitti ja sen rakkuloita counterinsurgency strategia-johon liittyi massiivinen etninen puhdistus sunnit Bagdadissa takana humpuuki "surge" BS-muuttunut vire maan hyvää. Ei ole paluuta. Tehty mikä tehty. Bagdadissa on Shia ja pysyy Shia. Ja se tarkoittaa, että tulee olemaan jonkinlainen yhteys Teheranissa.
Joten, jos Obama ihmiset aikovat vetäytyä Iranin vaikutusvaltaa, niin niillä on todennäköisesti jotain muuta mielessä. Ja niillä on jotain muuta mielessä. He haluavat osioida maan sopusoinnussa Israelin suunnitelma, joka on keittivät yli kolme vuosikymmentä sitten.
Suunnitelma oli aivoriihi Oded Yinon jotka näkivät Irakin vakava uhka Israelin hegemoninen toiveet, joten hän keitetyt suunnitelma ongelman ratkaisemiseksi. Tässä liepeet päässä Yinon ensisijainen työ otsikolla "strategia Israelin Yhdeksäntoista kahdeksankymmentäluvulla", joka on tiekartta, jota käytetään jakamaan Irak:
"Irak, runsaasti öljyä ja toisaalta sisäisesti revitty toisaalta on taattu, koska ehdokas Israelin tavoitteita. Instituutin lakkauttamisen on vieläkin tärkeämpää meille kuin Syyrian. Irak on vahvempi kuin Syyriassa. Lyhyellä aikavälillä se on Irakin voima, joka muodostaa suurin uhka Israelille.
Irakin-Iranin sota repivät Irakin toisistaan ​​ja aiheuttaa sen romahduksen kotona jo ennen kuin se pystyy järjestämään taistelua laajalla rintamalla meitä vastaan. Kaikenlaista välisen arabien vastakkainasettelua auttaa meitä lyhyellä aikavälillä ja lyhentää tapa tärkeämpi tavoite hajottaa Irakin osaksi nimityksiä kuten Syyriassa ja Libanonissa.
Irakissa, jako maakuntiin etnisin / uskonnollisten rajojen kuten Syyriassa aikana ottomaanien aikaan on mahdollista. Joten, kolme (tai enemmän) valtiot ovat olemassa noin kolme suurta kaupunkia: Basrassa, Bagdadissa ja Mosulissa, ja shiia-alueilla Etelä irtoaa sunnien ja kurdien pohjoiseen. On mahdollista, että esillä Iranin-Irakin vastakkainasettelu syvenee tämän polarisaatio. "(Strategia Israelin Yhdeksäntoista kahdeksankymmentäluvulla, Oded Yinon, monabaker.com)
Toistan: "Kaikenlaisia ​​välisen arabien vastakkainasettelua auttaa meitä lyhyellä aikavälillä ja lyhentää tapa tärkeämpi tavoite hajottaa Irakin osaksi nimityksiä kuten Syyriassa ja Libanonissa."
Tämä on suunnitelma. Yhdysvallat ei hyödy tästä suunnitelmasta. Yhdysvallat ei hyödy hajanainen, Balkanized, rikki Irakissa. Öljyn jättiläiset ovat jo talteen niin paljon öljyä kuin he haluavat. Irakin öljytulot, jälleen kerran, dollarimääräisten ei ole euro. Irak ei aiheuta kansallisen turvallisuuden uhka USA. US sotasuunnittelijat jo saanut, mitä he haluavat.
Ei ole mitään syytä palata ja aiheuttaa lisää ongelmia, käynnistä sotaa, repiä maan toisistaan, ja jakaa sen palasiksi. Ainoa syy liueta Irak, Israel. Israel ei halua yhdistynyttä Irakia. Israel ei halua Irak, joka voi seistä omilla jaloillaan. Israel haluaa varmistaa, että Irak ei ole koskaan remerges alueellisena valtaa.
Ja siellä on vain yksi tapa saavuttaa tämä tavoite, eli seurata Yinon määräyksestä "Breaking up Irak ... etnisin / uskonnollisten rajojen ... niin, kolme (tai enemmän) valtiot ovat olemassa noin kolme suurta kaupunkia: Basrassa, Bagdadissa ja Mosul . "
Tämä on suunnitelma Obaman hallinto seuraa. USA saa mitään tästä suunnitelmasta. Se kaikki Israelille.


MIKE WHITNEY asuu Washington State. Hän on rahoittaja Toivoton: Barack Obama ja politiikka of Illusion (AK Press). Toivoton on saatavilla myös Kindle painos. Hän voi olla tavoitettavissa fergiewhitney@msn.com.
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

. Media »pilkkominen Irak: Se on All For Israel

Ei kommentteja: