Sivut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Зјуганов о позиву на информативни разговор у Кијеву: Немам о чему да разговарам са злочинцима - Вести - Политика - Глас Русије

Зјуганов о позиву на информативни разговор у Кијеву: Немам о чему да разговарам са злToday, 09:05

Zjuganov kutsun haastatteluun Kiovassa: Ei ole mitään puhua rikollisille

Zjuganov kutsun haastatteluun Kiovassa: Ei ole mitään puhua rikollisille

Johtaja Venäjän kommunistisen puolueen Gennadi Zjuganov, joka oli Kiovan viranomaiset kutsutaan kuulusteltavaksi, sanoi, että hän "ei ole mitään haastatteluja rikollisia", koska ne ovat kaapanneet hallituksen ja sotia kanssa omaa kansaansa.

väkisin otti, ja ne ovat vain rikollisia, jotka aloitti sodan omaa kansaansa vastaan ​​... ja minulla ei ole, mitä rikolliset puhua ", sanoi Zjuganov kertoi RIA Novosti.
Hänen mielestään Kiovan viranomaiset on vastattava lain edessä, koska heidän "kädet kyynärpäihin asti veressä." He kuvittelevat, että vaikutusvaltainen poliitikkoja, ja itse asiassa ovat rikollisia, sanoo KPRF johtaja.
"Mitä tilanne (laitos rikosoikeudenkäynti Zjuganov ja vaatii haastattelu), mitä luulet, olisi Goebbels kutsui Zhukova kuulusteltavaksi sodan aikana", sanoi Zjuganov.
http://serbian.ruvr.ru/news/2014_08_03/Zjuganov-o-pozivu-na-informativni-razgovor-u-Kijevu-Nemam-o-chemu-da-razgovaram-sa-zlochincima-1638/?fb_action_ids=747190088673434&fb_action_types=og.recommendsочинцима - Вести - Политика - Глас Русије

Ei kommentteja: