Sivut

torstai 21. elokuuta 2014

Näkemästään: 5 silminnäkijöitä Michael Brown Ammunta

Nämä henkilöt antoivat versioita Ferguson, MO, teini viimeiset hetket.
Lähetetty: 
 
eyewitnesses_michael_brown_cover
Dorian Johnson; Piaget Crenshaw; Tiffany Mitchell 
MSNBC SCREENSHOT; CNN SCREENSHOT; MSNBC SCREENSHOT
S lehdistön aika, ainakin viisi silminnäkijät Michael Brown ammunta tapauksessa on tullut esiin. Kaikki viisi todistajaa oli selvä näkökulmista: Yksi henkilö oli Brown tapahtuman aikana, yksi nainen oli hänen sisällään ajoneuvon toisen naisen havaittu tapaus hänen asunnon parvekkeelta, yksi mies oli sisällä hänen asuntonsa ja toinen mies seisoi ulkopuolella.
Mikään silminnäkijöiden tässä ratsia-lukuun kahden tunsivat toisensa ennen ammunta. Ne olisi voinut kuvitella, että heidän elämänsä olisi ikuisesti toisiinsa seurauksena mitä he väitetysti todistivat, että aurinkoinen iltapäivä Ferguson, MO
1. Dorian Johnson, Michael Brownin ystävä.
dorian_johnson
Dorian Johnson (keskellä)  
KUVAKAAPPAUS PAIKALLISILTA FERGUSON UUTISET ASEMAT
Johnson oli Brown kun he olivat pysäytti poliisin.
Haastatteluissa toimittajille, Johnson kertoi jäähdytys vastakkainasettelua. Hän sanoi, että poliisiauto veti rinnalle Brown ja hänet, ja upseeri-joka on tunnistettu Darren Wilson-sanotaan kertoneen Johnson ja Brown " saada f - k jalkakäytävällä . "
Kaksi miestä kertoi virkailija, että ne olivat vain muutaman minuutin päässä määränpäähänsä.Johnson sanoi, että Wilson tukena hänen autonsa ja kysyi Brown ja Johnson mitä he juuri sanoi.Johnson väitti, että Wilson yritti sitten avata autonsa ovea, mutta ovi kimposi pois Brownin ruumis ja suljettu uudelleen.
Johnson sanoi, että Wilson veti Brownin läpi auton ikkunasta hänen kaulaansa ja Brown alkoi yrittää vetää pois. Johnson sanoi, että Wilson ampui Brown aikana kärhämä, ja Brown onnistui irtautua Wilsonin pitoa. Brown ja Johnson sitten alkoi juosta pois poliisin ajoneuvoon.
Johnson sanoi, että Wilson sai ulos autostaan ​​ja alkoi ampua Brown taas Brown juoksi pois. Brown sitten pysähtyi, pisti kädet ilmaan, kääntyi ympäri ja pyysi upseeri lopettaa ammunta, koska hänellä ei ollut asetta. 
Johnson sanoi, että Wilson jatkoi ampua useita laukauksia ennen Brownin ruumis kaatui maahan.
2. Tiffany Mitchell, joka oli vierailulla hänen työntekijän lähellä taloyhtiön.
tiffany_mitchell
Tiffany Mitchell rinnalla hänen asianajaja 
CNN KUVAKAAPPAUS
Mitchell ei ollut koskaan tavannut tai nähnyt Michael Brown tai Dorian Johnson. Itse asiassa hän ei edes alueelta ja oli matkalla hakemaan työntekijä, kun tapaus sattui.
Aikana haastattelussa MSNBC , Mitchell sanoi hän ajoi kun hän näki vastakkainasettelua siinä vaiheessa, kun Brown ja Wilson olivat paini ikkunan läpi. "Brown oli ajaa, yrittäen päästä pois upseeri", Mitchell selitti, "ja upseeri yritti vetää hänet sisään."
Mitchellin ja Johnsonin versioita tapahtumista sovittaa siitä lähtien. Laukaus oli ammuttu, ja Brown erosi ja lähti juoksemaan alas kadun päässä poliisiautoa. Mitchell sanoi upseeri sitten sai ulos auton ja alkoi harjoittaa Brown, kaikki ammuttaessa häntä.
"Michael ruumis nykäisi niin kuin hän osui", Mitchell sanoi. "Sitten hän kääntyy ympäri ja laittaa kätensä ylös, ja upseeri jatkoi kävellä ylös häneen ja ampua häntä, kunnes hän menee aina alas maahan."
3. Piaget Crenshaw, nainen, joka näki tapahtuman seisten hänen huoneisto parvekkeella.
piaget_crenshaw
Piaget Crenshaw 
KSDK SCREENSHOT
Crenshaw oli työntekijä että Mitchell oli tulossa hakemaan. Hän seisoi hänen asunnossaan parvekkeella ja näki Brown pakenee Wilson.
"Olen nähnyt poliisin jahdata kaveri-täysi voima", Crenshaw kertoi paikallinen uutinen toimittajille Ferguson . "[Brown] pani kätensä jopa kertoa heille, että hän oli mukainen ja että hän oli aseeton, ja he ampuivat häntä vielä kahdesti, ja hän kaatui maahan ja kuoli."
Crenshaw selitti toimittajille näyttämölle "[Brown] on käynnissä tällä tavalla, mutta hänen ruumiinsa makaa tällä tavalla, koska hän kääntyi kertoa poliisille, että hän oli aseeton.
"Hän ei ole ase häntä ollenkaan", hän jatkoi. "He tappoivat pojan ilman syytä, ja siellä pitäisi olla oikeudenmukaisuus tästä."
4. Emmanuel Freeman, joka tiettävästi tweeted ammunta heti se tapahtui.
bruh_twitter
@ TheePharoah twiitteihin 
HUFFINGTON POST SCREENSHOT
Freeman, jonka Twitter kahva on TheePharoah , istui kotonaan Ferguson kun hän kuuli laukauksia kuulu hänen ikkunan. Hän alkoi piipittää hänen reaktionsa.
Freeman pian twiitannut kuva Brownin ruumis makaa alaspäin lattialla. Poliisi voi nähdä seisomassa häntä. Hän uudelleen tweets:
Myöhemmin hän tweets noin tulitus, sanoen:
Vuonna piipittää joka on oletettavasti otettu alas, mutta nappasi muutaman uutislähteet, kutenHuffington Post , Twitter-käyttäjä_amourlace kysyy Freeman jos Brown juoksi pois tai jos hän oli auto.
5. Mies, joka puhui Brown oikealle ennen kuin hän lähti lähikauppa.
453698446
Mielenosoittajat protestoivat on 16 elokuu 2014, paikassa, jossa Michael Brown kuoli Canfield Drive Ferguson, MO  
JOSHUA LOTT / GETTY IMAGES
Mies, joka halusi mieluummin puhua kunnon nimettömänä, kertoi Fox2 News  , että hän ja Brown olivat nähneet toisiaan juuri ennen Brown meni lähikauppa. Mies sanoi Brown kertoi hänelle, että hän oli "tunne huonoja viboja", mutta että "Herra Jeesus Kristus" auttaisi häntä sen läpi. Mies sanoi, että Brown lupasi palata jatkamaan keskustelua tehtyään pysähtyvät myymälä.
Noin 25 minuuttia myöhemmin mies kuuli tulituksen ja katsoi ylös ja näki miehen, joka ei tiennyt tuolloin Brown, "huikea ja käynnissä."
Mies sanoi, että Brown laittaa kätensä ylös ja alkoi huutaa, "OK! OK! OK! OK! OK! "Todistaja väittää, että poliisi ei kertonut Brown päästä maahan tai mitään.
"Hän vain alkoi ampua", mies jatkoi, arvioi, että upseeri ampui Brown kuusi tai seitsemän kertaa, kun hän kääntyi näennäisesti antautumaan. "Ei ole mitään keinoa voit perustella sitä."
Diana Ozemebhoya Eromosele on henkilöstön kirjailija klo  Root  ja perustaja ja vastaava tuottaja luentoja Beats ,  web-sarja, joka sisältää asiantuntijalausuntoja TV ja elokuvan monimutkaisin merkkiä. Seuraa  luentoja Beats  on  Facebookissa  ja  Twitterissä .
Kuten  Root  Facebookissa . Seuraa meitä  Twitterissä .

Ei kommentteja: