Sivut

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Länsimedian sensaatio: ''Separatistit joukkosurmasivat siviilejä'' - mitä kauheaa oikeasti tapahtui?

Eilisestä ''evakuoitavien siviilien joukkosurmasta'' - tapahtuman totuudesta. Kiovan hallinnon propagandakoneiston nostamasta ja lännen valtamedian säestämästä suuresta kohusta huolimatta tapaus on vain myrsky vesilasissa, ja varsin pahalta haiskahtava sellainen.
Uutisblogi: Aleksei Kettunen
19.8.2014, Verkkomedia.org

Länsimedian sensaatio: ''Separatistit joukkosurmasivat siviilejä'' - mitä kauheaa oikeasti tapahtui? 
Hrjaštševaton ja Novosvetlovakan kyliin motitetut Kiovan hallinnon joukkojen 80. erillisen ilmakuljetteisen prikaatin ja Aidar-vapaaehtoispataljoonan jäänteet päättivät murtautua ulos motista kohti Kiovan hallinnon joukkojen hallussa olevaa Lutuginoa käyttäen paikallisia siviilejä ihmiskilpinä.
Siviileistä lapset ja vanhemmat eroteltiin toisistaan eri ajoneuvoihin, mikä ei kuulosta evakuoinnilta, vaan vangitsemiselta (evakuoinnissa lapset pidetään yhdessä vanhempien kanssa, koska se rauhoittaa kaikkia ja helpottaa evakuointia – vangitsemisessa erottelu helpottaa vangittujen valvontaa, kun lapsia voidaan pitää erikseen panttivankeina).  
Siviilien evakuoinnissa Hrjaštševaton ja Novosvetlovakan kylistä Lugutinoon, jossa käydään vielä kovempia taisteluja, ei ole mitään järkeä, koska muutaman kilometrin päässä on paljon turvallisempi Venäjän raja.

Uusin julkaistu konfliktin yleistilanteen kartta (klikkaa suurentaaksesi)

Donbassin aluejoukot tulittivat pakenevia vihollisia, joiden ajoneuvoissa ei ollut minkäänlaisia siviilien evakuoinnista ilmoittavia tunnuksia, mutteivät osuneet kunnolla. Aluejoukot huomasivat pian, että saattueessa oli siviilejä ja lopettivat tulituksensa.
Tämän jälkeen Kiovan hallinto aloitti ennätyksellisen nopeasti informaatiosodan operaation, jossa kaikki faktat valehdeltiin aivan toiseen muotoon ja uhrilukukin nousi taivaisiin.
Jos Kiovan hallinolla oli aikaa valmistautua ennalta informaatiosodankäynnin erityisoperaatioon, niin miksi se ei ottanut yhteyttä Hrjaštševaton ja Novosvetlovakan kyliä saarrostaviin Donbassin tasavaltojen aluejoukkoihin humanitäärisen käytävän järjestämiseksi?
Miksi siviilejä evakuoitiin yhdeltä taistelualueelta toiselle taistelualueelle saartorenkaan tulituksen läpi?
Kaikesta päätellen Kiovan hallinnon joukkojen urho suorittivat hyvin ennakolta valmistellun pelkurimaisen paon ja propagandaprovokaation yhdistelmän, jossa siviilien hengellä ei ollut mitään arvoa.

Ja valtamediamme nieli tämän valheen sellaisenaan pureskentematta!

Lue myös:

Kiova pyrkii sotilaalliseen voittoon 24. elokuuta mennessä - millä ihmeen rahkeilla?

Toimitus @ 19.8.2014 21:09

Ei kommentteja: