Sivut

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Nostelen arkistosta: Ukrainan tapahtumien kiistanalaisimpiin hahmoihin kuuluu Ihor Kolomojskij, Dnipropetrovskin alueen uusi kuvernööri, maan kolmanneksi rikkain multimiljardööri, alueen ja koko Euroopan juutalaisyhteisöjen merkkimies (myös Israelin kansalainen), joka mediatietojen mukaan on rahoittanut Itä-Ukrainan eli Novorossijan uusia tasavaltoja vastaan taistelevia vapaaehtois- ja palkkasotureita kuten esim. Azov-, Dnipro- ym. rankaisupataljoonia. Malesialaiskoneen pudottamistutkimuksissa on todettu Kolomojskin rahoittavan myös alueen lennonjohdon toimintaa (mikä epäilemättä tukee miehen omien lentofirmojen menestystä). Toisaalta juuri Dnipropetrovskin ohjauksessa MH17 muutti kurssiaan ja pudotti lentokorkeuttaan. Lehtitietojen mukaan miehen omilla sotajoukoilla on käytössä myös raskasta kalustoa ja hänen alaisillaan on mittavat yhteydet hajoavan ja lahjottavissa olevan Ukrainan armeijan piirissä. Kommenteissa lisää lähteitä
Правда.Ру lisäsi uuden kuvan.
'Украиной управляют еврейские бароны'
Константин Сивков, директор Академии геополитических проблем: "Если Коломойский - сегодня это достоверно известно - финансирует украинскую систему диспетчеров в Днепропетровске, это просто говорит о том, что Украина несостоятельна полностью".
"Ukrainan hallita juutalaisten Lords Konstantin Sivkov, johtaja Akatemian geopoliittinen ongelmia," Jos Kolomoisky-tänään-on Ukrainan rahoitusjärjestelmä johtajat, se menee vain osoittavat, että Ukraina on aivan kestämätöntä ".

http://www.pravda.ru/video/News/14956.html (Kääntänyt Bing)

Ei kommentteja: