Sivut

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Venäjän vastaista rintamaa muodostetaan Euroopassa mm. uusliberalisteista ja natseista

Nykyinen läntinen skenaario pitää sisällään ajatuksen Venäjän tuhoamisesta valtiona. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi käytetään erilaisia ääriryhmiä, joille annetaan taloudellista tukea ja informaatioapua propagandan tuottamiseen.
Lähde: Rysslands Röst
Toimittaja: Heikki Sipilä
28.7.2014, Verkkomedia.org

Venäjän vastaista rintamaa muodostetaan Euroopassa mm. uusliberalisteista ja natseista 
Lähinnä uusliberalististien, natsien ja islamistien muodostamista joukkioista on tullut työkalu, jota käytetään Venäjää vastaan​​. Venäjä joutuu taistelemaan näitä voimia vastaan sekä sekä ulkoisilla rajoillaan että myös omalla alueellaan.
Länsimaissa pidetään tällaista pitkälle mietittyä menettelytapaa yleisesti tarkoituksenmukaisena. Kun käytetään vihamieliseen toimintaan uusliberalisteja, natseja ja islamisteja, ovat tällaisen sodankäynnin kustannukset alhaiset - taistelijat aloittavat toimintansa paikan päällä ja kohdevaltion naapurimaissa.
Epävakauden luominen eri puolille antaa mahdollisuuden hyödyntää käytännössä rajattomasti näitä resursseja. Elämän laadun aleneminen johtaa kustannusten alenemiseen samalla kun edistetään vihaa ja myös aseellista vastakkainasettelua kansallismielisten ja uskonnollisten ryhmien kesken.
Tällaisen terrorismin tarkoituksena ei ole voitto varsinaisissa sotatoimissa, ei hyökkäys tai suoranainen valtaaminen, vaan kaaoksen ja pysyvän epävakauden luominen. Prosessi itsessään on pääasia. koska sen avulla ajatellaan voitavan tuhota kohdemaan talous.


Sodan vaiheita ovat epävakauden luominen pitkin kohdemaan rajoja, epävakauden aikaansaaminen myös maan sisälle ja lopulta näiden epävakaiden alueiden yhdistäminen kohdemaan eli tässä tapauksessa Venäjän länsirajoilla. 
Euroopassa toiminnallistetaan uudelleen Venäjä-vihamielistä uusnatsista ideologiaa. Samalla Ukrainassa on muodostettu natsien ja liberaalien yhteisrintama sotaan Venäjää vastaan​​.
Kiovan hallinto edustaa kahta yhdysvaltalaisperäistä ajatusmallia: uusliberalismia, joka tähtää talouden hallintaan ja läntisten uusnatsisten yhteyksien tiivistämistä samalla kuin käytetään raakaa väkivaltaa niitä kohtaan, jotka eivät tällaista tavoitteenasettelua ja poliittista valtaa hyväksy.
Kiovan hallinto on kuukausien ajan osallistunut kuolemanpataljoonien luomiseen, vaatinut ns. kansalliskaartin perustamista. Näin menetellään muun muassa valmisteltaessa sotia Venäjän rajoilla.
Eurooppalaislähteet sanovat, että Ukrainan kansallinen turvallisuusneuvosto, jonka johdossa ovat natsitJarosj ja Parubij, ovat lähettäneet edustajansa läntiseen Eurooppaan rekrytoidakseen äärioikeistolaisia ja uusnatseja taistelemaan venäläisiä vastaan​​.
Oikeisto Sektori -ryhmittymällä on jo osasto Ranskassa ja sen jäsenet ovat osaltaan valmiina täydentämään kansalliskaartia. Avainhenkilö tässä toiminnassa on Gaston Besson, joka on osallistunut sotiin Bosniassa, Kroatiassa, Myanmarissa, Laosissa ja Surinamisssa ja joka nyt kutsuu ihmisiä osallistumaan "veriseen safariin" jopa internetissä.
Tällä hetkellä myös tietoja maidan-aktivistien saapumisesta Kaliningradiin Puolan kautta pidetään huolestuttavina.

 Rysslands röst / KOMINFORM
Heikki Sipilä @ 28.7.2014 13:16

               
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Antirysk front: liberaler och nazister
Västs nya scenario förutser att förstöra Ryssland som stat. För att nå detta mål kommer olika extremistiska styrkor att användas, och de kommer att få finansiellt stöd och informationshjälp. En koalition av nationalister, liberaler och islamister är det verktyg som kommer att användas emot Ryssland. Ryssland kommer att tvingas till krig mot dessa styrkor både vid sina gränser och i inlandet.

Ei kommentteja: