Sivut

tiistai 26. elokuuta 2014

Lavrov: ICAO:n ja YK:n on koordinoitava ponnistelujaan Boeing -koneen onnettomuuden tutkimusten saattamiseksi loppuun - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Lavrov: ICAO:n ja YK:n on koordinoitava ponnistelujaan Boeing -koneen onnettomuuden tutkimusten saattamiTänään, 14:41

Lavrov: ICAO:n ja YK:n on koordinoitava ponnistelujaan Boeing -koneen onnettomuuden tutkimusten saattamiseksi loppuun

Lavrov: ICAO:n ja YK:n on koordinoitava ponnistelujaan Boeing -koneen onnettomuuden tutkimusten saattamiseksi loppuun

Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) ja YK:n on koordinoitava kansainvälisiä tutkimuksia, jotta pikaisesti saataisiin päätökseen malesialaisen Boeing -lentokoneen, Itä-Ukrainassa tapahtuneen onnettomuuden tutkimukset. Tästä ilmoitti Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov Russia Beyond the Headlines lehden haastattelussa.

Hän korosti, että Venäjä on ainut maa, joka on virallisesti esittänyt kansainväliselle yhteisölle, tietoja lento-onnettomuudesta, joita on saatu venäläisten satelliittien avulla.
Boeing 777 -matkustajakone, joka oli matkalla Amsterdamista Kuola Lumpuriin, tuhoutui heinäkuun 17. päivänä Donetskin alueella. Kaikki koneessa olleet 298 ihmistä kuolivat.


http://finnish.ruvr.ru/news/2014_08_26/Lavrov-ICAO-n-ja-YK-n-on-koordinoitava-ponnistelujaan-Boeing-koneen-onnettomuuden-tutkimusten-saattamiseksi-loppuun-8031/seksi loppuun - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni

Ei kommentteja: