Sivut

torstai 21. elokuuta 2014

Uusi graafinen videoesityksiä Yhdysvaltain poliisi ampua ja tappaa mustan miehen Missourissa
Thu 21 elokuu 2014 08:55 GMT
0
78
 
0
 
Liittyvät Haastattelut:
Liittyvistä näkökohdista:
Uusi video näyttää amerikkalainen poliisia ammuttiin kuoliaaksi nuori Afrikkalainen-amerikkalainen mies Missouri muutaman päivän kuluttua musta teini kuoli poliisin.
Kaksi poliisia tiistaina surmansa 25-vuotias Kajieme Powell jälkeen raportin ryöstö St. Louis.
Powell epäiltiin myymälävarkaudet juomien ja munkkeja lähikauppa. Hän toimii virheellisesti ja väitettiin veitsi taskussaan.
Video näyttää virkamiehet revitä jalkakäytävä, jossa video näyttää Powell kävely ylös ja alas, hänen oikea käsi taskussa hänen Huppari.
Virkailijat vetää ylös poliisiauto, Lopeta ja vetää aseensa, ja voi kuulla huutavan mahdoton ohjeita Powell.
Uhri voi kuulla huutavan "Ammu minut! Ampua minut! "Hän vetäytyy ja sitten kävelee kohti virkamiehet taas, joka ampumaan hänet.
Hän kuoli neljä kilometriä Ferguson, Missouri, kohtaus käynnissä protesteja kuoleman Michael Brown, 18, joka ammuttiin kuoliaaksi poliisin 9. elokuuta.
St. Louis poliisipäällikkö Sam Dotson sanoi, että molemmat upseerit avasivat tulen Powell, kun hän kuului kolme tai neljä jalkaa niistä, joilla veitsi "in overhand ote."
Kuitenkin kuvamateriaalia heikentää selvitys, joka osoittaa Powell lähestyy poliisit, mutta ei ole tulossa niin lähellä kuin on ilmoitettu, hänen kätensä hänen rinnallaan.
Todistaja sanoi, että hän ei uskonut poliisin tarvittiin tappamaan Powell.
"Minusta se oli liian suuri. Ihmiset kertoi veitsen mutta jos hänellä oli veitsi he olisivat voineet ampui häntä jalka. Tai Tasered häntä. Heillä ei ollut tappaa hänet ", hän sanoi. "En voinut uskoa silmiäni, olen nähnyt mitään sellaista. En ole koskaan nähnyt kenenkään ammutaan. "
AGB / AGB

 78 0
 

Ei kommentteja: