Sivut

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Raportti kansanmurhasta Gazassa, jota valtamedia ei halua sinun lukevan

Mitä sinun ei haluta tietävän tilanteesta Gazassa ja Israelin raivokkaasta sotaoperaatioista? Tai ideologiasta, jota äärimielistä sionismia kannattavien israelilaisten keskuudessa vaalitaan? Puhumme kansanmurhasta - valtioterrorista, jota suoritetaan länsimaiden tuella.
Toimittaja: Janus Putkonen
27.7.2014, Verkkomedia.org

Raportti kansanmurhasta Gazassa, jota valtamedia ei halua sinun lukevan 
Israel on pommittanut noin 3 500 kohdetta Gazassa. Yli 1 000 palestiinalaista on surmattu ja reilusti yli 6 000 on haavoittunut parin viikon aikana. YK on arvioinut, että 80 % Gazan uhreista on ollut siviilejä.Tappiolukujen pelätään nousevan mahdollisten tulitaukojen aikanakin, koska satojen tuhottujen asuintalojen raunioista kaivetaan jatkuvasti lisää ruumiita. Sanalla sanoen, Gazan kokemukset ovat olleet hirvittäviä.
YK:n mukaan tappamisen kiihdyttyä äärimmilleen on jokaisena tuntina yksi palestiinalainen lapsi saanut surmansa Gazassa.
Hyökkäykset käynnistettiin valtaisan mediarummutuksen jälkeen - esitettyjen syytösten, että Gazaa hallitseva palestiinalaisjärjestö Hamas ja sen aseellinen siipi olisi ollut syyllinen kolmen israelilaisteinin kdnappauksiin ja murhiin. Mitään todisteita näille väitteille, edes poikien ruumita, ei ole koskaan esitetty julkisuudessa.
Israelin sotatoimia edelsi laittoman siirtokuntarakentamisen seurauksena tapahtunut rauhanneuvottelujen kariutuminen huhti-toukokuussa, joka johti toisaalta poliittiseen yhteisymmärrykseen Gazan Hamasin ja Länsirannan Fatahin välillä. Tämä johti yhteishallituksen perustumiseen kesän alussa, jota Israel on kaikin tavoin - nyt myös sotilaallisesti - vastustanut.

Jälleen yhden lapsen ruumista tuotiin sairaalaan...

Ennen Gazan pommitusten ja maahyökkäyksen alkamista Palestiinan vastarintajärjestöt vastasivat rakettitulellaan yli 600 palestiinalaisen pidätykseen "teinipoikien katoamisten" ja "etsintäoperaatioiden" aikana, jotka johtivat yli 2 000 suoritetussa ratsiassa useisiin väkivaltaisiin kuolemantapauksiin. Erityisesti rakettitulta ammuttiin sen jälkeen kun palestiinalaisteini polttomurhattiin israelilaisten kostohyökkäyksessä.
Israel puolestaan pommitti provokatiivisesti Gazan kaistaa ilmavoimillaan jo päiviä ennen virallisen sotaoperaatio "Defencive Edgen" käynnistämistä. Tilannetta eskaloitiin kohti avointa suurhyökkäystä johdonmukaisesti.
Palestiinalaisten melko voimattomalla aseellisella vastarinnalla, joka ei myöskään aiheuttanut ainuttakaan israelilaisuhria ensimmäisiin viikkoihin, perusteltiin jälleen kerran lännen medioissa Gazan alueen pommitukset, jotka aiheuttivat päivittäin yhä uusia siviiliuhreja. Mutta Israelia ei vaadittu edes hillitsemään voimatoimiaan.
Lopulta lietsotut vihapuheet johtivat maahyökkäykseen evakuoimattomaan ja saarrettuun siviilikohteeseen - toisin sanoen Gazan kolmanteen joukkomurhaan, joka alkoi satojen "kohteiden" kiivaalla pommittamisella 8.7.2014. Noin 10 päivää myöhemmin alkanut maahyökkäys "Protective Edge" on tullut maksamaan Israelille ainakin 32 sotilaan kuoleman ja 130 israelilaissotilasta on haavoittunut.
Yhdysvallat, Ranska ja Britannia antoivat ensimmäisenä tukensa äärimielisen sionistihallinnon toimille Israelissa. Länsimaat kutsuvat Israelin kaikkien aselajien hyökkäystä Gazan alueelle "itsepuolustukseksi". Tämä linjaus onkin viitoittanut myös läntisten valtamedioiden uutisagendan ja tapahtuneesta levitetyn propagandan.
Tänään sunnuntaina totaaliseksi tuhoamisoperaatioksi kiihtynyt Gazan palestiinalaisten teurastaminenon mahdollisesti hetkeksi tauonnut Hamasin hyväksyttyä vuorokauden mittaisen tulitauon. Mutta tästäkään vuorokauden mittaisesta aselevon kestämisestä ei ole mitään takeita - Israelin maavoimien jatkaessa alueellista hyökkäystään ainakin kolmella eri suunnalla.

Saksalainen astronautti otti valokuvan Gazasta 23.7. joka paljastaa liekehtivät räjähdykset, raketit ja sotatoimetkeskellä 1,7 miljoonan asukkaan evakuoimatonta GazaaAlexander Gerst kuvaili näkemäänsä sanoilla: "surullisin kuva koskaan". Gerst kuuluu kansainvälisen avaruusaseman miehistöön ja kuvan ottaessa hän oli viettänyt avaruudessa 57 päivää yhdessä amerikkalaisen ja venäläisen astronautin kanssa.

Israelin "kohteet" Gazassa - koteja, sairaaloita, moskeijoita...
Israelin sotakone on tuhonnut Gazassa useita sairaalarakennuksia. Yksi "kohteista" on ollut Gazan tärkein sairaala Shifa. Lisäksi Israelin ilmavoimat ja panssarivaunut ovat iskeneet muihinkin alueen sairaaloihin, m. Deir al-Balahissa ja Beit Hanounissa sekä Abasan Akabirissä. Haavoittuneiden joukossa on ollut myös sairaalahenkilökuntaa. Israel on kohdistanut voimatoimiaan myös ambulansseihin, aivan kuten tapahtui edellisessä maahyökkäyksessä 2009.
Deir Al-Balahissa sairaalaan kohdistuneen hyökkäyksen seurauksena viisi potilasta ja lääkäri saivat surmansa sekä 70 haavoittui. Kokonaisia kerroksia tuhottiin leikkaussaleineen ja sairaala ajautui täyteen kaaokseen - kaaoksen keskellä.
Yhteensä ainakin kuusi sairaalaa on joutunut sotatoimien kohteeksi. 13 terveystaloa on jouduttu sulkemaan hyökkäysten jälkeen, Neljä ambulanssia on tuhottu ja ainakin 20 Gazan sairaalahenkilökunnan jäsentä on haavoittunut. Useita lääkintäalan henkilökuntaan kuuluvia on saanut surmansa.
Muita kohteita ovat olleet kuluneella viikolla mm. moskeija ja Gazan sähkötuotantolaitos. Gazan yliopiston professori sanoi keskiviikkona PressTV:n haastattelussa, että kyseessä on etninen puhdistus. Hani al-Basoos kertoi humanitaarisesta kriisistä, koska Gazasta ovat kaikki elämisen perustarpeet - lääkinnällisistä tarpeista puhumattakaan - kulumassa loppuun.
Kun Israelissa rauhanliike "Peace Now" on järjestänyt mielenosoituksia sotatoimien lopettamiseksi, näiden vastamielenosoituksiin osallistuneet ovat aiheuttaneet rauhaa vaativien joutumisen fyysisten hyökkäysten kohteeksi. Haifassa puoliksi arabi kaupunginjohtaja tohtori Suhail Assad osallistui poikansa kanssa rauhaa vaativien mielenosoitusten vastaiseen liikehdintään huutaen "kuolemaa arabeille". Myös Tel-Avivissa ja Jerusalemissa rauhaa vaativien kimppuun on hyökätty äärimielisten toimesta.

Esimerkkiä Israelin pommitusten todellisesta rajuudesta 26.7. lauantaina: 

Palestiinalaisten järjestäessä Israelin sotatoimia vastustavia ja rauhaa vaativia marsseja esimerkiksi Länsirannalla, he tulevat ammutuksi, kuten 25.7. kun kaksi palestiinalaista ammuttiin kuoliaiksi levottomuuksien aikana.
Gazassa on todistettu joukkomurhia, kuten Khan Younisissa. Tuhoa aiheuttaa varsinkin tykistöiskut ja tarkka-ampujien tulitus siviilejä vastaan. Pommituksia aloitetaan varoittamatta kuten Khuza'an, Al Fukharin, Abasan Alkabirin, Abasan Al Sairin, Jaharan ja Nabi Suhelan kylissä 22.-23.7. Palestiinan viranomaiset kertovat, että kaikkea mikä liikkuu, ammutaan tarkka-ampujien toimesta. Erityisesti Israelia syytetään sotarikoksista Shujaiyassa.
Israelin tykistöisku YK:n hallitsemaan suojapaikkaan Gazassa tappoi 16 palestiinalaista 24.7. ja ainakin 200 suojaa etsinyttä palestiinalaista haavoittui koulurakennuksen tultua hyökkäyksen kohteeksi. Beit Hanounissa tapahtuneeseen iskuun ottivat osaa myös taisteluvaunut. Nuorin kuolleista oli vain vuoden ikäinen. Useita kouluja on joutunut Gazassa sotaoperaatioiden aikana tulituksen kohteeksi.
Samana päivänä tuhottiin jälleen yksi moskeija, joita on tuhoutunut tai vahingoittunut jo lukuisia. Viime torstaina tuhonsa sai Salakh-ad-Dinin moskeija Jabalian pakolaisalueella. Israelin armeija perustelee sairaaloiden, moskeijoiden ja koulujen tuhoamisia sillä, että "niissä piiloteltaisiin Hamasin taisteluvälineitä". Uskokoon näitä väitteitä kuka haluaa, mutta todisteita ei ole koskaan esitetty.
Koulujen, sairaaloiden ja pyhien paikkojen joutuminen sotatoimien kohteeksi on Geneven rikoslain mukaan sotarikollista.

Kuvamateriaalia Shujaiyan joukkomurhasta:

Lääkintämiehet surevat Shujaiyassa surmattua työkaveriaan. Ambulanssien joutuminen Israelin sotilaiden tarkka-ampujien tulitukseen on surullista totuutta, joka muistetaan maahyökkäyksestä Gazaan vuonna 2009. 

"Tappakaa - raiskatkaa palestiinalaisten siskot ja äidit!"
Israelin radiolle haastattelun antanut tohtori ja yliopiston professori Mordechai Kedar ilmaisi näkemyksensä, jonka mukaan ainoa tapa "pakottaa terroristit miettimään kahdesti" on se, että heidän siskonsa ja äitinsä raistakataan. Bar-Ilan yliopiston professorin mukaan "sinun täytyy ymmärtää kulttuuri, jossa elämme. Ainoa tapa joka estää (Hamas johtajia) on uhka, joka kohdistuu heidän päänsä ja hartijoiden välille".
Kun professori suositteli "siskojen ja äitien raiskaamista" radiojuontaja yritti vielä pehmennellä studiovieraan sanoja, "ettei tällaiseen tietenkään voida ryhtyä", mutta Kedar painotti sanomaansa ja totesi, että ainoastaan "siskojen raiskaaminen" voi luoda riittävän uhkatekijän, jolla palestiinalaisten "terrorismi" pysähtyisi. 
On huomattavaa, että Kedar kuuluu vaikutusvaltaiseen Begin-Sadat Center for Strategic Studies -ajatushautomoon Bar-Ilanissa. Hän on toiminut myös johtajana Israel Academica Monitor organisaatiossa, joka on edistänyt rotupuhtaan juutalaisvaltion syntymistä ja työskennellyt estääkseen muita näkemyksiä nousemasta. Professorin edustama yliopisto ei ole irtisanoutunut Kedarin näkemyksistä.
Poliitikko ja Israelin parlamentin Knessetin jäsen, Ayelet Shaked, on vaatinut "terroristien äitien tappamista", jottei nämä kykenisi synnyttämään lisää "pieniä käärmeitä". Shaked kirjoitti, kuinka "heidän on kuoltava, heidän talonsa tulee räjäyttää, jottei he kekene enää synnyttämään uusia terroristeja. He ovat kaikki vihollisiamme ja meidän käsissä pitää olla heidän verensä. Tämä pitää ulottaa myös kuolleiden terroristien äiteihin..."
Pääministeri Netanyahun puoluetoveri Likud-puolueesta, joka on varapuhemies Knessetissä, Moshe Feiglin, kehotti Israelin armeijaa tappamaan palestiinalaisia Gazassa rajattomasti sekä käyttämään kaikkia mahdollisia keinoja heidän häätämisekseen. Feiglin ei ole peitellyt tavoitetta, että Gaza on "puhdistettava palestiinalaisista" ja Israel tulisi "avustamaan" kaikkia, jotka päättävät lähteä.
Alla olevalla videolla nähdään kuinka Israelin tarkka-ampuja tappaa haavoittuneen aseettoman palestiinalaisen Shaiyassa 20.7.2014. Teloitettu nuori mies vihreässä paidassa oli ollut kansainvälisten avustustyöntekijöiden mukana etsimässä perhettään Shaiyassa. Hänet ammuttiin katua ylitettäessä ja hänet "viimeisteltiin" haavoittuneena, muiden paikalla olleiden kykenemättä tekemään mitään nuorukaista auttaakseen:
Myöhemmin 23.7. Israelin armeija myöntyi Punaisen Ristin vaatimukseen ja antoi järjestölle luvan kerätä kuolleita ja haavoittuneita kolmelta hyökkäyksen kohteeksi joutuneelta alueelta: Huzaasta, Beit Hanounista ja al-Shijayasta. 

Rabbi: Meillä on oikeus tuhota Gaza täydellisesti
Israelilainen uskonnollinen johtaja, rabbi Dvor Lior, on lausunut uskonnollisen asetuksen ja sanoi, ettäGazan totaalinen tuhoaminen on oikeutettua mikäli sotilasjohtajat arvelevat sen olevan tarpeellista. Dvoria pidetään yhtenä äärioikeistolaisimmista uskonnollisista johtajista Israelissa.
Rabbin näkemykset julkaistiin Israelin valtamediassa, kuten Haaretz-lehdessä. Hänen mukaansa kohdealueiden täydellinen tuhoaminen on oikeutettua, jotta israelilaissotilaat eivät tule riskeeratuiksi ja Dvovin mukaan koko kansaa vastaan voidaan rankaista millä tatahansa menetelmillä, jotka katsotaan tarpeellisiksi.
Rabbin rasistiset kommentit on tuomittu Israelin vasemmistopuolueessa ja puolueen johtaja Mertz Zahava Gal-On on vaatinut valtionsyyttäjä Yehuda Weinsteiniä käynnistämään tutkimukset Dvovin julistuksista.
Norjalaislääkäri Mads Frederick työskentelee Gazassa Al-Shifan sairaalassa ja kuvasi tapahtumia maahyökkäyksen alettua. Hän kertoi autolastillisista haavoittuneita ja kuolleita, joita ajetaan alueen muutenkin ylisuuressa paineessa toimiviin sairaaloihin.
Hän kertoo, että sotatoimet tappavat kaikkia - lapsia, vanhuksia - valtaisat määrät. Hän kertoo kaikesta olevan puutetta ja satoja haavoittuneita tuodaan jatkuvasti lisää. Frederick kertoo kirjoittavansa kaikesta kokemastaan kyynelehtien, ja kuinka taivaalla partioivat Yhdysvaltojen toimittamat F-16 -hävittäjät sekä Apache-helikopterit puistattavat häntä: "Obama, onko sinulla sydäntä?", hän kysyy.
Mitä Yhdysvallat sitten on tehnyt? Huomiota on herättänyt amerikkalaispoliitikkojen kiirehtimä 225 miljoonan dollarin avustussumma Gazaa kiertävän Iron Dome-järjestelmän vahvistamiseksi. Sotilaallisen tuen kasvattaminen on herättänyt kritiikkiä. Yhdysvallat tukee vuosittain noin 4 miljardilla dollarilla Israelin asevoimien varustamista ja aseellinen tuki on kasvanut jatkuvasti, niin myös vuonna 2014.
Israelin armeijan tiedottajan mukaan Israelin armeijassa palvelee parhaillaan yli 1 000 amerikkalaista sotilasta. "He eivät ole yhtään vähemmän amerikkalaisia palvellessaan armeijassamme. He ovat enemmän amerikkalaisia. He tuntevat suojelevansa arvoja sieltä josta he tulevat, ja he puolustavat myös Israelin arvoja", sanoi Maya Kadosh.
Entä sitten esimerkiksi Britannia? Britannian asevientiä koskevasta raportista selviää, että Israelin asevoimia tuettiin peräti 8 miljardilla dollarilla saarivaltakunnan tekemillä 400 asehankintasopimuksella vuonna 2013.
Raportin mukaan Israel sai aseistukseensa mm. lennokkeja, F-16-hävittäjiä, Apache-taisteluhelikoptereita, panssarivaunujen varustusta, mielenosoitusten hallintavälineitä, armeijan ajoneuvoja, rynnäkkökiväärejä, pistooleja ja panssaroituja maastoautoja. Raportin mukaan Israelille toimitettiin aseita yhteensä 12 miljardin dollarin arvosta yhteensä 27 eri maasta.

Tanskalainen toimittaja Allan Sorensen tallensi karmean tilanteen, jossa suuri joukko israelilaisia on kokoontuneena ''Sderotin elokuviin'' - Gazan laidalla sijaitsevalle kukkulalle seuraamaan innostuneesti Gazan alueen voimakkaita ilmapommituksia.

Israel kutsuu YK:n ihmisoikeusjärjestön komiteaa terroristeiksi
Israelin ulkoministeri Avigdor Lieberman on kuvaillut YK:n ihmisoikeuksien komiteaa (UNHRC)"terroristien oikeuksien komiteaksi" sen tehdessä aloitteen Israelin hallinnon sotarikoksien tutkimiseksi Gazassa. Hän syytti YK:n tutkijoita myös antisemitismistä.
"Me jatkamme taistelua terrorismia vastaan ja taistelua tekopyhyyttä vastaan sekä antisemitistiä järjestöjä, kuten UNHRC", Lieberman sanoi keskiviikkona. Israelin oikeusministeri ja edellisen Gazan maahyökkäyksen 2008-2009 aikana pääministerinä toiminut Tzipi Livni syytti YK:n ihmisoikeuskomiteaa "terrorismin tukemisesta" ja vakuutti Israelin jatkavan "terrorismin vastaista taistelua".
Israelin ministereiden kommentit kuultiin sen jälkeen kun UNHRC päätti käynnistää tutkimuksen sotarikoksista. Asiasta ilmoitti YK:n komitean johtaja Navi Pillay. YK pitää "vahvasti mahdollisena" että Tel-Aviv rikkoo kansainvälistä lakia Gazassa.
Hiljentääkseen totuutta kuulumasta, Israelin viestintäviranomaiset ovat kieltäneet mainitsemastakuolleiden palestiinalaislapsien nimiä. Sensuurin kohteeksi on joutunut israelilaisen ihmisoikeusryhmä B'Tselemin materiaali. Dokumentaatiossa mainittiin kuolleiden lasten nimiä, jotka ovat kuolleet Israelin sotatoimien kohteena.
Global Researchin artikkelissa kysytään huolellisesti perustellen, jos tämä ei ole sotarikollisuutta - valtioterrorismia - mikä sitten on?

Pommitusten tuhoja Gazassa: 

Toimittajan kommentti:
Sanottavaa ja kommentoitavaa olisi niin paljon, että on vaikea päättää mihin ajatukseen tämän karmean todellisuuden tiivistäisi. Ehkä raivon purkauksen sijaan on yritettävä ymmärtää yhä edelleen tätä kaikkea? Antaa myös alla olevan valokuvan kertoa opettavainen tarinansa.
En ole antisemitisti, en juutalaisten vihaaja - vaikka miten Israelin rasistinen valtioterrori puistattaa mieltäni. Minunh mielestäni palestiinalaisilla on oikeus vastarintaan - velvollisuus puolustaa oikeutta elämään, emmekä voi syyttää heitä siitä. Terroristiksi Hamasin on määritellyt Israel ja lobbaajat länsimaissa. Aivan kuten vastarintaliike Hizbollahin Libanonissa. Siis sionistista Israelia ja sen äärimielisyyttä ei saisi vastustaa?
Kollektiivinen kostaminen, siviilien tappaminen ja alueiden etninen puhdistaminen on sotarikollista ja taustalla onkin oltava tuhoisa ideologia, jotta sellainen voi toteutua - sionismi. Judaismi irtisanoutuu sionismista, joka johtaa nykypäivän äärimielistä Israelia.
Tunnen juutalaisia, jotka irtisanoutuvat sionismista ja olemmekin ongelmitta ystäviä. Israelissa on oppositio, joka irtisanoutuu kaikesta tästä. Lisäksi meidän on ymmärrettävä, ettei tarvitse olla juutalainen ollakseen SIONISTI-GLOBALISTI.
Siksi länsimaat ja Israelin äärimielinen sionistihallinto ovat toistensa tukena myös äärimmäisessä valtioväkivallassa - globalismi ja sionismi kun ovat samasta puusta veistettyjä ideologioita ja molemmilla on fasistinen pyrkimys herruuteen sekä alueelliseen hegemoniaan yli kansallisten kulttuurien. Intressiensä takia.
Aseistettu siirtokunta Israel on luotu ajamaan globalistien intressejä.
Siksi meidän on irtisanouduttava koko tuhoisasta ideologiasta nimeltä globalismi, jota EU ja USA ovat luotuja voimistamaan. Kyse on puhtaasti fasistisesta tavoitteesta, jossa hallitsevien korporaatioiden intressit määräävät yhteisöjen politiikan markkinahenkisellä ajatuksellaan: meidän tuote (hegemonia ja maailmanvaluutta) on parempi kuin kaikkien muiden, eikä siksi mitään muuta tuotetta tule hyväksyä.
Meidän on yhdistyttävä vastustamaan eliitin mielivaltaa, koska taistelumme on yhteinen. Parhaillaan järjestetään joka lauantai klo 15 mielenosoituksia Helsingissä, joissa vastustetaan Gazan sotaa ja vaaditaan mm. asevientirajoituksia Israeliin. Sinne siis!


Janus Putkonen 

Lähteet:

Ei kommentteja: