Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Grim ja Ikäviä System of Yhdysvaltain oikeusministeriön: Amerikan Invisible & Kalliit ihmisoikeuksien Crisis

Kun uutiset rikkoi vuotta sitten, että Yhdysvaltain joukot käyttivät kidutusta vankien Guantanamon vankileirin, monet poliitikot ja kansalaiset ilmaisivat sopiva kauhu.
Oli järkytys ja pettymys, että maamme olisi turvautua tällaisiin epäinhimillisiin, loukkaava kanteen lähimmäisten, joista suurin osa sitten olivat viattomia uhreja palkkionmetsästäjät Afganistanissa.
Tämän kehyksen kunnioituksen mielessä, se on valitettavaa, että monet amerikkalaiset eivät mietiskellä - tai ovat yksinkertaisesti tietämättömiä - räikeä kidutusta esiintyy vankiloissa päivittäin täällä Yhdysvalloissa.
Tämä muoto fyysisen ja psyykkisen väkivallan kutsutaan monia asioita: "eristäminen", "hallinnollinen erottelun", "ohjausyksiköt", "turvallinen asuminen" ja sen tunnetuin nimitys, eristyssellissä.
Tämä käytäntö vankeutta käytetään laajalti koko kansamme kanssa huolestuttavan vähän valvontaa ja rajoituksia. Koko laajuus käytön eristyssellissä on todella hälyttävä - se on varmasti ihmisoikeusloukkausten ja vitsaus meidän kansallisen luonteen.
Kuvittele itsesi lukita pieni ikkunattomassa huoneessa päiviä, viikkoja tai vuosia ... ehkä jopa suurin osa elämääsi. Saat ruokaa ja vettä pienen raon ja on vähän-to-no ihmisten yhteyttä - saatat mennä päiviä tai viikkoja puhumatta toiselle henkilölle.
Sinulla on oikeus pois ehkä tunnin päivässä liikuntaa. Tämä on elävää todellisuutta kymmenet tuhannet amerikkalaiset meidän vankeinhoitolaitoksen. Itsensä vahingoittaminen ja itsemurhayritysten joukossa eristyssellissä ovat aivan liian yleisiä. Ei ole yllättävää, tutkimukset ovat osoittaneet, että valtaosa itsemurhia vankiloissa ovat vankeja, jotka ovat juuttuneet yksinäinen.
Monet muut tutkimukset ovat osoittaneet, että eristyssellissä on vaikea psykologisesti vahingollista vaikutusta ihmisiin. Vankien jo kärsii mielisairaudesta, se pahentaa heidän ongelmiaan. Senaattori John McCain kirjoitti hänen kokemuksensa eristyssellissä kuin POW Vietnamissa: "Se murskaa henkesi ja heikentää vastustuskykyä tehokkaammin kuin mikään muu huonon kohtelun."
Monet saattavat hylkää ja jopa perustella rangaistuksella eristyssellissä vakuuttamalla itse, että nämä kohteeksi sen ovat "pahoja ihmisiä."
Mutta tämä on brutto väärinkäsitys sen yleisessä käytössä meidän vankiloissa. Monet vangit yksinäinen ovat henkisesti sairaita, kehitysvammaisia ​​tai lukutaidottomia. Jotkut sijoitetaan yksinäinen muka heidän "turvallisuutta" suojella heitä itseltään tai muista vangeista.
Jotkut laittaa yksinäinen ovat lapset nuoret kuin 14 tai 15. Millaista vankilassa rikkomuksesta seuraisi 15 vuotta vanha olento lukittu yksinäinen? - "15 päivän ei tee bed; 15 päivän pitämättä solun ovi auki, 20 tai 25 päivää on jonkun toisen solun" muutamia mukaan aiheesta raportti Human Rights Watch.
Journalisti James Ridgeway vaatii käyttöä eristyssellissä "toinen virke." Ensimmäinen virke on tietenkin lähetetään vankilaan.
Toinen virke on täysin päättää vartija ja vartijat ilman valituskelpoinen kriteerit. Sinänsä teko tottelemattomuus ohjeita tai epämääräisesti tulkita vankilan sääntöjä tai päähänpistosta vartija voi oikeuttaa pitkä oleskelu yksinäinen. Vastuullisuuden puute tällä alalla on pahamaineinen ja kriittinen. Monille vankien oleskelua yksinäinen on kuolemantuomio.
Ridgeway yhdessä Jean Cassella perustettu Solitary Watch ( solitarywatch.com ) vuonna 2009.Heidän tavoitteenaan on tuoda huomiota siihen, mitä todella menee Amerikan vankiloissa, jotka joutuvat niin vähän väestön altistumista heidän päivittäistä toimintaa.


Yhdysvallat on maailman johtava lukitus ihmisiä. Tällä hetkellä noin 2,3 miljoonaa vangittiin ihmistä Yhdysvalloissa 
Noin 25 prosenttia heistä ovat siellä väkivallaton huumausainerikoksista, uhreja kyltymätön "vankila-teollisen kompleksin" joka maksaa veronmaksajille miljardeja dollareita joka vuosi.
Näiden miljoonia vankeja, on arvioitu, että jopa 80000 pidetään eristyssellissä mukaan Solitary Watch. Vankilat eivät ole velvollisia antamaan tietoja siitä, miten ja milloin he käyttävät tätä erittäin kyseenalainen tapa vangitsemiseen.
Yli 40 vankiloissa pidetään "supermax" tiloja, joissa suurin osa soluista ovat yksinäisiä yksiköitä.Näissä vankiloissa yksin osuus on noin 30000 henkilöä.
Voittoa yritysten omistama vankiloissa kuten eristyssellissä, koska se ulottuu vankien lause. Se on myös huomattavasti kalliimpaa pitää vankeja eristyssellissä - eräässä tutkimuksessa arvioidaan, että keskimääräiset asumismenot vanki supermax vankilassa on 75000 dollaria, verrattuna 25000 dollaria per solu säännöllisesti vankilan. Tämä kustannus on välitetään veronmaksajille.
Kuvitella, miten asiat saattavat muuttua, jos useammat tavalliset amerikkalaiset oli pääsy tarkastaa vankiloita heidän verorahoilla varten. Ennakkotapaus on olemassa. Isossa-Britanniassa, "Independent Monitoring Boards" tarjoavat ainutlaatuisen kansalaistoiminnan näkökulman sääntelystä, mitä tapahtuu sisällä vankilan muurien.
Tavalliset kansalaiset voivat vapaaehtoisesti olla näiden riippumattomien tarkkailijoiden.Vapaaehtoiset saavat ilman ennakkoilmoitusta pääsy vankiloissa milloin tahansa, päivällä tai yöllä. Vapaaehtoiset ovat vapaasti kiertue vankilaan, puhua vankien, maistella ruokaa ja tarkasta vaatteet ja valtion sairaanhoidon.
Tällainen ajatus kansalaisen vastuu voi tuntua erittäin epätavallista useimmat amerikkalaiset, joille vankilat ovat pitkälti poissa silmistä ja poissa mielestä. Ensimmäinen askel käsiteltäessä kriisin väärinkäyttö on lisätä tietoisuutta.
Toimittajat ovat harvoin niille täyden pääsyn vankiloihin, jotta he voivat raportoida mitä tapahtuu sisällä. Anna lehdistön! Paras lähde tietoa tilasta meidän vankiloissa vangit itse - mutta paina pääsyä niihin on rajoitettu ja Department of Justice ei kuuntele heidän valitukset.
Tämän esteen paikallaan, vankilat ovat käytännössä suljetaan pois mitään vastuu-tai riippumaton valvonta. Vartijat ja vartijat ovat ainoita päätöksiä siitä hoidossa monia vankeja.
Ja missä ovat tuomareita? Kaikki tuomarit - liittovaltion, osavaltion ja paikalliset pitäisi olla ensikäden tietoa vankiloiden jotta he voivat tehdä parempia päätöksiä määrätessään rangaistuksia niille, jotka tulevat ennen heitä.
Tässä on rohkea ehdotus, joka voisi siirtää neulaa. Kaikki yhdeksän jäsentä Yhdysvaltain korkein oikeus pitäisi viettää 48 tuntia eristyssellissä.
Kuvittele, kuinka nopeasti hoitoon meidän vangittuna väestöstä muuttuisi, jos niitä eturivissä meidän oikeuslaitos oli pientä esimakua siitä, mitä se on kuin olla lukittuna pienessä häkissä, yksin, ilman ihmiskontakteja tällaista aikaa. Vain 48 tuntia! On ennakkotapaus joitakin valtion tuomarit todella viettää aikaa vankilassa vuosia sitten.
Jotkut vangit, kuten Herman Wallace, ovat viettäneet suurimman osan elämästään kärsivät näissä olosuhteissa. Wallace vietti 41 vuotta eristyssellissä säilyttäen syyttömyyttään.
Warden Louisianan vankilassa, jossa häntä pidettiin syyttää hänen "Musta Pantherism" syyksi.Wallace julkaistiin viime vuoden lokakuussa ja kuoli kolme päivää myöhemmin 71-vuotiaana.Nämä teot hämmästyttävää julmuutta ei saisi tapahtua maassa sovelletaan oikeusvaltion periaatteita.
Liian monet ihmiset unohtaa ahdinko vangit, ovat kutsuneet niitä rikollisia eikä paneutuvat plights ihmisiä he tuntevat ole sijaa tai sanoa yhteiskunnassamme.
Ei ole juurikaan tunnustaminen vääriin tuomioihin ja rooli kuntoutuksen, joka on toiminut muissa länsimaissa paljon vähemmän uusintarikollisuutta hinnat sitten US Tämä ajattelutapa on merkittävä este kiinnittää huomiota epäinhimillistä kohtelua vangit saavat usein meidän oikeusjärjestelmässä.
Legendaarinen tutkija Jim Ridgeway sanoo Solitary Watch hanke: "Emme yritä päästää rikolliset pois. Yritämme vain antaa ihmisten tietää, mitä on meneillään. "
Niille, jotka haluavat tehdä jotain nyt, harkitse lahjoittamista yksinäinen Watch kampanja "Lifeline eristykseen." Tämä laiha ja tehokas kampanja tarkoittaa luoda yhteyksiä vangit pitkän aikavälin yksinäinen.
Tämä yhteys palvelee kahta tarkoitusta - se mahdollistaa Solitary Watch vastaamaan vankien ja raportoimaan niiden ehdoilla. Toiseksi se tarjoaa niille erikseen avain yhteyden ulkomaailmaan ja muistutus siitä, että ne eivät haittaa.
Vankilat ovat synkkä ja epämiellyttävä osa oikeusjärjestelmän. Se sanoi, voimme tehdä paljon, paljon paremmin siitä, miten inhimillisesti kohdella ihmisiä, jotka palvelevat niiden aika usein alle irvokkaan pitkiä tuomioita ei-väkivaltarikoksista.

Ralph Nader  on kuluttaja puolestapuhuja, asianajaja ja kirjailija  Vain Super-Rich voi pelastaa meidät!  Hän on rahoittaja  Toivoton: Barack Obama ja politiikka of Illusion julkaisema AK Press. Toivoton on saatavilla myös  Kindle painos .

http://www.counterpunch.org/2014/01/23/americas-invisible-and-costly-human-rights-crisis/

Ei kommentteja: