Sivut

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Я никогда не публиковала фото жертв так называемой АТО. Мирных людей. Обгоревших украинских вояк, от которых остаются одни бронежилеты – ведь это о бронежилетах...
Näytä lisää
Koskaan julkaistu kuva uhrien ns ATO. Rauhallisia ihmisiä. Poltettu Ukrainan warriors joka jätti joitakin luodinkestävät liivit-se on elin armor, ei hullu sotaa niin paljon, vanhemmat, yhteisön, ihmisoikeuksien puolustajien lähettää enemmän käyttöön eastern front. Tappamaan maanmiehiään.

Teen poikkeuksen. Ei ole enää mahdollista sallia edelleen. Kauheat hyökkäykset kaupungeissa Donbass, kuolemaan satoja ihmisiä joka päivä. Joka päivä.
Ja tänään huomioon varmasti yli sata... Sen kansan. Eläviä henkilöitä on yhtäkkiä kuollut. He koskaan ollut terroristien ja ääriryhmien, jolla ei ole aseita. He kaikki halusivat elää.

Gorlovka rullata hyökkäyksiltä. Sosiaalisen median kannattajat ATO iloita-"meidän heračat". Ja nyt on tulos. Nuori äiti ja vauva ovat niitä, jotka taistelevat joukot Ukrainan valtion National Guard armeijan erikoisjoukkojen pataljoonaa? He ovat terroristeja?!?

Tämä kuva täytyy nähdä koko maailman. Katso ja puistattaa.

Lopettaa debil′nuû sota! (Kääntänyt Bing)

Ei kommentteja: