Sivut

perjantai 25. heinäkuuta 2014

EU sai Venäjän puolustusministeriön hankkimia tietoja Boeing -koneen turmasta - Uutiset - Yhteiskunta - Venäjän Ääni

EU sai Venäjän puolustusministeriön hankkimia tietoja Boeing -koneen turmasta - Uutiset - Yhteiskunta - VenäTänään, 14:22

EU sai Venäjän puolustusministeriön hankkimia tietoja Boeing -koneen turmasta

EU sai Venäjän puolustusministeriön hankkimia tietoja Boeing -koneen turmasta

EU:n Moskovan edustuston johtaja Vygaudas Usackas ilmoitti, että EU on saanut Venäjän puolustusministeriön hankkimia tietoja, malesialaisen Boeing -koneen turmasta Ukrainan alueella ja että nyt niitä analysoidaan.

Hän huomautti, että on tärkeää saada kaikki tiedot onnettomuuspaikalta, jotta riippumattomat, ammattitaitoiset tutkijat, voisivat tehdä johtopäätökset onnettomuustilanteesta ja ketkä ovat syyllisiä katastrofiin.
Heinäkuun 21. päivänä Venäjän puolustusministeriö ilmoitti, että Donetskin yläpuolella lentänyt kone poikkesi 14 kilometriä, sille annetulta reitiltä. Lisäksi viiden kilometrin etäisyydellä Boeingista lensi ukrainalainen Su-25 hävittäjä.
Myöhemmin Ukraina on ilmoittanut, että Boeing oli lentäessään Ukrainan ilmatilassa, sille annetun lentoreitin rajojen sisällä.
http://finnish.ruvr.ru/news/2014_07_25/EU-sai-Venajan-puolustusministerion-hankkimia-tietoja-Boeing-koneen-turmasta-3994/jän Ääni

Ei kommentteja: