Sivut

lauantai 23. elokuuta 2014

Lennon MH17 mustien laatikoiden tietoja salataan - tutkinta aiotaan painaa villaisella

USA ja Ukraina, jotka heti 17.7. tapahtuneen onnettomuuden jälkeen syyttivät siitä Itä-Ukrainan kapinallisia ja Venäjää, eivät ole esittäneet syytteilleen mitään todisteita. Nyt kerrotaan, ettei kaikkia mustien laatikoiden sisältämiä tietoja tulla julkistamaan.
Toimittaja: Heikki Sipilä
23.8.2014, Verkkomedia.org

Lennon MH17 mustien laatikoiden tietoja salataan - tutkinta aiotaan painaa villaisella 
Malesiassa muistettiin 22.8. Malaysia Airlinesin matkustajakoneen turman uhreja. Malesian kuningas oli henkilökohtaisesti vastassa Ukrainasta saapunutta konetta, joka toi uhrien ruumiit.
USA:n hallitus uskoo edelleen, että venäläismieliset kapinalliset pudottivat malesialaisen matkustajakoneen, kertoi tiedotustilaisuudessa USA:n ulkoministeriön tiedottaja Marie Harf.
Kysyttäessä USA:n tiedustelun veteraanien kirjeestä, jonka he lähettivät Valkoiseen taloon, Harf sanoi, että kirjeen sisältö on "ristiriidassa sen laatineen järjestön nimen kanssa". Toisin sanoen hän syytti yhdysvaltalaisia veteraaneja epäisänmaallisuudesta.
Yhdysvaltalainen tiedustelun veteraanien järjestö VIPS (Veteran Intelligence Professionals for Sanity) lähetti Barack Obamalle kirjeen, jossa kehotetaan lopettamaan Venäjän vastainen propaganda ja julkistamaan kaikki turmaa koskevat tiedot.
Tiedustelun veteraanit ihmettelevät hallituksen haluttomuutta julkaista tiedustelutietojen perusteella laatimia lausuntoja, kertoi entinen CIA-virkailija Raymond McGovern.
"USA:n ulkoministeri John Kerry syytti koneen pudottamisesta kapinallisia, mutta ei koskaan esittänyt minkäänlaisia todisteita. John Kerry sanoi vain, että turma on Venäjän syytä. Yhdysvaltalainen media on pysynyt sen jälkeen asiasta vaiti, samoin kuin hollantilainen media."

Luodinreiät lennon MH17 ohjaamossa vaativat kaikkien tietojen julkistamista ja kunnollista kansainvälistä tutkintaa false flag -valtioterrorista. YK:n siviili-ilmailun järjestö ICAO on kertonut, että heidät on pidetty pimennossa onnettomuustutkinnasta, mikä on vastoin YK:n päätöslauselmaa, kansainvälistä käytäntöä ja tervettä järkeä.

Mustien laatikoiden tietoja salaillaan
Hollannin turvallisuusneuvosto ilmoitti julkistavansa "vain ne mustien laatikkojen tallentamista tiedoista, joilla on merkitystä tutkinnalle". Se ei ole yksilöinyt, milloin asiantuntijoiden lausunnot julkaistaan.
Aivan ilmeisesti juttu aiotaan painaa villaisella. Syy onkin päivänselvä: Yhdysvaltain ja Ukrainan hallitusten salaamat tiedot ovat ristiriidassa näiden tahojen esittämän teorian kanssa.
Venäjä oli heti turman jälkeen luovuttanut kaikille asianomaisille satelliittitietojaan, joiden mukaan Ukrainan ilmavoimien hävittäjällä olisi osuutta turmaan. Tämä tutkintalinja ei kuitenkaan ole saanut tukea länsimailta.

Stimme Russlands / KOMINFORM

Lue myös:

Ukrainan ilmavoimat todennäköinen syyllinen lennon MH17 alasampumisessa Itä-Ukrainassa

Lähde:

Ei kommentteja: