Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

"BEEMAGEDDON" LIITTYY TUPAKKA VIRUS - STUDY

31.siReuters / David W Cerny

Outoja ja selittämättömiä massiivinen mehiläinen die-off, joka on tappanut huikea määrä mehiläisten vuosittain vuodesta 2006 voisi johtua virus löytyy tupakkakasvissa mukaan uusi tutkimus.
Kymmenet miljoonat mehiläiset alkoi heitellä pois lähes vuosikymmen sitten, ilmiö, joka tutkijat ovat pitkälti ole kyennyt selittämään. 2013 raportin Department of Agriculture varoitti, että jos mehiläinen die-off jatkuu, olemassaolo yli 100 sadon pölyttää voisivat vaarantua.
Tutkimus julkaistiin tiistaina online-versio mBio, akateemisen lehden, joka keskittyy mikrobiologian selvitetty, että vuosittaiset kuolemat yleensä alkaa syksyllä, ja suurin osa mehiläisten pudottamalla pois talvikuukausina alkavat vakiintua uudelleen keväällä. Tupakan rengaslaikkuvirus (TRSV) on myös huipussaan tuona aikana, tutkimuksen mukaan, ja näyttää hyppäsi nopeasti tupakkakasvien soija kasvien ja nyt mehiläisiä.
Mehiläisten uskotaan supistuvan virus kun ne saalistavat ja levisi se, kun he sekoittavat syljen ja nektaria kanssa siitepölyä (joka sisältää viruksen) ja mehiläisen toukat syödä. Tutkijat mBio teorian, että virus voi myös levitä punkit, jotka syövät mehiläisen toukkiin.
Toxic virus cocktaileja näyttää olevan vahva yhteys mehiläinen Colony Collapse Disorder (CDC), salaperäinen sairaus, joka äkillisesti pyyhki pois koko nokkosihottuma ympäri Yhdysvaltoja ja raportoitiin ensimmäisen kerran vuonna 2006 ", kertoo kirjoittajan Tiede Codex.
Kun nämä tutkijat tutkittu Mehiläisyhdyskuntien luokiteltu "vahva" tai "heikko", TRSV ja muut virukset olivat yleisempiä heikkoja pesäkkeet sitten ne olivat voimakkaat. Mehiläispopulaatioihin joilla on korkea useiden virusinfektioiden alkoi puuttuessa loppusyksyllä ja hukkuvat ennen helmikuuta, nämä tutkijat raportoivat. Sen sijaan ne, yhdyskunnissa, joissa on vähemmän virus pahoinpitelyt selvisi koko kylmän talven kuukautta , "tieteen sivuston jatkui.
Muut lähteet verrattuna virus sukupuolitauti, joka leviää koko ihmisen väestöstä. Tutkijat kuitenkin varoittivat, että infektio kautta pölytys voisi olla katastrofaaliset mehiläisen jos se menee korjaamattomia.
yleistyminen TRSV yhdessä muiden mehiläinen viruksia liittyy asteittainen väheneminen vastaanottavan väestön ja ​​tukee käsitystä, että virusinfektiot on huomattava kielteinen vaikutus yhdyskunnan säilymiseen ", biologit totesi.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, mehiläiset ovat kohdanneet yhä vaikeampaa kertoimet niiden säilymistä.Tutkimus julkaistiin lokakuussa New Hampshiren yliopiston paljasti, että noin 90 prosenttia mehiläinen väestöstä tuhoutui 65 miljoonaa vuotta sitten sama meteori saatettuja dinosaurukset sukupuuttoon. Vaikutus tappoi suuren osan kasvillisuuden että mehiläisten luottaa syödä, ja hyönteiset, jotka jäivät henkiin joutuivat muun seurustella välttää saman kohtalon.
Huomasimme, että oli pitkään pysähtymiseen kaikissa neljässä heimot mehiläisten noin 65 miljoonaa vuotta sitten , "UNH professori Sandra Rehan kertoi NPR. " Mutaatio pitäisi tapahtua vakionopeudella ajan, joten kun näet tämän pitkän ajanjakson, jossa mikään ei tapahtunut, se on osoitus massa sukupuuttoon tapahtuma . "
Soruce:

Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: